Belli belliiiiBen o 4 de 3 kesimindeyim.....:böö:
Belli belliiiiBen o 4 de 3 kesimindeyim.....:böö:
aa çok üzüldüm ezel için hayırlısı olsun canım yine de
evet haklsıınn
ben 4 kadından 1 yim :zonk:
sen?
Belli belliiii
Kızlar benim eşime neden keçi boynuzu kürü yapsınlar:sirin:Kiz gercek söylüyom niye inanmiyorsun ama kizlar esine keci boynuzu kürü yapacaklar dikkat.....:zonk:
Haydar amca demişti ki " eğer kadının tünelinde sinirler olsaydı o zaman doğum yapamazdı". Yani kadının vajinal olarak birşey hissetmemesi çok olağan birşeymiş. Bu durumda hissedenler çok sinirlimi oluyor
Kız sen sözcüsümüsün onun?Konuyu carpitma sen Elaranin sorusuna cevap ver bakalim sen 4 ün 3 müsün 4 ün 1 mi? Bence 1 sin ama :deli:
Kızlar benim eşime neden keçi boynuzu kürü yapsınlar:sirin:
Bu arada sen acıyla mutluluğu aynı anda yaşadım dememişmiydin
Kiz sen msj nerenden okuyon niye senin esine kür yapsinlar ,kizlara diyorum ki esinize kür yapacaksaniz dikkat ......
Kiz ben o cevabi espiri olsun diye yazdim hem aci hem zevk sadismiyim ben ....Ciddi cevabi sonra yazmistim sünnetli gibi oldugumu Reha Muhtara canli baglantimi yapalim anla diye aci varmi aci varrrrrrrrrrr....:zonk:
Slm kızlar nasılsınız ben yorgunum kızımın performans ödeviyle uğraşıyorum hala sizden ne var ne yok biraz geçmişe bakınayımm
Kız sen sözcüsümüsün onun?
Ben yavaştan kaçayım. Yoksa gözüm gönlüm açılacak....
Kacma gel buraya senin gönlünüde gözünüde eniste acmistir yok ben daha fazla actirmaya gidiyom diyorsan git........Ama zevk almaya bak....:zonk:
buralardayım tekrardannnnnnnnnnnnerelerdesin kızz sen
Neyse hadi benim yolum açık ola, sağlıcakla kalın...
Kız haskena ben gözümle okuyorum ama anladığım sen tötünle yazıyorsunşu mesajını okurmusun lütfen "Kiz gercek söylüyom niye inanmiyorsun ama kizlar esine keci boynuzu kürü yapacaklar dikkat....."
Kiz gercek söylüyom niye inanmiyorsun ama... Kizlar esinize keci boynuzu kürü yaparken dikkat.....:zonk:
buralardayım tekrardannnnnnnnnnn
kaçmasana kaçak nere gidiooonnn
Kiz baksana senin gibi bi deli yanlis okudu yanlis anladi diye msj düzelttik kestirmeden yaziyoz ama sen gec anlayinca mecbr uzun uzun yazdim elimle..... bak tötümle döverim seni....:dill:
Uyumaya ihtiyacım var. Öptüm sizi...