Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kizlar ben cikiyorum esim bekliyor derdini dinleyecem hepinize iyi geceler, yarin hepinize yeni güzellikler getirsin insALLAH.....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskena naptın canım mıntıka temizliğinden sonra ilk deneme atışı yapıldı heralde hayırlısıyla asıl deneme ne zaman

He canim Pazartesi aksam ilk deneme yapildi kacis yok simdi bir daha yapilacak ben bosa demiyorum keci boynuzu kürü yapanlar dikkat diye ....:dertli:Asil deneme gülen yüzü gördükten 36 saat sonra hayirlisi ile ....

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
İyi geceler kızlar geçmişi okudum kaçıyorum. Kendimi dinlemeye başladım elara yüzünden söylemesi ayıp popom ağrısa "acaba hamile miyim" diyorum:cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
Kız haskena ben gözümle okuyorum ama anladığım sen tötünle yazıyorsun:) şu mesajını okurmusun lütfen "Kiz gercek söylüyom niye inanmiyorsun ama kizlar esine keci boynuzu kürü yapacaklar dikkat....."
:kptmya::kptmya:
cidden cok komik yazım hatası olmuşş

Kızlar bu ne kalabalık hayırdır kutlama falanmı var kayın az bizde varızz

hee ben hamileyimde onu erkenden kutluyalım dedik cnm :gulbis::zonk:

OP
E

Elara

Misafir
ayy cnm benım cok güzel olmuş ellerine sağlık. çok beğendim
bişi degil cnmm

bugün ortanca kızım geldi yanıma oturdu tazmanya,ay anne ne tatlı bebek dedi:cokkomik:bide elaranın lacivertli bebeğini beğendi,inş öyle tatlı oğullarımız olur
inş cnm.senin ogluşuda ben cok begeniyorummmm

inş resimdeki gibi olur elara cok güzel bi seçim olmus cnm
cnm sanada benzettim ben bu bebişi gözlerini filann

OP
E

Elara

Misafir
Kizlar ben cikiyorum esim bekliyor derdini dinleyecem hepinize iyi geceler, yarin hepinize yeni güzellikler getirsin insALLAH.....
iyi geceler cnm.bakalım ne derdi varmış eşininnn:)

İyi geceler kızlar geçmişi okudum kaçıyorum. Kendimi dinlemeye başladım elara yüzünden söylemesi ayıp popom ağrısa "acaba hamile miyim" diyorum:cokkomik:

:D
demekki sende cok emin degilsin ilişkilerindenn

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
AMIN INSALLAH.....Biz tatli hatunlariz bizden olanlarda tatli olur ....:sirin:

iyi düsün canim her zaman pozitif oldugun sürece hersey daha olumlu olur bende basliyacam calismaya ama daha gülen yüzü görmedim....

evt cnm herşey cok güzel Allahım bana tekrarda bu duygu yasattı sükürler olsun . haskena inş senide uğrstırmaz oğlun hemen gelir

OP
E

Elara

Misafir
Hıı yemezler artık her ay aynı şeyy değilsindir gerçekten olcak bigün kimse inanmıycak:hihi::hihi: odanın rengi hoşuna gitmiş sevindim geçmişi yeni okuyorum daha güle güle kirlet

sagol cnm yerleştirince cekerim resminii.
bizim sayfanın zemin renginin aynısı olmuş ,tam istedigim gibi yanii

:Dvalla haklısın cnm ya .heray böle yusuf yusuf oluyomm napim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar