Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Kiz ben yazin 5 li tüp olani 30 milyona aldim ne 55 i yani 7 ayda faiti o kadar arttimi aman keske daha fazla alsaydim bana 1 yil yeter diye 1 kutu aldim ben sadece alt bölge icin kullanyiorum oda az oldugundan fazla gitmiyor yani 1 tüp 3 defalik yetiyor...

ooo 1 yıl falan gidiyorsa 55 de olsa alınır yani.açılınca etkisi azalır diyolar nasıl kullandığın tüpleri sonra kullanınca fark oluyor mu?

cnm senin regli güün gecince cok belin agrıdımıı
benim 3 gün gecti ve inanılmaz belim agrıyor yaa
hamilelik belirtimde yok ama yinede acabamı diyorum

yok canım bel ağrım olmadı kasık ağrım vardı regl günüm

Hadi kizlar kulagtan kulaga yapalim...

NE ELARA HAMILEMIYMIS ???????:1:

elaraa hamile misin hadi hayırlı olsun:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
elara veya ilgilenen diyer arkadaşlar sormuştum az önce ama aklıma bişey takıldı...
bu biyo ile babychoice aynı şeymi..yakın mantıktalar mı veya mantıklı açıklamaları ne..bilginiz var mı

daha öncede yazdıhım gibi orlistatın babychoice takvim günelri benim baktım bio günelriyle aynıydıı
zaten o yüzdne arkadaşının günelrini istedimm tekrar teyit etmek içinnn

bioritimin ne oldugunu googleden bakabilirisnn
cünkü detay var birazz
cinsiyete etkisinide şşöle söleyim
ilişki oldugu gün karı kocadan hangiisnin enerjisi yüksekse o cinsiyetten oluyor bebekk

birazdan vercem bio grafik linkini

Tepki
71
benim koltuk altımla,bikini bölgem iğne epilasyonlu...kaç senedirde çıkmadı çok rahatım...ama çok acıdığı için yaptırırken uyuşturucu iğne yaptırmıştım...artı bi masraf oluyodu uyuşturma ama hiç acı duymadım...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
benım de hoşuma gıtmıyo ama bazen anıden parlıyorm yanı elımde değil normal halımden daha sınırlıyım

ayy sınırlı olmasın bebeğim inşallahh yarın dr gıdıcem sabah gec gelırım ben ınsallah guzel seyler duyarımm
inşaşaşh canım
güzel haberlerini bekliyoruz
ben de pazartesi gideceğim kalp atışları için sorunsuzca inşallah
Bende hamile kalsam ayrilmam buradan olmadi pc alirim kendime ana 9 ay gecermi kiz sizle sohbet etmeden kim ne yapiyor catlarim valla...

Hadi insaAllah Rabbim sana prensesler MINIyede bir prens verir ama senin biri kiz biri erkek demedi deme...

amin canım inşallah bir kız bir erkeğe de razıyım ama ikiside erkekse allah biliyo ya saklayamam ahyal kırıklığı yaşarım ama yine de allah evlatlarıma sağlık versin bişey demeye korkuyorum inan ki

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
:)))... Sen nasıl doğum yaptın?

Epidural yaptirdim canim ben o kadar acisizdiki kizimin cikisini hisetmedigimden doktorun elinde görünce buda ne dedim....:hihi:

ooo 1 yıl falan gidiyorsa 55 de olsa alınır yani.açılınca etkisi azalır diyolar nasıl kullandığın tüpleri sonra kullanınca fark oluyor mu?

Canim tüy oranin nasil bilmiyorum ben sadece bikini bölgesine kullaniyorum agzini tam kapatinca birsey olmuyor normal krem kullaninca bütün tüpü bitiriyormuyuz sirf etkisi yok oluyor diye yok öyle birsey agzini tam kapat tamamdir ben 1 tüpü 3 ay kullandim ....yanliz etkisi iyi olsun diye sürdükten sonra iki tane iccamasiri giydim üstünede cok ince pijama kapali olunca daha iyi uyusuyor 1,5 saat sonra cimbizla tüyleri kontrol ettim cekince aciyormu diye ama 2 saat sonunda artik hic aci yoktu o zaman almaya basladim aldiktan sonrada 1 saat kadar sürdü uyusma o kadar...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
benim koltuk altımla,bikini bölgem iğne epilasyonlu...kaç senedirde çıkmadı çok rahatım...ama çok acıdığı için yaptırırken uyuşturucu iğne yaptırmıştım...artı bi masraf oluyodu uyuşturma ama hiç acı duymadım...
İğneli epilasyonunda acısını bilirim.
Bu arada bazıları eczaneden uyuşturu ilaç ve enjektör alıyormuş ve kendileri vurup lazer yaptırıyorlarmış. Aslında çok tehlikeli birşey. Orada çok hassas sinirler var...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
keşkeee burda olsaydındaa bebegini görmeye gelseydikkkk bacım

Merak etme ben görmemisin oglu olmus hesabi koyarim boy boy pipili fotograflarini oglusumun teyzesi....:lilav:

Canim igneliyi bi arkadasim biyik bölgeside dahil heryerine yaptirdi igne izi akldi diyordu ki biyik bölgesinde delikler vardi bende korktum lazerde tam etkili degil diyorlar aslinda bende kesin bi temizlik yöntemi bulsam yaptiracam ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar