Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Canim tek limi bu ben anlamadim yoksa degisik boy ve ebatlari varmi ben kizimin odasina almistim 20 Euroya icinde degisik boyutlarada stickerler vardi ....

Canim bende cok methini duydum ve gecen yaz Türkiyeye gelince aldim 5 li tüp halinde 30 tl yi (milyon)yani doktora felan yazdirmadim ama kuzenim Türkiyede yasiyor ve o ocak doktoruna söyleyip yazdiriyormus cünkü artik doktorlarda ne iyin kullanildigini biliyor neyse iste bende methini duydum aldim ve cok memnunum hic aci hissetmiyorum ben lazer yaptirmayi düsünüyordum ama garantisi yok dediler ilerde tekrar cikiyor ve sari tüyleri görmüyormus igneli yaptirayim dedim oda igne yerleri belli oluyor dediler aman kararsiz kaldim anne yöntemi ile yapiyom temizligimi ame emladan sonra daha rahat ve hic acisiz oluyor...

canım herkes çok övüyor gerçekten hatta doktorlar hamilelikte bile kullanmaya izin vermiş ama şu anda fiyatı 55 lire olmuş çok geldi bana yaa içinden ne kadar çıkıyor yani kaç kullanımlık haskena.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
cnm işte gördügün perikıızı ve yıldızlar var o kadar
senin dedigini biliyorum daha fazla parcası oluyorr.

okuuyorumm.tşk butonlarımdan anlıyabilirisn :)
sayfa degiştirdigimde en son yazılan mesajı diger sayfada göstermiyor bazen.belkide minin mesajına denk geldiii
tekrar bakayımm

tabi tabi (elaraca:))

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
etsız cığ köfte yedım dürüm esım tokmus bende uğraşmım dedım meyve yıcem sımdıı herkseı öptümm kaçtım kocış pc de akşamlarıı geneldee sosısı haslasamdamı olmazzz

Haşlanmış ya da kızartılmış farketmez diye biliyorum canım. Bak netten alıntı yaptım senin için.

Beslenme önerileri:
Fazla kilo alımını önlemek için şekerli, unlu yağlı besinler az tüketilmeli
Beyaz et (tavuk, balık) tercih edilmeli
Kırmızı et tüketimi azaltılmalı, tüketildiğinde yağsız olmalı
Organ etleri, sosis, salam, sucuk, pastırma gibi ürünlerin tüketimi bırakılmalı
Kızartma, kavurma yerine haşlama, ızgara, fırında pişirme tercih edilmeli
Yiyecekler az tuzlu olmalı, sofrada tuz kullanılmamalı, tuz iyotlu olmalı.
Sebze/meyve, kurubaklagil ve tahıllar birtakım kimyasal maddeler (pestisit) içerebildiğinden iyice yıkanmalı.
Kahve-çay tüketimi azaltılmalı ve yemeklerden en az 45 dk. önce veya sonra içilmeli
Her öğünde 4 besin grubundan da yiyecek tüketmeye özen gösterilmelidir.
Bulantı ve kusma durumlarında; küçük, sık öğün tüketilmeli ve sabah yataktan kalkmadan kraker, tost, sıcak bitkisel içecek gibi besinler tüketilmeli

Besin grupları ve tüketilmesi gereken miktarlar:
Süt ve süt ürünleri:
(Süt, yoğurt, peynir, çökelek)
Protein, kalsiyum, B2, B12 yönünden oldukça zengindir. Günde 3 porsiyon tüketilmelidir. 1 su bardağı süt veya yoğurt veya 2 kibrit kutusu peynir 1 porsiyondur.

Et grubu:
(Her çeşit et, tavuk, balık,yumurta, kurubaklagil)
Protein, B1, B6, B12, niasin, demir, çinko, magnezyum yönünden zengindir. Günde 3 porsiyon tüketilmelidir.

Taze sebze ve meyvalar:
Karoten, C vitamini, folat, demir, magnezyum, kalsiyum, posa yönünden zengindir. Günde 4-6 porsiyon tüketilmelidir. Bunun 1 porsiyonu yeşil yapraklı sebzelerden, 1 porsiyonu turunçgil veya domatesten karşılanmalıdır.

Tahıllar:
B1, niasin, demir, protein, magnezyum, folat ve posadan zengindirler. Gebe kadının kilosuna göre tüketim miktarı değişmektedir.

Yeterli ve dengeli beslenme önerileri:
Besin çeşitliliği sağlanmalıdır.
Öğün atlanmamalıdır.Günde 3 ana 3 ara olmak üzere 6 öğün beslenilmelidir.
İdeal vücut ağırlığı korunmalıdır.
Şeker ve tatlı tüketimi azaltılmalıdır.
Posa alımı arttırılmalıdır.
Sebze ve meyve tüketimi arttırılmalıdır.
Düşük yağlı ve düşük kolesterollü besinler tüketilmelidir.
Yüksek kalsiyumlu besinler tüketilmelidir.
Tuz tüketimi azaltılmalı, tüketilen tuz İYOTLU TUZ olmalıdır.
Sıvı tüketimi arttırılmalıdır.
Etli sebze yemeklerinin içerisine ayrıca yağ konmamalıdır
İçeriği bilinmeyen yüksek enerjili besinler tüketilmemelidir.
Fiziksel aktivite arttırılmalıdır.
Ağız ve diş sağlığına dikkat edilmelidir.
Kesinlikle sigara içilmemelidir.
Besinler doğru hazırlanmalı ve doğru pişirilmelidir.

OP
E

Elara

Misafir
Canim ben kuzenimin tavsiyesi üzerine aldim sonra diger tarafta kullananlarin payl.okudum anestol da evet uyusturuyormus ama uyusma süresi azmis emlada 3 saat garanti yani bende öyle oldu sürüp 2 saat bekledim sonra isimi yitirdim ve hala uyusuktu min.3 saat uyusuk kaldi .....

hımm dogrudurrr
bazıları da eşleri için kullanıyormuşş gec boşalsın diye:hihi:

ben hiç bişi kullanmıyorum.20-30 dk da bikini bölgemi alırımm
üst kısımlar zaten hiç acımıyorki
asıl sorun dudak kısımları :D

OP
M

minietek

Misafir
Mini ben 4,5 ayda tattırmaya başladım kızıma doktorumuzda öyle söylemişti yani kaşığın ucuyla. Çünkü sütüm bol değildi zaten. Maşallah şimdi yemek ayırmıyor. Bir de muhakkak pütürlüye alıştırmak gerek blendırdan yemeye alışırsa bir daha çok zorlanıyorlar. Ben bebişimin eline taze soğan bile veriyordum şimdi hiç acımıyor indiriyor mideye maşallah:panter:
bende öle düşünüyorum canım yaa kesınlıkle blendır dan alısınca yemıolarr
Elara, sen geçmişi okumadın sanırım. Ben yanlış hatırlamıyorsam sana mini o yapıştırmalar hakkında yazmıştı bugün.
işte düzenlı mstrr :cokkomik::cokkomik::cokkomik:
Haskena hoşgeldin, bu kremi kullanıp acaba lazermi yaptırsam diyorum. Sen hiç acı hissetmiyormusun kullanırken?
ben yaptırdım canımm ama çok bekleyememıstım ıkı kere laser gıttım şimdı çok az var ama zaten tüysüzdüm ben öle çok değildi

kızlar benım göbusumde tıylerr çıkıooo yaaaa iğrenccc hıc yoktuuuu
Kiz ben yazin 5 li tüp olani 30 milyona aldim ne 55 i yani 7 ayda faiti o kadar arttimi aman keske daha fazla alsaydim bana 1 yil yeter diye 1 kutu aldim ben sadece alt bölge icin kullanyiorum oda az oldugundan fazla gitmiyor yani 1 tüp 3 defalik yetiyor...

evet canım bır gece zam aldı haber bıle vermedıler verseler çok alırdık ucuzdan sonra zamlı satardıkkk:hihi::hihi::hihi:

57 olması gerek

OP
E

Elara

Misafir
gördum canım yorum yazdımm sen gecmıse bakmadın mı canımmm çok beğendımm süperler ama görüp alsan daha ıyı göründğü gıbı değil çoğuu

tşkler cnm gecmişi okudum aslında ama sdenin yorumu görmedim tekrar bakcam şimdi

ben halaa geçmişi bitiremedim sayenizde:cokkomik:
elara benim oğlumda belim çok ağrıyordu
bunda hiç bel ağrım yok ama kasıklarım ağrıyor gerçekten-ciko
:sirin:
cnm senin regli güün gecince cok belin agrıdımıı
benim 3 gün gecti ve inanılmaz belim agrıyor yaa
hamilelik belirtimde yok ama yinede acabamı diyorum

Tepki
71
herkese selam kızlar...oğlum hasta oldu yine giremedim şimdi daha iyi...bu okulda ne yapıyolar bu çocuklara ben anlamadım...
herkes iyidir inşallah...

OP
M

minietek

Misafir
herkese selam kızlar...oğlum hasta oldu yine giremedim şimdi daha iyi...bu okulda ne yapıyolar bu çocuklara ben anlamadım...

kızlar cocukların bagısıklık sıstemını güçlendırmek ıcın ımmuzınc surup yada ımuneks kapsul verebılırsınız doktorunuza danısın ıstersenız ve kesınlıkle danonenın o süslü kutudakı yoğurtlarından vermeyın bademcık şişmesını tetıklıyorrr

OP
E

Elara

Misafir
mini okudum yorumunuu
yani bu gg deki gercek ayna olmayabilir diyorsunnn
sen dün sölemiştin resim cekecektinnn bekliyorumm

Tepki
71
kızlar cocukların bagısıklık sıstemını güçlendırmek ıcın ımmuzınc surup yada ımuneks kapsul verebılırsınız doktorunuza danısın ıstersenız ve kesınlıkle danonenın o süslü kutudakı yoğurtlarından vermeyın bademcık şişmesını tetıklıyorrr

immuzinc veriyorum zaten burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine ama yinede hastalanıyo yaa...okulun ilk yılı böyle oluyomuş galiba sürekli hasta :((

OP
E

Elara

Misafir
h.g gecmiş olsun cnm
okulda biri hastaysa hepsine bulaşıyor işte

ben kızıma 2 yıldır kış ayında kullandımm immuzincii
maşallah diyim bu yılı hastalıksız atlattıkk
tabii başka şeylerede özen gösterdim

Tepki
71
mini okudum yorumunuu
yani bu gg deki gercek ayna olmayabilir diyorsunnn
sen dün sölemiştin resim cekecektinnn bekliyorumm

çocuk odası süslemek için sticker bakıyosanız ebebekte ve paşabahçede çok güzel var...ama ebebeğin mağazasına gidip bakın internetten değil...kabartmalı simli falan çok tatlı şeyler var...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
selam kızlar bu gün misafirim vardı eşimin arkadaşlarının eşleri geldi bebişler için hayırlı olsuna :)
sonra onlar gitti saat 19,30 da dizim var deniz yılıdızı ona daldım ağla ağla helak oldum o arada eşim geldi korktu beni görünce noldu bişey mi var diye ben de dedim yok diziden ağlıyorum
amma ne ağlamak hala etkisindeyim...
içim çok acıdı
bu hamilelik beni aşırı duygusallaştırdı kızlarımmm geliyo galiba hani kızlar daha hassas olur ya:dill:

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
Birkaç sayfa önce brsy yazmıstım okudunmu bilmiyorum. Ama benim arkdas spiralle gebe kaldı ve 1 gun regl olmus üstüne...
canim benim normal adet oluyorum ben ama bu kipirdanmalar beni rahatsiz ediyor insllah bebem yoldadirda onun kipirtisidir....
as cnm hoşgeldin ,kız sen ne zaman eşini kandırdın ne zaman deneme,sanki hamilesin gibi ,hamile arkadaşlardaki ilk günlerdeki belirti o,hatta elara yerleşme çalışması diyo:cokkomik:inş bebiş yoldadır gurbetçim
canim benim tamam yapailm dedide daha kontrle gidicem folik asid alicam önce takviyeleri alayim bende ondan sonra calismalara basliycammmm.......ama takkeyle korunuyoruz yaaa valla olurmu olurrrrr derler ya kasnak suyu önceden gelen su m....den önce o bile hamis birakirmis...
cnm korunmuyorsanız olabilir tabi neden olmasın.

yani biz korunuyoz da %100 degil bizim takke isi

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
selam kızlar bu gün misafirim vardı eşimin arkadaşlarının eşleri geldi bebişler için hayırlı olsuna :)
sonra onlar gitti saat 19,30 da dizim var deniz yılıdızı ona daldım ağla ağla helak oldum o arada eşim geldi korktu beni görünce noldu bişey mi var diye ben de dedim yok diziden ağlıyorum
amma ne ağlamak hala etkisindeyim...
içim çok acıdı
bu hamilelik beni aşırı duygusallaştırdı kızlarımmm geliyo galiba hani kızlar daha hassas olur ya:dill:
insAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kizlarimiz yoldadirrrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar