Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
daha öncede yazdıhım gibi orlistatın babychoice takvim günelri benim baktım bio günelriyle aynıydıı
zaten o yüzdne arkadaşının günelrini istedimm tekrar teyit etmek içinnn

bioritimin ne oldugunu googleden bakabilirisnn
cünkü detay var birazz
cinsiyete etkisinide şşöle söleyim
ilişki oldugu gün karı kocadan hangiisnin enerjisi yüksekse o cinsiyetten oluyor bebekk

birazdan vercem bio grafik linkini
teşekkürler canım...
gerçi ben o şansı yitirtdimama yine de bilmek isterim ne olur ne olmaz ciddi anlamda merak ettim bu konuları..
hiç tahmin etmezdim böyle şeylerin olacağını ama ilk sayfanızı inceledim geçmişi falan oldukça başarılı olmuş maşalah
olabilir mantıklı gibi bu enerji..babychoice nin mantığı ne peki..
tmm cnm yarın arar konuşurum bakalım arkadaşımla
bilgi veririm sana

benim koltuk altımla,bikini bölgem iğne epilasyonlu...kaç senedirde çıkmadı çok rahatım...ama çok acıdığı için yaptırırken uyuşturucu iğne yaptırmıştım...artı bi masraf oluyodu uyuşturma ama hiç acı duymadım...

benim de canım çok tatlı lazer veya iğneli yaptıramadım
ama 10 yıldır ben ağda yaptırıyorum düzenli...
memnunum ama doğumdan sonra komple vucut lazer düşünüyorum zaten az kaldı tüğ..
bakalım eşime soracağım belki ağrı kesici bişeyler yapabilir...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
valla canım çok tatlı benim de iğne olsam ağlarım :)
elara haskenaya sormuşsun ama ben gerdeğe bile kaç günde zor girdimm vallaaa:1::1:
ağlaya ağlaya :eek:ys:

Tepki
71
ya kızlar benim bebişim 6 aylık oldu halen saçı yok...ayy kız olacak diyede bir sürü toka almıştım :) yaa ne yapayım ben bunun saçı çıksın...yapabileceğim bişey varmı...? eşim keltoş prensesim diye seviyo :)

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
bacım sen gerdege nasıl girdinnn:)

sizede malzeme cıktıı:hihi:
yok bacım daha belli degil ama hamişsin bi dua et ebnim için ahmiş olmayım :D

Ne bileyim genclik iste serde merak vardi oldu :dertli:Kiz onun zevki acisini unutturmustu....Ay saka bi yana doktorum cok sikayetci bu özelligimden o kadar kadin muayene ediyorum ama senin kadar oflayan ay oy diyeni olmuyor biraz dayanikli olurmusun diyor ama ne yapayim elimde degil aciyor ....

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
ya kızlar benim bebişim 6 aylık oldu halen saçı yok...ayy kız olacak diyede bir sürü toka almıştım :) yaa ne yapayım ben bunun saçı çıksın...yapabileceğim bişey varmı...? eşim keltoş prensesim diye seviyo :)
Biraz daha bekle güzelim. Benimkiler 1 yaşından sonra ağırdan saçlanmaya başladılar...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Canim benim hamisligin güzel yanlari bunlar lütfen bende hamis kalayim bende aglamak istiyorum ya ....:ilknur:

Kiz senin dogum bi tarafa bunlar kendi dogumlarinda bile seni yanlarina alacaklar hadi sanslisin ben yurtdisindayimda bi eksik olacak....

Canim normal kablolu bilgisayarlar fazla degilde laptoplar zarali imis benim bilg.laptop oldugu halde daha az zarari oluyor diye evde laptopuda kablolu kullaniyorum....

ben reklamlarda bile ağlıyorum bazen:ilknur:
kızlar ben de laptop kullanıyorum ama artık kucağıma almamaya çalışıyorum zararlı ama sizden de ayrılamıyorum ki:huhuu:

Epidural yaptirdim canim ben o kadar acisizdiki kizimin cikisini hisetmedigimden doktorun elinde görünce buda ne dedim....:hihi:

Canim tüy oranin nasil bilmiyorum ben sadece bikini bölgesine kullaniyorum agzini tam kapatinca birsey olmuyor normal krem kullaninca bütün tüpü bitiriyormuyuz sirf etkisi yok oluyor diye yok öyle birsey agzini tam kapat tamamdir ben 1 tüpü 3 ay kullandim ....yanliz etkisi iyi olsun diye sürdükten sonra iki tane iccamasiri giydim üstünede cok ince pijama kapali olunca daha iyi uyusuyor 1,5 saat sonra cimbizla tüyleri kontrol ettim cekince aciyormu diye ama 2 saat sonunda artik hic aci yoktu o zaman almaya basladim aldiktan sonrada 1 saat kadar sürdü uyusma o kadar...

valla iyiymiş haskena ben 1 tüp 55 sanıyordum bayaa gider anlattığına göre alayım yaa hele şimdi ağda yapmam zor olur bişey hisssetmezsem daha iyi olur benim için.

OP
M

minietek

Misafir
Merak etme ben görmemisin oglu olmus hesabi koyarim boy boy pipili fotograflarini oglusumun teyzesi....:lilav:

Canim igneliyi bi arkadasim biyik bölgeside dahil heryerine yaptirdi igne izi akldi diyordu ki biyik bölgesinde delikler vardi bende korktum lazerde tam etkili degil diyorlar aslinda bende kesin bi temizlik yöntemi bulsam yaptiracam ya
alexandrt lazer en ıyısıymısss bende ondan yaptırmıstımm

OP
M

minietek

Misafir
Ne bileyim genclik iste serde merak vardi oldu :dertli:Kiz onun zevki acisini unutturmustu....Ay saka bi yana doktorum cok sikayetci bu özelligimden o kadar kadin muayene ediyorum ama senin kadar oflayan ay oy diyeni olmuyor biraz dayanikli olurmusun diyor ama ne yapayim elimde degil aciyor ....
gerdekte acıo ama ben sonrakı gunlerdede oturamamıstım arabala tümsekten gecsek acıyodu balayına arabayla gıdınce mahvolmustum yollarda

OP
E

Elara

Misafir
valla canım çok tatlı benim de iğne olsam ağlarım :)
elara haskenaya sormuşsun ama ben gerdeğe bile kaç günde zor girdimm vallaaa:1::1:
ağlaya ağlaya :eek:ys:
:hihi:
ben 1 ay sonra ilişkiye girebildimm cnm
her defasında aglıyordumm:D
tam anlamıyla ilişkiye dogumdan sonra girebildik.vajnusmus gibi bişiydim ben yaa
cok kasıyordum kendimi
şimdii cok rahatım alıştım artık:cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
sacı olsa bile dökülcek zatenn
tam anlamıyla sac cıkmaya 1 yaşından sonra başlıyorr
cok dert etme cnm
ama istersen acoık yerlerine badem yagı sürebilriisn

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
ben reklamlarda bile ağlıyorum bazen:ilknur:
kızlar ben de laptop kullanıyorum ama artık kucağıma almamaya çalışıyorum zararlı ama sizden de ayrılamıyorum ki:huhuu:

valla iyiymiş haskena ben 1 tüp 55 sanıyordum bayaa gider anlattığına göre alayım yaa hele şimdi ağda yapmam zor olur bişey hisssetmezsem daha iyi olur benim için.

Canim laptopu akülü degilde kablolu kullan daha az zararli ...

Ben ilk tüylerimi almaya basladigimdan beri hep agdaya aldim her defasinda agliya agliya aldim sirf annem azalir dedi diye dayaniyordum ama degdi cok az artik ama emla ile daha kolay

Bende hamilelikte en zorlandigim bikini bölgesi ....

alexandrt lazer en ıyısıymısss bende ondan yaptırmıstımm

E bi arastirayim canim anca dogumdan sonra yaptiririm artik....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar