gel sen ankaraya hergün eloşun başına biteriz biz hatta doğuma bile biz götürürüz:dertli::dertli:neeeeee olsun valla bende ankaraya gelırım otelde gerdege gırerım gunduz sende ıyıce ogrenırtöbe töbee
ay ne guldum
sagol cnm demı öle valla bızden kurtulus yokgel sen ankaraya hergün eloşun başına biteriz biz hatta doğuma bile biz götürürüz
hamişsemm eger girmeem önceki kadar zaten.daha öncede sölemiştim bunu
ama dua edin hamiş olmayım yaaa
haydi hayırlısıkazazede elara
:ilknur::dertli::uzgun:Nayir nolamaz Elara hamile olamaz daha degil önce takviye sonra diyet sonra bebek.......
:dertli::dertli:neeeeee olsun valla bende ankaraya gelırım otelde gerdege gırerım gunduz sende ıyıce ogrenırtöbe töbee
ay ne guldum
:ilknur::dertli::uzgun:
gızz daha ögreemedinmiiii
ogulları kızları derken? 4 cocugumu var ikizz olarak
kondomla kızınamı oglunamı hamile kaldı anlamadım
haskena kac gun kaldı cnm denemeye ?
hyrr sensız olmaz valla ben seni kac kere arayacam allah bılır bıkıp benden telı kapatmassan ıyı
:ilknur::dertli::uzgun:
gızz daha ögreemedinmiiii
ay cnm hadı hayırlısı ya az kaldı valla ıns hamıs kalırsın oglunaCanim sat 03.04 2 gündür yapiyorum testi daha yüz gülmedi yani bos yuvarlak cikiyor gülen yüzü gördükten 36 saat sonra yapmayi düsünüyorum bu ay düzenli olup olmadigini bilmedigimden doktor takibi yaptirmayacam ...
hımm cok şirin bulabilrisem bende alırım bunlardann.tşklerr cnm
ay sizden kurtuluş yokmu bana.dogumdadamı siz olcanızzzz,hayır olamazzzgel sen ankaraya hergün eloşun başına biteriz biz hatta doğuma bile biz götürürüz
cnm inş degilimdir yaBen dua ediyorum olmasin diye kiz benim esimde diyor gecen kablo icin aradigimda sen bir hamile kal bak nasil yasakliyacam sana bil.bende dedim tamam hamile kalana kadar karisma sonra yeni anlasma yapariz zor ikna ettim kiz siparis vermiyordu hazir kopmus öyle kalsin diyordu bebek icinde zararli aslinda ya ciddi konusmak gerekirse....
o kazaraa olan ilişki günü nötr ama gece 12 den sonra erkege yatkınlıga gecmiş
bizimkide zaten gece 2-3 gibi olmuştuu
diger ilişki günlerini hatırlmaıyorumm düşünmem laızm.
:dertli::dertli:neeeeee olsun valla bende ankaraya gelırım otelde gerdege gırerım gunduz sende ıyıce ogrenırtöbe töbee
ay ne guldum..işin sakası ıns degılsındır ya
ay cnm hadı hayırlısı ya az kaldı valla ıns hamıs kalırsın ogluna
bugün konuşulmuştu kondomla hamiş kalanların genelde erkek oluyor diyeeekondomla oğlana...kızlarıda 22 aylık..
yok cnm ara istedigin kadarr ben anlatırım sen uygulamalı olarak denersinnhyrr sensız olmaz valla ben seni kac kere arayacam allah bılır bıkıp benden telı kapatmassan ıyı
Canim sat 03.04 2 gündür yapiyorum testi daha yüz gülmedi yani bos yuvarlak cikiyor gülen yüzü gördükten 36 saat sonra yapmayi düsünüyorum bu ay düzenli olup olmadigini bilmedigimden doktor takibi yaptirmayacam ...