Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
vajinal bana da zor geliyor organz ama yine de oluyorum...
diyer türlü daha kolay :cee

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Haydar amca demişti ki " eğer kadının tünelinde sinirler olsaydı o zaman doğum yapamazdı". Yani kadının vajinal olarak birşey hissetmemesi çok olağan birşeymiş. Bu durumda hissedenler çok sinirlimi oluyor:D:D:D

Konuyu carpitma sen Elaranin sorusuna cevap ver bakalim sen 4 ün 3 müsün 4 ün 1 mi? Bence 1 sin ama :deli:

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Slm kızlar nasılsınız ben yorgunum kızımın performans ödeviyle uğraşıyorum hala sizden ne var ne yok biraz geçmişe bakınayımm

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kızlar benim eşime neden keçi boynuzu kürü yapsınlar:sirin:
Bu arada sen acıyla mutluluğu aynı anda yaşadım dememişmiydin:)

Kiz sen msj nerenden okuyon niye senin esine kür yapsinlar ,kizlara diyorum ki esinize kür yapacaksaniz dikkat ......

Kiz ben o cevabi espiri olsun diye yazdim hem aci hem zevk sadismiyim ben ....Ciddi cevabi sonra yazmistim sünnetli gibi oldugumu Reha Muhtara canli baglantimi yapalim anla diye aci varmi aci varrrrrrrrrrr....:zonk:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kiz sen msj nerenden okuyon niye senin esine kür yapsinlar ,kizlara diyorum ki esinize kür yapacaksaniz dikkat ......

Kiz ben o cevabi espiri olsun diye yazdim hem aci hem zevk sadismiyim ben ....Ciddi cevabi sonra yazmistim sünnetli gibi oldugumu Reha Muhtara canli baglantimi yapalim anla diye aci varmi aci varrrrrrrrrrr....:zonk:

Kız haskena ben gözümle okuyorum ama anladığım sen tötünle yazıyorsun:) şu mesajını okurmusun lütfen "Kiz gercek söylüyom niye inanmiyorsun ama kizlar esine keci boynuzu kürü yapacaklar dikkat....."

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Slm kızlar nasılsınız ben yorgunum kızımın performans ödeviyle uğraşıyorum hala sizden ne var ne yok biraz geçmişe bakınayımm

Hosgeldin canim kolay gelsin cabuk gel bekletme...:elis:

Kız sen sözcüsümüsün onun?
Ben yavaştan kaçayım. Yoksa gözüm gönlüm açılacak:D....

Kacma gel buraya senin gönlünüde gözünüde eniste acmistir yok ben daha fazla actirmaya gidiyom diyorsan git........Ama zevk almaya bak....:zonk:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kız haskena ben gözümle okuyorum ama anladığım sen tötünle yazıyorsun:) şu mesajını okurmusun lütfen "Kiz gercek söylüyom niye inanmiyorsun ama kizlar esine keci boynuzu kürü yapacaklar dikkat....."

Kiz gercek söylüyom niye inanmiyorsun ama... Kizlar esinize keci boynuzu kürü yaparken dikkat.....:zonk:

Kiz baksana senin gibi bi deli yanlis okudu yanlis anladi diye msj düzelttik kestirmeden yaziyoz ama sen gec anlayinca mecbr uzun uzun yazdim elimle..... bak tötümle döverim seni....:dill:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar