Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Ne haber fistiklar ay 2 gündür giremedim deli oldum ya benim bil.laptop ama ben evde kablo kullaniyorum esim disari felan alinca aküsünü kullaniyoruz ben gecen gece kabloyu cikartirken sert cekmisim galiba kablonun baglanti yeri kopmus ama hic farketmedim sonra sabah gieyim nette dedim bilg.acilmiyor önce bi korktum bozuldu diye cünkü esim cok girdigimi söyleyip bozullursa yenisini almiycam diyordu sonra baktim kablo baglanti yeri kopmus ve aküsüde dolu olmadigindan bilg.acilmadi esimi aradim , esim isyerinden sirapis verdi neyseki bugün öglen geldi ve bende anca girebildim neler yaptiniz bu iki günde bakayim....Gecmis birikmistir simdi bi gözatayim.....

OP
M

minietek

Misafir
Ne haber fistiklar ay 2 gündür giremedim deli oldum ya benim bil.laptop ama ben evde kablo kullaniyorum esim disari felan alinca aküsünü kullaniyoruz ben gecen gece kabloyu cikartirken sert cekmisim galiba kablonun baglanti yeri kopmus ama hic farketmedim sonra sabah gieyim nette dedim bilg.acilmiyor önce bi korktum bozuldu diye cünkü esim cok girdigimi söyleyip bozullursa yenisini almiycam diyordu sonra baktim kablo baglanti yeri kopmus ve aküsüde dolu olmadigindan bilg.acilmadi esimi aradim , esim isyerinden sirapis verdi neyseki bugün öglen geldi ve bende anca girebildim neler yaptiniz bu iki günde bakayim....Gecmis birikmistir simdi bi gözatayim.....
hoş geldınn canımm kız ne öle çekıyon kabloyu iyi valla yıne olmus
benım esım nısanlıyken yataktan bır kalkıyo patt laptop un üstüne basıo gıdıo canım laptop dıkkat et canım sende

nasılsınn ıyımısın keyfın nasıllll

OP
E

Elara

Misafir
ıyı de 6 aylıkken zaten normalde başlanmıyormu elara annem bıze hep 4 aylıkken başlamıs tattırmaya

evet ek gıdaya 6 aylıkken gecilirr
ama bazı kadınlar bu ek gıda işini apartıp cocugau ögün yerine gececek şekilde ekgıda verirlerrr

6.ay dan sonra cocuga tadımlık tattırılır sadece yemeklerr

benim tam anlamıyla ek gıdaya gecmem 8-9 aydan sonra oldu.6 aydan sonra tattırdım sadece

annesütüne ben daha cok önem verdim yani

OP
E

Elara

Misafir

e nihayettttt.cnm merak ettikk özledikte tabi
neyseki cok öenmli bişi yokmuş
bende görümcene gittin sandımm,bugün cınlattık kulagını yani
bi mıntıka temizligi yapıyım diye gittinn bidaha ses cıkmadı senden :)

OP
E

Elara

Misafir
mini dün kızımın odası için sticker koymuştum sayfaya bakmışmıydın
bakmadıysan tekrar koyayımm
fikir ver bana

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kim geliyorr o kadarrr
ay ben yatılı misafiri hiç sevmem:D
sabah gelsin gece yarısına kadar otursunn ama yatmasınn isterimm:hihi:
tabi uzaktan geliyorrsa yatsın isterim ama aynı şehirde olupta öle yatılı misafir hoşuma gitmez

Aynennnnnnnnnnnnnnn daral gelir.Ar elaracım uzaktan gelen de en fazla taş çatlasın hani düğün,sağlık vs gibi çok önemli sebepler harici 1 haftadan fazla kalmasın ya...evin düzeni değişiyor hiç rahat edemiyorsun.MİSAFİRLİĞİN EN GÜZELİ KISA OLANDIR...bEN KENDİM DE ZORUNLU KALMADIKÇA 3-4 GÜNDEN FAZLA ŞEHİRDIŞINDA BİLE YATILI KALMAM,AYOL AYIRTIRIM ÖĞRETMENEVİ YA DA OTELDEN YER HİÇ OLMAZSA RAHAT RAHAT AYAĞINI UZAT,WC YE GİR,DUŞUNU AL...BAŞKASININ EVİNDE DE DİKEN ÜSTÜNDE OLUYORUM BEN KENDİ EVİME DÜZENİME ALIŞMIŞIM(ANNEM HARİÇ) KARDEŞİMİN EVİ BİLE OLSA IIHHHHHHHHHHH HERKES YERİNDE SAĞOLSUN...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
bEN 4. AYDA AZICIK MEYVE SUYU TATTIURDIM KENDİM SIKARIM TABİ Kİ 1 2 ÇAY KAŞIĞI ARADA.6.AY BİTİNCE AZAR AZAR GEÇTİM EK BESİNE ANNE SÜTÜ+ EK BESİN ALDI.KİLO ALIMI NORMALSE SÜTÜN YETERLİYSE VE KİLO ALDIRIYORSA ERKEN GEÇMEYE GEREK YOK.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
caps slock açık kalmış büyük olmuş kusura bakmayın,bağırmıyorum yani normal konuşuyorum alınan lmasın heyy telotubbiş sen de alınma en balta sen ha-rgulu

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
hoş geldınn canımm kız ne öle çekıyon kabloyu iyi valla yıne olmus
benım esım nısanlıyken yataktan bır kalkıyo patt laptop un üstüne basıo gıdıo canım laptop dıkkat et canım sende
nasılsınn ıyımısın keyfın nasıllll

Ay hic farketmedim ya demekki cok hizli cektim kablonun ucunda kücük baglanti yapan söyle demirden mi nedir ikitane cubuk varya onun biranesi tam yerinden cikmis sus esimden bi dolu laf yedim cok kaba oldugumu malimin kiymetini bilmedigimi söyledide durdu biraz daha yavas cekseydin felanda filan halbukki ben maliminda kiymetini cok iyi bilirim ama:hihi:

e nihayettttt.cnm merak ettikk özledikte tabi
neyseki cok öenmli bişi yokmuş
bende görümcene gittin sandımm,bugün cınlattık kulagını yani
bi mıntıka temizligi yapıyım diye gittinn bidaha ses cıkmadı senden :)

Yok canim ya ben emla kullaniyorum ya mintika temizliginden 2 saat önce onu sürüp beklerken yazistim en son sonra netten cikista cok hizli cekmisim kabloyu kopmus bende hic farketmedim ya eger görümceme gitsem haber veririm nere gidem bu ay deneme var ama belki ay sonu o gelir...

ELARA SANA KARSI COK MAHCUBUM ::::::

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
nilay senin yerelması tarifini dün yaptım büyük kızım çok beğendi,sabah babasına anlattı,eşimde bidaha alim bende tadına bakim dedi:mad:

Afiyet bal şeker olsun kızına rengincim. Eşimde pek sevmiyordu ama ben yapa yapa alıştı sebze yemeklerine. Bir de geçen gün kırmızı pancar muhabbeti olmuştu ya ben onun salatasını yapıyorum tam bizim diyete uygun tavsiye ederim.

OP
E

Elara

Misafir
haskenacım hiç sorun degil inannn
mahcup olacak bi durum yokk sıkıntı yapma kendine lütfenn

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
haskenaaa emladan memnun musun canım yaa o kremi çok öven oldu ama çekiniyorum:deli:
bide burada ssk karşılıyormuş ama doktora ne deyipp yazdırılır onu bilemiyorum:elis:

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
yerım canım bizde çok sevıyozzz sosıs kızartırım bırde ohh

Hamileyken sucuk salam sosis ben hiç tüketmemiştim canım. Doktora ilk gittiğimde de yememem gereken gıdalar arasında onları da söylemişti. Sende nefsini körletecek kadar ye istersen tadımlık. Bu arada zeytinyağlı yer elmasını öneririm bol limonlu güzel oluyor Rengincim tarifi yazmış:cikolata:. Yarasın bebişimize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar