Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kızlarr bunu alıyom ben yaaa
fiyatıda cok uygunn
başka sitelere baktım 70-80 yazıyor cüşşşş
bence çok güzel fiyatıda çok çok uygun
fiyatıda cok uygunn
Afiyet bal şeker olsun kızına rengincim. Eşimde pek sevmiyordu ama ben yapa yapa alıştı sebze yemeklerine. Bir de geçen gün kırmızı pancar muhabbeti olmuştu ya ben onun salatasını yapıyorum tam bizim diyete uygun tavsiye ederim.
haskenacım hiç sorun degil inannn
mahcup olacak bi durum yokk sıkıntı yapma kendine lütfenn
haskenacım hoşgeldin herkez sülümanı izliyor galiba nasılsın?
her rengi var mı Elaracım? ben de kızımın odası için turuncusuna mı baksam çok beğendim ama aynını alma dersen almıyım.
haskenaaa emladan memnun musun canım yaa o kremi çok öven oldu ama çekiniyorum:deli:
bide burada ssk karşılıyormuş ama doktora ne deyipp yazdırılır onu bilemiyorum:elis:
Canim bende cok seviyorum pancar salatasini benimde kayinvalidem yapiyor sirkeli sarmisakli sendemi öyle yapiyorsun onunki tursu tarzi oluyor...
Cok tesekkürler bende dün aksamdandir kivraniyordum inan gece uyuyamadim...
Iyiyim canim kiz iyi hatirlattin bende ara ara bakayim sülümana Pargaliyi merak ediyorum....
cnm al tabii niye alma diyim
bunlar dekotarif ayna oluyorr.yani renkleri yoktur sanırım.yani tamda bilmiyorum tabi
emla gibi bide anestol pomad varr.oda uyuşturma görevini görüyorr,recetesizde alabiliyorsun
bunlar dekotarif ayna oluyorr.yani renkleri yoktur sanırım.yani tamda bilmiyorum tabi
emla gibi bide anestol pomad varr.oda uyuşturma görevini görüyorr,recetesizde alabiliyorsun
sülümanı seyretmediğin belli
fiyatıda cok uygunn
haskenaaa emladan memnun musun canım yaa o kremi çok öven oldu ama çekiniyorum:deli:
bide burada ssk karşılıyormuş ama doktora ne deyipp yazdırılır onu bilemiyorum:elis:
umut bak burda var ceşitleri
üstüne tıkladıgıdna duvarda görüntüleri varr
bide şu olabilir kızımın odası içinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
gördum canım yorum yazdımm sen gecmıse bakmadın mı canımmm çok beğendımm süperler ama görüp alsan daha ıyı göründğü gıbı değil çoğuumini dün kızımın odası için sticker koymuştum sayfaya bakmışmıydın
bakmadıysan tekrar koyayımm
fikir ver bana
Hamileyken sucuk salam sosis ben hiç tüketmemiştim canım. Doktora ilk gittiğimde de yememem gereken gıdalar arasında onları da söylemişti. Sende nefsini körletecek kadar ye istersen tadımlık. Bu arada zeytinyağlı yer elmasını öneririm bol limonlu güzel oluyor Rengincim tarifi yazmış:cikolata:. Yarasın bebişimize.
Cok tatlilar ya....
Canim ben kuzenimin tavsiyesi üzerine aldim sonra diger tarafta kullananlarin payl.okudum anestol da evet uyusturuyormus ama uyusma süresi azmis emlada 3 saat garanti yani bende öyle oldu sürüp 2 saat bekledim sonra isimi yitirdim ve hala uyusuktu min.3 saat uyusuk kaldi .....
sen önce bi hamiş kalda ondan sonra yorum yapimm
bel agrısı yada kuyruk sokumu agrısı olanlara erkke derler
kasık agrısına kız derler ne kadar dogru bilemem
hatta dogum sancısı oldugunda erkekse bebek sancı belden girermişş
kızsa bebek kasıktan gelirmiş sancıı
gercektende benim kasıklarım cok fenaydı dogum yapacagım gün
en iyisi emlaymış ama o da 55 tl:zonk:
şimdi baktım ssk karşılamıyormuş artıkın:dill:
cnm işte gördügün perikıızı ve yıldızlar var o kadarCanim tek limi bu ben anlamadim yoksa degisik boy ve ebatlari varmi ben kizimin odasina almistim 20 Euroya icinde degisik boyutlarada stickerler vardi ....
Elara, sen geçmişi okumadın sanırım. Ben yanlış hatırlamıyorsam sana mini o yapıştırmalar hakkında yazmıştı bugün.
Canim bende cok seviyorum pancar salatasini benimde kayinvalidem yapiyor sirkeli sarmisakli sendemi öyle yapiyorsun onunki tursu tarzi oluyor...