haskena naptın canım mıntıka temizliğinden sonra ilk deneme atışı yapıldı heralde hayırlısıyla asıl deneme ne zaman
Kız haskena ben gözümle okuyorum ama anladığım sen tötünle yazıyorsunşu mesajını okurmusun lütfen "Kiz gercek söylüyom niye inanmiyorsun ama kizlar esine keci boynuzu kürü yapacaklar dikkat....."
Kızlar bu ne kalabalık hayırdır kutlama falanmı var kayın az bizde varızz
İyi geceler canım Allah rahatlık ve kalbine göre versinnİyi geceler kızlar geçmişi okudum kaçıyorum. Kendimi dinlemeye başladım elara yüzünden söylemesi ayıp popom ağrısa "acaba hamile miyim" diyorum
bişi degil cnmmayy cnm benım cok güzel olmuş ellerine sağlık. çok beğendim
inş cnm.senin ogluşuda ben cok begeniyorummmmbugün ortanca kızım geldi yanıma oturdu tazmanya,ay anne ne tatlı bebek dedibide elaranın lacivertli bebeğini beğendi,inş öyle tatlı oğullarımız olur
cnm sanada benzettim ben bu bebişi gözlerini filanninş resimdeki gibi olur elara cok güzel bi seçim olmus cnm
iyi geceler cnm.bakalım ne derdi varmış eşininnnKizlar ben cikiyorum esim bekliyor derdini dinleyecem hepinize iyi geceler, yarin hepinize yeni güzellikler getirsin insALLAH.....
İyi geceler kızlar geçmişi okudum kaçıyorum. Kendimi dinlemeye başladım elara yüzünden söylemesi ayıp popom ağrısa "acaba hamile miyim" diyorum
Hıı yemezler artık her ay aynı şeyy değilsindir gerçekten olcak bigün kimse inanmıycak...............................
AMIN INSALLAH.....Biz tatli hatunlariz bizden olanlarda tatli olur ....:sirin:
iyi düsün canim her zaman pozitif oldugun sürece hersey daha olumlu olur bende basliyacam calismaya ama daha gülen yüzü görmedim....
kociş gebelik testini almışş sabah yapcam bakalım
Hıı yemezler artık her ay aynı şeyy değilsindir gerçekten olcak bigün kimse inanmıycakodanın rengi hoşuna gitmiş sevindim geçmişi yeni okuyorum daha güle güle kirlet
kociş gebelik testini almışş sabah yapcam bakalım
eloş çatlarız biz kız sabaha kadar
elara bı bakarsın egem gibi ikiz olur seninde
yok cnm hiç sanmıyorummmm
biizm sülalede yok ikizi olan hiçç
ama olsa cok güzel olurdu