Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Afiyet bal şeker olsun kızına rengincim. Eşimde pek sevmiyordu ama ben yapa yapa alıştı sebze yemeklerine. Bir de geçen gün kırmızı pancar muhabbeti olmuştu ya ben onun salatasını yapıyorum tam bizim diyete uygun tavsiye ederim.

Canim bende cok seviyorum pancar salatasini benimde kayinvalidem yapiyor sirkeli sarmisakli sendemi öyle yapiyorsun onunki tursu tarzi oluyor...

haskenacım hiç sorun degil inannn
mahcup olacak bi durum yokk sıkıntı yapma kendine lütfenn

Cok tesekkürler bende dün aksamdandir kivraniyordum inan gece uyuyamadim...

haskenacım hoşgeldin herkez sülümanı izliyor galiba nasılsın?

Iyiyim canim kiz iyi hatirlattin bende ara ara bakayim sülümana Pargaliyi merak ediyorum....

OP
E

Elara

Misafir
her rengi var mı Elaracım? ben de kızımın odası için turuncusuna mı baksam çok beğendim ama aynını alma dersen almıyım.

:hihi:cnm al tabii niye alma diyim
bunlar dekotarif ayna oluyorr.yani renkleri yoktur sanırım.yani tamda bilmiyorum tabi

haskenaaa emladan memnun musun canım yaa o kremi çok öven oldu ama çekiniyorum:deli:
bide burada ssk karşılıyormuş ama doktora ne deyipp yazdırılır onu bilemiyorum:elis:

emla gibi bide anestol pomad varr.oda uyuşturma görevini görüyorr,recetesizde alabiliyorsun

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Canim bende cok seviyorum pancar salatasini benimde kayinvalidem yapiyor sirkeli sarmisakli sendemi öyle yapiyorsun onunki tursu tarzi oluyor...

Cok tesekkürler bende dün aksamdandir kivraniyordum inan gece uyuyamadim...

Iyiyim canim kiz iyi hatirlattin bende ara ara bakayim sülümana Pargaliyi merak ediyorum....

pargalı kim?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
bunlar dekotarif ayna oluyorr.yani renkleri yoktur sanırım.yani tamda bilmiyorum tabi

emla gibi bide anestol pomad varr.oda uyuşturma görevini görüyorr,recetesizde alabiliyorsun

hımm anladım canım keişke turuncusu olsa.Ha bu arada 7 kg gitti tatlım devam ediyyorum.Ama çok zor artık tuz hiç yemediğim için tansiyonum çok düşüyor.normalde de sürekli düşüktür.haziranın 15 ine kadar 5 kg daha vericem ohhh yaza tığ gibi girip tüm gardrobumu yeniliycem çok özledim tayt giymeyi:)

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
sülümanı seyretmediğin belli:cokkomik:

yok canım ben tarihci olaak o dizi hakkındaki fikirlerimi önce söylemiştim.İzlweyene saygım sonsuz ama pek açmıyor beni.ben şu an çocuklar duymasın izliyip gülüyorum bol boolll.pirzola yiyemiyom diyetteyim bari kahkaha atayım dimi pirzolaya bedelmiş:)

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

kızlarr bunu alıyom ben yaaa
fiyatıda cok uygunn
başka sitelere baktım 70-80 yazıyor cüşşşş

Canim tek limi bu ben anlamadim yoksa degisik boy ve ebatlari varmi ben kizimin odasina almistim 20 Euroya icinde degisik boyutlarada stickerler vardi ....

haskenaaa emladan memnun musun canım yaa o kremi çok öven oldu ama çekiniyorum:deli:
bide burada ssk karşılıyormuş ama doktora ne deyipp yazdırılır onu bilemiyorum:elis:

Canim bende cok methini duydum ve gecen yaz Türkiyeye gelince aldim 5 li tüp halinde 30 tl yi (milyon)yani doktora felan yazdirmadim ama kuzenim Türkiyede yasiyor ve o ocak doktoruna söyleyip yazdiriyormus cünkü artik doktorlarda ne iyin kullanildigini biliyor neyse iste bende methini duydum aldim ve cok memnunum hic aci hissetmiyorum ben lazer yaptirmayi düsünüyordum ama garantisi yok dediler ilerde tekrar cikiyor ve sari tüyleri görmüyormus igneli yaptirayim dedim oda igne yerleri belli oluyor dediler aman kararsiz kaldim anne yöntemi ile yapiyom temizligimi ame emladan sonra daha rahat ve hic acisiz oluyor...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Mini ben 4,5 ayda tattırmaya başladım kızıma doktorumuzda öyle söylemişti yani kaşığın ucuyla. Çünkü sütüm bol değildi zaten. Maşallah şimdi yemek ayırmıyor. Bir de muhakkak pütürlüye alıştırmak gerek blendırdan yemeye alışırsa bir daha çok zorlanıyorlar. Ben bebişimin eline taze soğan bile veriyordum şimdi hiç acımıyor indiriyor mideye maşallah:panter:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Elara, sen geçmişi okumadın sanırım. Ben yanlış hatırlamıyorsam sana mini o yapıştırmalar hakkında yazmıştı bugün.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

Cok tatlilar ya....

Canim ben kuzenimin tavsiyesi üzerine aldim sonra diger tarafta kullananlarin payl.okudum anestol da evet uyusturuyormus ama uyusma süresi azmis emlada 3 saat garanti yani bende öyle oldu sürüp 2 saat bekledim sonra isimi yitirdim ve hala uyusuktu min.3 saat uyusuk kaldi .....

OP
M

minietek

Misafir
mini dün kızımın odası için sticker koymuştum sayfaya bakmışmıydın
bakmadıysan tekrar koyayımm
fikir ver bana
gördum canım yorum yazdımm sen gecmıse bakmadın mı canımmm çok beğendımm süperler ama görüp alsan daha ıyı göründğü gıbı değil çoğuu
Hamileyken sucuk salam sosis ben hiç tüketmemiştim canım. Doktora ilk gittiğimde de yememem gereken gıdalar arasında onları da söylemişti. Sende nefsini körletecek kadar ye istersen tadımlık. Bu arada zeytinyağlı yer elmasını öneririm bol limonlu güzel oluyor Rengincim tarifi yazmış:cikolata:. Yarasın bebişimize.

etsız cığ köfte yedım dürüm esım tokmus bende uğraşmım dedım meyve yıcem sımdıı herkseı öptümm kaçtım kocış pc de akşamlarıı geneldee sosısı haslasamdamı olmazzz

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Cok tatlilar ya....

Canim ben kuzenimin tavsiyesi üzerine aldim sonra diger tarafta kullananlarin payl.okudum anestol da evet uyusturuyormus ama uyusma süresi azmis emlada 3 saat garanti yani bende öyle oldu sürüp 2 saat bekledim sonra isimi yitirdim ve hala uyusuktu min.3 saat uyusuk kaldi .....

Haskena hoşgeldin, bu kremi kullanıp acaba lazermi yaptırsam diyorum. Sen hiç acı hissetmiyormusun kullanırken?

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
sen önce bi hamiş kalda ondan sonra yorum yapimm :)

bel agrısı yada kuyruk sokumu agrısı olanlara erkke derler
kasık agrısına kız derler ne kadar dogru bilemem
hatta dogum sancısı oldugunda erkekse bebek sancı belden girermişş
kızsa bebek kasıktan gelirmiş sancıı
gercektende benim kasıklarım cok fenaydı dogum yapacagım gün

ben halaa geçmişi bitiremedim sayenizde:cokkomik:
elara benim oğlumda belim çok ağrıyordu
bunda hiç bel ağrım yok ama kasıklarım ağrıyor gerçekten-ciko

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
en iyisi emlaymış ama o da 55 tl:zonk:
şimdi baktım ssk karşılamıyormuş artıkın:dill:

Kiz ben yazin 5 li tüp olani 30 milyona aldim ne 55 i yani 7 ayda faiti o kadar arttimi aman keske daha fazla alsaydim bana 1 yil yeter diye 1 kutu aldim ben sadece alt bölge icin kullanyiorum oda az oldugundan fazla gitmiyor yani 1 tüp 3 defalik yetiyor...

OP
E

Elara

Misafir
Canim tek limi bu ben anlamadim yoksa degisik boy ve ebatlari varmi ben kizimin odasina almistim 20 Euroya icinde degisik boyutlarada stickerler vardi ....
cnm işte gördügün perikıızı ve yıldızlar var o kadar
senin dedigini biliyorum daha fazla parcası oluyorr.

Elara, sen geçmişi okumadın sanırım. Ben yanlış hatırlamıyorsam sana mini o yapıştırmalar hakkında yazmıştı bugün.

okuuyorumm.tşk butonlarımdan anlıyabilirisn :)
sayfa degiştirdigimde en son yazılan mesajı diger sayfada göstermiyor bazen.belkide minin mesajına denk geldiii
tekrar bakayımm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar