Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
bu arada bir hamilemiz daha var ama o artık 32 haftalık falan erkek bebiş bekliyor hayırlısıyla bir kızı vardı bu da erkek ..
cinsiyet konusu açılınca dedi biz işi şansa bırakmadık...:ilknur:
babychoice den takvim aldık dedi ...şaşırdım bende bi doktorun bu tarz yerlerden takvim almasına ve buna inanmasına çok şaşırdım ...ama tutmuş belki tesadüf belki doğru hiç bilmiyorum ama 2.kez duydum bende ilk duydumda çok şaşırmıştım bu yönteme şimdi bu gün de olunca demek dedim baya yaygın bişey bu :ilknur:
sizler de kullanıyormusunuz bu takvimi

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
devam mamalarina dikkat edin kizlarrr zararli maddeler varmis icindeee haberlerde dediiiiiii:acep:

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
valla sali gunu doktorum var bakalim hersey belli olur
o gun varsa birseyler de
o gune kadar meraktan catlamassak iyidirrrr:1:

egem

Daimi Üye
Tepki
517
elara günün mü geçti :)
hadi hayırlısı canım valla ben çok üşümüştüm hele ayaklarım hala ısınamadı

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Haskena hoşgeldin, bu kremi kullanıp acaba lazermi yaptırsam diyorum. Sen hiç acı hissetmiyormusun kullanırken?

Canim aci hissetmiyorum ben ki bnim agri esigim cok düsük lazeri bende düsünüyorum ama sonra cikabiliyor diyorlar birde sari tüyleri yok etmyiormus ne bilem ya artik anca dogumdan sonra yaptiririm hamislikten belli süre önce ve hamislikte kullanmak iyi degilmis...

Evet haskenacım sirke ya da limon, sarımsak bol zeytinyağı ben çok seviyorum. Ama dikkat edin he lekesi geçmiyor pancarın.

Sorma kiz kizimin cok sevdigi bi tisörtünü onun yüzünden cöpe attik artik onu yerken önüne önlük bagliyorum...

canım herkes çok övüyor gerçekten hatta doktorlar hamilelikte bile kullanmaya izin vermiş ama şu anda fiyatı 55 lire olmuş çok geldi bana yaa içinden ne kadar çıkıyor yani kaç kullanımlık haskena.

Zararsiz oldugunu biliyorum canim 5 tüp var icinde bana 1 tüp 3 ay gidiyor .....Yani asagi yukari 1 yil yeter bana...

hımm dogrudurrr
bazıları da eşleri için kullanıyormuşş gec boşalsın diye:hihi:

ben hiç bişi kullanmıyorum.20-30 dk da bikini bölgemi alırımm
üst kısımlar zaten hiç acımıyorki
asıl sorun dudak kısımları :D

Ya eslerin kullandigini bilmiyordum kiz etkisi uzun sürüyo adamlar 3 saat bekliyormuymus abovvv...

Benim kol alti ve bacak alt üst bölgem de yok denecek kadar tek tüktür bikini bölgemde de az var ama benim agri esigim cok düsük ben önceden alirken ölüyordum ya simdi rahattim....

[SIZE="4"
cnm senin regli güün gecince cok belin agrıdımıı
benim 3 gün gecti ve inanılmaz belim agrıyor yaa
hamilelik belirtimde yok ama yinede acabamı diyorum[/QUOTE]

Kiz bu ne her ay seninle birlikte bizde catliyoz kocana söyle takkeyi saglama alsin....:hihi:

[QUOTE="Elara, post: 604823"]kızlar regli öncesi cok üşüyeniniz varmı??
ay ben donuyorummm,hamilemiyim neyim yaa
eşime tel etcem gebelik testi isticemm

Canim bendede gecen hafta regl öncesi üsüme bas agrisi felan vardi sonrada grip oldum insAllah sende önemli birsy yoktur gecmis olsun...:huhuu:

OP
M

minietek

Misafir
Haşlanmış ya da kızartılmış farketmez diye biliyorum canım. Bak netten alıntı yaptım senin için.

Beslenme önerileri:
Fazla kilo alımını önlemek için şekerli, unlu yağlı besinler az tüketilmeli
Beyaz et (tavuk, balık) tercih edilmeli
Kırmızı et tüketimi azaltılmalı, tüketildiğinde yağsız olmalı
Organ etleri, sosis, salam, sucuk, pastırma gibi ürünlerin tüketimi bırakılmalı
Kızartma, kavurma yerine haşlama, ızgara, fırında pişirme tercih edilmeli
Yiyecekler az tuzlu olmalı, sofrada tuz kullanılmamalı, tuz iyotlu olmalı.
Sebze/meyve, kurubaklagil ve tahıllar birtakım kimyasal maddeler (pestisit) içerebildiğinden iyice yıkanmalı.
Kahve-çay tüketimi azaltılmalı ve yemeklerden en az 45 dk. önce veya sonra içilmeli
Her öğünde 4 besin grubundan da yiyecek tüketmeye özen gösterilmelidir.
Bulantı ve kusma durumlarında; küçük, sık öğün tüketilmeli ve sabah yataktan kalkmadan kraker, tost, sıcak bitkisel içecek gibi besinler tüketilmeli

Besin grupları ve tüketilmesi gereken miktarlar:
Süt ve süt ürünleri:
(Süt, yoğurt, peynir, çökelek)
Protein, kalsiyum, B2, B12 yönünden oldukça zengindir. Günde 3 porsiyon tüketilmelidir. 1 su bardağı süt veya yoğurt veya 2 kibrit kutusu peynir 1 porsiyondur.

Et grubu:
(Her çeşit et, tavuk, balık,yumurta, kurubaklagil)
Protein, B1, B6, B12, niasin, demir, çinko, magnezyum yönünden zengindir. Günde 3 porsiyon tüketilmelidir.

Taze sebze ve meyvalar:
Karoten, C vitamini, folat, demir, magnezyum, kalsiyum, posa yönünden zengindir. Günde 4-6 porsiyon tüketilmelidir. Bunun 1 porsiyonu yeşil yapraklı sebzelerden, 1 porsiyonu turunçgil veya domatesten karşılanmalıdır.

Tahıllar:
B1, niasin, demir, protein, magnezyum, folat ve posadan zengindirler. Gebe kadının kilosuna göre tüketim miktarı değişmektedir.

Yeterli ve dengeli beslenme önerileri:
Besin çeşitliliği sağlanmalıdır.
Öğün atlanmamalıdır.Günde 3 ana 3 ara olmak üzere 6 öğün beslenilmelidir.
İdeal vücut ağırlığı korunmalıdır.
Şeker ve tatlı tüketimi azaltılmalıdır.
Posa alımı arttırılmalıdır.
Sebze ve meyve tüketimi arttırılmalıdır.
Düşük yağlı ve düşük kolesterollü besinler tüketilmelidir.
Yüksek kalsiyumlu besinler tüketilmelidir.
Tuz tüketimi azaltılmalı, tüketilen tuz İYOTLU TUZ olmalıdır.
Sıvı tüketimi arttırılmalıdır.
Etli sebze yemeklerinin içerisine ayrıca yağ konmamalıdır
İçeriği bilinmeyen yüksek enerjili besinler tüketilmemelidir.
Fiziksel aktivite arttırılmalıdır.
Ağız ve diş sağlığına dikkat edilmelidir.
Kesinlikle sigara içilmemelidir.
Besinler doğru hazırlanmalı ve doğru pişirilmelidir.
bunların çoğuna uyuyorum ama ıste 3 ayda 3 kez sosıs yedım
mini okudum yorumunuu
yani bu gg deki gercek ayna olmayabilir diyorsunnn
sen dün sölemiştin resim cekecektinnn bekliyorumm
evet canım ayna gıbı bırsey ama güzel değil ben yatak odasına astım ama boya hatası tüzünden cıkarmadım da
kızlar regli öncesi cok üşüyeniniz varmı??
ay ben donuyorummm,hamilemiyim neyim yaa
eşime tel etcem gebelik testi isticemm
hadı yapbakalım ama sen yas tahtaya basmazsınn
selam kızlar bu gün misafirim vardı eşimin arkadaşlarının eşleri geldi bebişler için hayırlı olsuna :)
sonra onlar gitti saat 19,30 da dizim var deniz yılıdızı ona daldım ağla ağla helak oldum o arada eşim geldi korktu beni görünce noldu bişey mi var diye ben de dedim yok diziden ağlıyorum
amma ne ağlamak hala etkisindeyim...
içim çok acıdı
bu hamilelik beni aşırı duygusallaştırdı kızlarımmm geliyo galiba hani kızlar daha hassas olur ya:dill:
bende daha cok sınırlıyım ozaman erkek mı olcak acep ya ay bellı olsun sağlıkla hayırlaa

OP
E

Elara

Misafir
elara arkadaşım için bioritm bakmıştın ya...dr'da büyük ihtimal erkek dedi...sende erkek günlerinde kalmış demiştin...

saglıcakla alsın kucagına inş

bu arada bir hamilemiz daha var ama o artık 32 haftalık falan erkek bebiş bekliyor hayırlısıyla bir kızı vardı bu da erkek ..
babychoice den takvim aldık dedi ...şaşırdım bende bi doktorun bu tarz yerlerden takvim almasına ve buna inanmasına çok şaşırdım ...ama tutmuş belki tesadüf belki doğru hiç bilmiyorum ama 2.kez duydum bende ilk duydumda çok şaşırmıştım bu yönteme şimdi bu gün de olunca demek dedim baya yaygın bişey bu :ilknur:

ilk sayfada orlistat nickli arkadaşta almıştım o takvimden ama tutmadıı
onların verdigi günlerin aynısıını ben bioritim günelri olarak vermiştim orlistata
sen o arkadaşından dogum tarihini ve babychoice takvim günelrini alabilirimsişnn.bakalım bio günleriyle aynımı

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
slm kızlar nasılsınız ne var yok bugun mısaafırım vardı gıremedım pek...elara sen ne dıyon cnm valla meraklanmaya basladım yap bakalım test gunun gectı nasılsa varsa kesın cıkar cnm ya ıns varsada oglun cıkmıs olsun cnm yola ıns....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
babychoice den takvim aldık dedi ...

Canim ben sahsima pek itibar etmem babychoiceye, Elaranin bioritm olayi daha gercekci simdiye kadar bir kac istisna hepsi tutu ama bizlerde kullanan olmadi benim hatirladigim kadari ile ama diger tarafta bi ark.kullanmisti onunda cins.hatirlamiyorum...

OP
E

Elara

Misafir
Kiz bu ne her ay seninle birlikte bizde catliyoz kocana söyle takkeyi saglama alsin....:hihi:

Canim bendede gecen hafta regl öncesi üsüme bas agrisi felan vardi sonrada grip oldum insAllah sende önemli birsy yoktur gecmis olsun...:huhuu:

cnm okudunmu bilmiyıorum ama valla kondomun azizligine ugradıkk

üşümen kac gün sürdü ,yani kac gün sonra regli oldunn
bende 2 gündür üşüme var

egem

Daimi Üye
Tepki
517
aa tutmadı mı canım...elara ben heralde hep tutan bi yöntem sanmıştım...
bende şey sordum yumurta-ma günü falan ....
o da dedi onu takip etmedik sadece takvimdeki günlerde ilişki oldu..
sorarım bakalım canım günleri

egem

Daimi Üye
Tepki
517
anladım haskena gerçi artık benden geçtii bu son doğum şansımmm
ama sizler inşallah gönlünüzdekine kavuşursunuz
diyer taraf neresi canım bu arada orda varmıymış tutan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar