Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
mini etek bende sana onu soracaktım ben çok duygusal oldum ya her şeye ağlıyorum sen nasılsın ruh durumun ?

Canim benim hamisligin güzel yanlari bunlar lütfen bende hamis kalayim bende aglamak istiyorum ya ....:ilknur:

hımm cok şirin bulabilrisem bende alırım bunlardann.tşklerr cnm
ay sizden kurtuluş yokmu bana.dogumdadamı siz olcanızzzz,hayır olamazzz:hihi:
cnm inş degilimdir ya
hamiş kalınca zaten cok girilmiyorrr bulantılardan uykudan filann
bide cocuga zararı var haklsıın

Kiz senin dogum bi tarafa bunlar kendi dogumlarinda bile seni yanlarina alacaklar hadi sanslisin ben yurtdisindayimda bi eksik olacak....

Canim normal kablolu bilgisayarlar fazla degilde laptoplar zarali imis benim bilg.laptop oldugu halde daha az zarari oluyor diye evde laptopuda kablolu kullaniyorum....

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Canim aci hissetmiyorum ben ki bnim agri esigim cok düsük lazeri bende düsünüyorum ama sonra cikabiliyor diyorlar birde sari tüyleri yok etmyiormus ne bilem ya artik anca dogumdan sonra yaptiririm hamislikten belli süre önce ve hamislikte kullanmak iyi degilmis...
Canım sarı ve ince tüylerde etkili değil. Ancak koyu ve kalınsa çok kısa sürede fayda ediyor. Fakat birkaç tanıdığım sarı tüyleri olduğunu ve lazerle birkaç seansta kurtulduklarını söyledi. Sanırım tüyler güçsüzse etki eder.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
hadi hayırlısı olsun hakkında başlamışsınn hazırlıklaraaa cnm

Evet canim ya Cuma günü 20 lik siparisi vermistim ecz Pazartesi aksam gelince hemen dün birde bugün sabah yaptim ama bostu 13.günden itibaren günde 2 defa yapmayi düsünüyorum artik gülen yüzden 36 saat sonrada deneme yaparim ben vucudumu atniyorum ilk ayda hamile kalmam mucize olur ama ya tutarsa nasrettin hoca misali...:cokkomik:

egem

Daimi Üye
Tepki
517
bana da eşim artık leptobu kullanma diyor kızlar..
eşimin çalışma odasından normal pc den giriyorum artık genelde..
inşallah sağlıkla kavuşurum prenseslere :)

egem

Daimi Üye
Tepki
517
anladım mini etek sen yine de sakin olamya çalış güzelim kıyamam bebişine :)
sana da sinirli bi oğluş geliyo galiba hadi hayırlısı

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Ben bir kez lazeri tecrübe etmişsiniz o bölgede. Amanınnnn:((((

Sende amaninsa bende aman amanin ben hic dayanamiyorum agriya aciya ....

Canım sarı ve ince tüylerde etkili değil. Ancak koyu ve kalınsa çok kısa sürede fayda ediyor. Fakat birkaç tanıdığım sarı tüyleri olduğunu ve lazerle birkaç seansta kurtulduklarını söyledi. Sanırım tüyler güçsüzse etki eder.

Yok canim ya benim kardesimin esi yaptirdi diyorki sarilara etki yapmamis yani hakiki siyah ve güclü olmasi gerekiyormus jiletle al güclensin sonra gel yapalim dediler o da korktu azalmisken cogalir diye 4 seans sonunda yarim birakti ama yinede yok denecek kaadr az kaldi ama agri oluyormus ....

egem

Daimi Üye
Tepki
517
elara veya ilgilenen diyer arkadaşlar sormuştum az önce ama aklıma bişey takıldı...
bu biyo ile babychoice aynı şeymi..yakın mantıktalar mı veya mantıklı açıklamaları ne..bilginiz var mı

OP
M

minietek

Misafir

benım de hoşuma gıtmıyo ama bazen anıden parlıyorm yanı elımde değil normal halımden daha sınırlıyım

ayy sınırlı olmasın bebeğim inşallahh yarın dr gıdıcem sabah gec gelırım ben ınsallah guzel seyler duyarımm

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar kelime hatası yapmışım. Demek istediğim ben malum bölgede lazer yaptırmıştım. Resmen her milimim yanık acısı gibiydi. O yüzden bir yaptırdım son oldu...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
bana da eşim artık leptobu kullanma diyor kızlar..
eşimin çalışma odasından normal pc den giriyorum artık genelde..
inşallah sağlıkla kavuşurum prenseslere :)

Bende hamile kalsam ayrilmam buradan olmadi pc alirim kendime ana 9 ay gecermi kiz sizle sohbet etmeden kim ne yapiyor catlarim valla...

Hadi insaAllah Rabbim sana prensesler MINIyede bir prens verir ama senin biri kiz biri erkek demedi deme...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Sende amaninsa bende aman amanin ben hic dayanamiyorum agriya aciya ....

Yok canim ya benim kardesimin esi yaptirdi diyorki sarilara etki yapmamis yani hakiki siyah ve güclü olmasi gerekiyormus jiletle al güclensin sonra gel yapalim dediler o da korktu azalmisken cogalir diye 4 seans sonunda yarim birakti ama yinede yok denecek kaadr az kaldi ama agri oluyormus ....

Ben her acıya katlanırım ama o acıya asla:(((

OP
M

minietek

Misafir
Kızlar kelime hatası yapmışım. Demek istediğim ben malum bölgede lazer yaptırmıştım. Resmen her milimim yanık acısı gibiydi. O yüzden bir yaptırdım son oldu...
ben ılk yaptırdıgım çok acımadı ama ıkıncısı çok fena acıdı bende korktum gıtmedımm
Bende hamile kalsam ayrilmam buradan olmadi pc alirim kendime ana 9 ay gecermi kiz sizle sohbet etmeden kim ne yapiyor catlarim valla...

Hadi insaAllah Rabbim sana prensesler MINIyede bir prens verir ama senin biri kiz biri erkek demedi deme...

ay canımmm inşallahhhh senınde inşallahh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar