Bende sadece biber acisina katlanirim yemeklerde cok severim aciyi ama diger türlü canim aciyinca koparirim kiyameti ......
Bende sadece biber acisina katlanirim yemeklerde cok severim aciyi ama diger türlü canim aciyinca koparirim kiyameti ......
Kiz ben yazin 5 li tüp olani 30 milyona aldim ne 55 i yani 7 ayda faiti o kadar arttimi aman keske daha fazla alsaydim bana 1 yil yeter diye 1 kutu aldim ben sadece alt bölge icin kullanyiorum oda az oldugundan fazla gitmiyor yani 1 tüp 3 defalik yetiyor...
cnm senin regli güün gecince cok belin agrıdımıı
benim 3 gün gecti ve inanılmaz belim agrıyor yaa
hamilelik belirtimde yok ama yinede acabamı diyorum
Hadi kizlar kulagtan kulaga yapalim...
NE ELARA HAMILEMIYMIS ???????:1:
keşkeee burda olsaydındaa bebegini görmeye gelseydikkkk bacımKiz senin dogum bi tarafa bunlar kendi dogumlarinda bile seni yanlarina alacaklar hadi sanslisin ben yurtdisindayimda bi eksik olacak....
elara veya ilgilenen diyer arkadaşlar sormuştum az önce ama aklıma bişey takıldı...
bu biyo ile babychoice aynı şeymi..yakın mantıktalar mı veya mantıklı açıklamaları ne..bilginiz var mı
Canım, sen nasıl kalmazsın 1 senedir anlayamadım.Elossssss sen biliyon ya az delmedik takkeyi ama 1 yildir olmadi benim bebegim .sen nasil becerdin takke meselesiniky:
Elaranın testi ne oldu? Gelmişde yapmışmı?
ne o gızz küsmüyüzde bana sormuyonn deliii
Canım, sen nasıl kalmazsın 1 senedir anlayamadım.
inşaşaşh canımbenım de hoşuma gıtmıyo ama bazen anıden parlıyorm yanı elımde değil normal halımden daha sınırlıyım
ayy sınırlı olmasın bebeğim inşallahh yarın dr gıdıcem sabah gec gelırım ben ınsallah guzel seyler duyarımm
Bende hamile kalsam ayrilmam buradan olmadi pc alirim kendime ana 9 ay gecermi kiz sizle sohbet etmeden kim ne yapiyor catlarim valla...
Hadi insaAllah Rabbim sana prensesler MINIyede bir prens verir ama senin biri kiz biri erkek demedi deme...
))... Sen nasıl doğum yaptın?
ooo 1 yıl falan gidiyorsa 55 de olsa alınır yani.açılınca etkisi azalır diyolar nasıl kullandığın tüpleri sonra kullanınca fark oluyor mu?
İğneli epilasyonunda acısını bilirim.benim koltuk altımla,bikini bölgem iğne epilasyonlu...kaç senedirde çıkmadı çok rahatım...ama çok acıdığı için yaptırırken uyuşturucu iğne yaptırmıştım...artı bi masraf oluyodu uyuşturma ama hiç acı duymadım...
bacım sen gerdege nasıl girdinnnBende sadece biber acisina katlanirim yemeklerde cok severim aciyi ama diger türlü canim aciyinca koparirim kiyameti ......
sizede malzeme cıktııelaraa hamile misin hadi hayırlı olsun
Yok kalamadim ben yumurtlamanin tam gunu bile yaptik olmadi:ilknur:
eloşşşşşşşşşş bir gittim neler olmuş yawww
Elossssss sen biliyon ya az delmedik takkeyi ama 1 yildir olmadi benim bebegim .sen nasil becerdin takke meselesiniky:
benım regl gunmde kasık ağrım vardııı
keşkeee burda olsaydındaa bebegini görmeye gelseydikkkk bacım
benim koltuk altımla,bikini bölgem iğne epilasyonlu...kaç senedirde çıkmadı çok rahatım...ama çok acıdığı için yaptırırken uyuşturucu iğne yaptırmıştım...artı bi masraf oluyodu uyuşturma ama hiç acı duymadım...
Ben bir kez lazeri tecrübe etmiştim o bölgede. Amanınnnn(((