Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kızlar şimdi benim çin kız gösteriyor
bio kıza yatkındı
kesede sol tarafta
2 ay nerdeyse kız diyeti yaptım
son hafta vajinal duş yaptım
sık ilişki ve yumurtlamadan önce ilişkiyi bıraktık
başka ne kaldı sanırım kalmadı
bakalım ne olacak merak ediyorum.bazen amannnn allaha havale ettim ona yasladım arkamı diyorum bazen kendimi acaba şöyle yapsadım böyle olsaydı derken buluyorum.allah hayırlısını versin tabi sağlıklı olsunda farketmez evladımız o bizim.ama deneme yapan arkadaşlar o 3 ay hiç geçmiycek söyliyim size.

OP
M

minietek

Misafir
İlaç aldım ağrı kesici birden kesildi 2 günün başında diyor. Dediğin gibi yerleşmede olabilir.
apranax aldıysa adetı kesıo genelde adetlıyken apranax türevı kullanmayın kızlar
ponstan fort ıyı bırde majezık
peygamberimiz torunları ilk dogdugunda annesütünden önce hurma sürermüş damaklarına
akıllı zeki tatlı dillli olurmış cocukk
bende kızımaa yapmıştım hurmayıı ,iştahıda güzeldirr dilide tatlıdır :) maşalllah
sende yap mutlakaa
bide zemzem filanda damlatıyorlar

4 aylıkken degilde 6-7 aydan sonra cay kaşıgıyla tattır yemeklerii,sadece dili degse bile yetiyor yanii
ıyı de 6 aylıkken zaten normalde başlanmıyormu elara annem bıze hep 4 aylıkken başlamıs tattırmaya

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bio kıza yatkındı
kesede sol tarafta
bakalım ne olacak merak ediyorum.bazen amannnn allaha havale ettim ona yasladım arkamı diyorum bazen kendimi acaba şöyle yapsadım böyle olsaydı derken buluyorum.allah hayırlısını versin tabi sağlıklı olsunda farketmez evladımız o bizim.ama deneme yapan arkadaşlar o 3 ay hiç geçmiycek söyliyim size.

süper herşeyi yapmışsın cnm elinden geleni,rabbim gönlüne göre bi kız evlat versin,bütün sebepler tamam gibi

OP
M

minietek

Misafir
kızlar sız cıkmadan yazım bır ara portakallı kek tarıfı koymustunuz yazsanıza yıne ben not almadım yapmıstım çok güzel olmustu bugun splendanın tozuyla denıcemm yorgun hıssetmezsem

portakal suyuyla yapılıyodu

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
süper herşeyi yapmışsın cnm elinden geleni,rabbim gönlüne göre bi kız evlat versin,bütün sebepler tamam gibi

amin inşallah rengin siz nasıl erkek evlat istiyorsanız ben de o kadar kız evlat hasretindeyim.allahım hayırlısını versin yaptım bişeyler tabi taktir rabbimin en son.
allahım size de tattırsın hayırlı ssağlıklı salih bir erkek evlat.çok içten istiyorum sizin için gerçekten.
bu arada rus takvimine de baktım o da kız:cikolata:

OP
M

minietek

Misafir
ya rengın ya d abernıldı sanırım bu portakal sulu kek tarıfı veren yaa kızlar onda bır 2 malzemem eksıktı onlarıda almış olurum eve gıtmeden yazsanız da

OP
E

Elara

Misafir
tamam cnm ,haklısın elara benim yazında o kadar çok yatılı misafirim oluyoki,kısmet hayırlısı

kim geliyorr o kadarrr
ay ben yatılı misafiri hiç sevmem:D
sabah gelsin gece yarısına kadar otursunn ama yatmasınn isterimm:hihi:
tabi uzaktan geliyorrsa yatsın isterim ama aynı şehirde olupta öle yatılı misafir hoşuma gitmez

OP
E

Elara

Misafir
bio kıza yatkındı
kesede sol tarafta

cnm sen tedbirlerini aldın Allaha tevekkül ettinn
inş Allah emeklerini boşa cıkarmaz cnm hayırlısyla bi kız evlat verir sana

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
oglu oluyur cnm:sirin:

allah bağışlasın inşallah sağlıcakla kucaklarına almak nasip eder allahım

ıyıyde 6 ayda sebze çorbası falan başlanmıyormu zaten o zaman normal yapmış olcam

e normal olanı yap zaten mini.ilk 6 ay sadece anne sütüne ihtiyacı var bebeğin.ben de 6. başladım ek gıdaya allaha şükür hiç bir yaşında yemek problemimiz olmadı.1 yaşında bizimle masaya oturdu ne yesek önüne koydum.hem kendi yemeye daha çabuk alıştı hem de herşeyden yedi hiç yemek ayırmaz allaha şükür.

OP
M

minietek

Misafir
elara banada zor gelır yatılı ertesı gun yatak topla yorgan kaldır nevresımlerı yıka biraz düzen bozuluyoo ama değer ya kardeşlerım ve görümcelerım gelır onlarda yardım eder zaten onun için pek zorlanmam
ama bana gelıpte hıc bırsey yapmadan hizmet ısteyen mısafır ıstemem valla ben gıttım mı yaparım bana gelıncede yapılsın ısterımm yoksa çok yoruluyorum zaten bır pazarım varr hemde şua ra hamıleyım kımseye hızmet edemem kendımıze bıle yemek yap ayakta dur yoruluyorum o bıle zor gelıoo çalşıp eve gıdıp uğraşmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar