Ben bir kez lazeri tecrübe etmiştim o bölgede. Amanınnnnben yaptırdım canımm ama çok bekleyememıstım ıkı kere laser gıttım şimdı çok az var ama zaten tüysüzdüm ben öle çok değildi
Ben bir kez lazeri tecrübe etmiştim o bölgede. Amanınnnnben yaptırdım canımm ama çok bekleyememıstım ıkı kere laser gıttım şimdı çok az var ama zaten tüysüzdüm ben öle çok değildi
Ben bir kez lazeri tecrübe etmişsiniz o bölgede. Amanınnnn(((
mini etek bende sana onu soracaktım ben çok duygusal oldum ya her şeye ağlıyorum sen nasılsın ruh durumun ?
hımm cok şirin bulabilrisem bende alırım bunlardann.tşklerr cnm
ay sizden kurtuluş yokmu bana.dogumdadamı siz olcanızzzz,hayır olamazzz
cnm inş degilimdir ya
hamiş kalınca zaten cok girilmiyorrr bulantılardan uykudan filann
bide cocuga zararı var haklsıın
Canım sarı ve ince tüylerde etkili değil. Ancak koyu ve kalınsa çok kısa sürede fayda ediyor. Fakat birkaç tanıdığım sarı tüyleri olduğunu ve lazerle birkaç seansta kurtulduklarını söyledi. Sanırım tüyler güçsüzse etki eder.Canim aci hissetmiyorum ben ki bnim agri esigim cok düsük lazeri bende düsünüyorum ama sonra cikabiliyor diyorlar birde sari tüyleri yok etmyiormus ne bilem ya artik anca dogumdan sonra yaptiririm hamislikten belli süre önce ve hamislikte kullanmak iyi degilmis...
hadi hayırlısı olsun hakkında başlamışsınn hazırlıklaraaa cnm
Canım sarı ve ince tüylerde etkili değil. Ancak koyu ve kalınsa çok kısa sürede fayda ediyor. Fakat birkaç tanıdığım sarı tüyleri olduğunu ve lazerle birkaç seansta kurtulduklarını söyledi. Sanırım tüyler güçsüzse etki eder.
anladım mini etek sen yine de sakin olamya çalış güzelim kıyamam bebişine
sana da sinirli bi oğluş geliyo galiba hadi hayırlısı
bana da eşim artık leptobu kullanma diyor kızlar..
eşimin çalışma odasından normal pc den giriyorum artık genelde..
inşallah sağlıkla kavuşurum prenseslere
anladım mini etek sen yine de sakin olamya çalış güzelim kıyamam bebişine
sana da sinirli bi oğluş geliyo galiba hadi hayırlısı
Sende amaninsa bende aman amanin ben hic dayanamiyorum agriya aciya ....
Yok canim ya benim kardesimin esi yaptirdi diyorki sarilara etki yapmamis yani hakiki siyah ve güclü olmasi gerekiyormus jiletle al güclensin sonra gel yapalim dediler o da korktu azalmisken cogalir diye 4 seans sonunda yarim birakti ama yinede yok denecek kaadr az kaldi ama agri oluyormus ....
elara veya ilgilenen diyer arkadaşlar sormuştum az önce ama aklıma bişey takıldı...
bu biyo ile babychoice aynı şeymi..yakın mantıktalar mı veya mantıklı açıklamaları ne..bilginiz var mı
haskena inşallah istediğin ilk ay oğluşum seninle olur rabbim gönlüne göre versin
Ben her acıya katlanırım ama o acıya asla((
ben ılk yaptırdıgım çok acımadı ama ıkıncısı çok fena acıdı bende korktum gıtmedımmKızlar kelime hatası yapmışım. Demek istediğim ben malum bölgede lazer yaptırmıştım. Resmen her milimim yanık acısı gibiydi. O yüzden bir yaptırdım son oldu...
Bende hamile kalsam ayrilmam buradan olmadi pc alirim kendime ana 9 ay gecermi kiz sizle sohbet etmeden kim ne yapiyor catlarim valla...
Hadi insaAllah Rabbim sana prensesler MINIyede bir prens verir ama senin biri kiz biri erkek demedi deme...