Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
:hihi: hamişsemm eger girmeem önceki kadar zaten.daha öncede sölemiştim bunu
ama dua edin hamiş olmayım yaaa

Ben dua ediyorum olmasin diye kiz benim esimde diyor gecen kablo icin aradigimda sen bir hamile kal bak nasil yasakliyacam sana bil.bende dedim tamam hamile kalana kadar karisma sonra yeni anlasma yapariz zor ikna ettim kiz siparis vermiyordu hazir kopmus öyle kalsin diyordu bebek icinde zararli aslinda ya ciddi konusmak gerekirse....

OP
M

minietek

Misafir
IMG0032A.jpg
bu da aldıgım tablo

OP
E

Elara

Misafir
OP
E

Elara

Misafir
hımm cok şirin bulabilrisem bende alırım bunlardann.tşklerr cnm

gel sen ankaraya hergün eloşun başına biteriz biz hatta doğuma bile biz götürürüz:cokkomik::cokkomik::cokkomik:
ay sizden kurtuluş yokmu bana.dogumdadamı siz olcanızzzz,hayır olamazzz:hihi:

Ben dua ediyorum olmasin diye kiz benim esimde diyor gecen kablo icin aradigimda sen bir hamile kal bak nasil yasakliyacam sana bil.bende dedim tamam hamile kalana kadar karisma sonra yeni anlasma yapariz zor ikna ettim kiz siparis vermiyordu hazir kopmus öyle kalsin diyordu bebek icinde zararli aslinda ya ciddi konusmak gerekirse....
cnm inş degilimdir ya
hamiş kalınca zaten cok girilmiyorrr bulantılardan uykudan filann
bide cocuga zararı var haklsıın

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
o kazaraa olan ilişki günü nötr ama gece 12 den sonra erkege yatkınlıga gecmiş
bizimkide zaten gece 2-3 gibi olmuştuu :D

diger ilişki günlerini hatırlmaıyorumm düşünmem laızm.

Bence degilsin canim ya sen tedbirli hatunsun bence hava degisiminden olabilir adet düzensizligi Nisan ayinda cok oluyormus nedenini bilmiyorum ama belki pencere felan aciktiysa üsütmüste olabilirsin kiz iyi düsün iyi olsun ya....Ama hamissende hayirli ve saglikli bir oglustur tutan insaAllah....

:dertli::dertli:neeeeee olsun valla bende ankaraya gelırım otelde gerdege gırerım gunduz sende ıyıce ogrenır :cokkomik::cokkomik:töbe töbee:cokkomik:ay ne guldum..işin sakası ıns degılsındır ya

Ay canim ya ELARA sana yasak kiz BerniL le Renginnn hamile kalmadan kiz bu ikisi meraktan biterler acaba ne yiyelim bunu yesek olurmu bunu icsek olurmu artik telefonlarin susmaz bak ona göre...

ay cnm hadı hayırlısı ya az kaldı valla ıns hamıs kalırsın ogluna

AMIN INSAALLAH canim Rabbim hepimize tatirsin ama her zaman diyorum önce senle Renginnne sonra bizlere insaAllah ....

OP
M

minietek

Misafir
egem ben zaten sul gözdüm özellıkle sınırlıysem ağlardım ama duygusal değilim pek bu ara daha çok sinirliyim sabrım kalmadı bugun mesela bır adam bu nasıl fıyat bu kadar olurmu falan dıye söylendı zor tuttum kendımı başkabırıne al recetenı gıt bız sahtekarlıkmı yapcaz dedım anlatıyorum anlatıyorum anlamıyorlar özele gıderken gıdıyolar para cıkınca slenıyolar fısını cıktısını verıyorum yok çok sınırlenıyorum eskıden daha sabırlıydımm

OP
E

Elara

Misafir
OP
M

minietek

Misafir
hürrem gıdıoo cadı karı da gıtmez tabıı dızı ıcabıı gıtsede 1-2 gunu 10 dakıkalıgına gösterırler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar