cnm sen tedbirlerini aldın Allaha tevekkül ettinn
inş Allah emeklerini boşa cıkarmaz cnm hayırlısyla bi kız evlat verir sana
amin canım hayırlısı bakıcaz artık
ben çıkıyorum kociş geldi
öptüm hepinizi
cnm sen tedbirlerini aldın Allaha tevekkül ettinn
inş Allah emeklerini boşa cıkarmaz cnm hayırlısyla bi kız evlat verir sana
kızlar yemeğimi hazırlamadım görüşürüz
Minietek,umutun çocuğu 1 yaşında demek istedim cnm.
hoş geldınn canımm kız ne öle çekıyon kabloyu iyi valla yıne olmusNe haber fistiklar ay 2 gündür giremedim deli oldum ya benim bil.laptop ama ben evde kablo kullaniyorum esim disari felan alinca aküsünü kullaniyoruz ben gecen gece kabloyu cikartirken sert cekmisim galiba kablonun baglanti yeri kopmus ama hic farketmedim sonra sabah gieyim nette dedim bilg.acilmiyor önce bi korktum bozuldu diye cünkü esim cok girdigimi söyleyip bozullursa yenisini almiycam diyordu sonra baktim kablo baglanti yeri kopmus ve aküsüde dolu olmadigindan bilg.acilmadi esimi aradim , esim isyerinden sirapis verdi neyseki bugün öglen geldi ve bende anca girebildim neler yaptiniz bu iki günde bakayim....Gecmis birikmistir simdi bi gözatayim.....
ıyı de 6 aylıkken zaten normalde başlanmıyormu elara annem bıze hep 4 aylıkken başlamıs tattırmaya
umut gemısı senın bebek ne kadarlık
Ne haber fistiklar ay 2 gündür giremedim deli oldum ya benim bil.laptop ama ben evde kablo kullaniyorum esim disari felan alinca aküsünü kullaniyoruz ben gecen gece kabloyu cikartirken sert cekmisim galiba kablonun baglanti yeri kopmus ama hic farketmedim sonra sabah gieyim nette dedim bilg.acilmiyor önce bi korktum bozuldu diye cünkü esim cok girdigimi söyleyip bozullursa yenisini almiycam diyordu sonra baktim kablo baglanti yeri kopmus ve aküsüde dolu olmadigindan bilg.acilmadi esimi aradim , esim isyerinden sirapis verdi neyseki bugün öglen geldi ve bende anca girebildim neler yaptiniz bu iki günde bakayim....Gecmis birikmistir simdi bi gözatayim.....
kim geliyorr o kadarrr
ay ben yatılı misafiri hiç sevmem
sabah gelsin gece yarısına kadar otursunn ama yatmasınn isterimm
tabi uzaktan geliyorrsa yatsın isterim ama aynı şehirde olupta öle yatılı misafir hoşuma gitmez
hoş geldınn canımm kız ne öle çekıyon kabloyu iyi valla yıne olmus
benım esım nısanlıyken yataktan bır kalkıyo patt laptop un üstüne basıo gıdıo canım laptop dıkkat et canım sende
nasılsınn ıyımısın keyfın nasıllll
e nihayettttt.cnm merak ettikk özledikte tabi
neyseki cok öenmli bişi yokmuş
bende görümcene gittin sandımm,bugün cınlattık kulagını yani
bi mıntıka temizligi yapıyım diye gittinn bidaha ses cıkmadı senden
nilay senin yerelması tarifini dün yaptım büyük kızım çok beğendi,sabah babasına anlattı,eşimde bidaha alim bende tadına bakim dedi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kızlarr bunu alıyom ben yaaa
fiyatıda cok uygunn
başka sitelere baktım 70-80 yazıyor cüşşşş
yerım canım bizde çok sevıyozzz sosıs kızartırım bırde ohh