Bu kadar kişi neden susuyor acaba, bir egem konuşuyor bir haskena birde ben.
Bence hepsi gecmiste yada senden firsat bulamiyorlar ....:ayk:
Bu kadar kişi neden susuyor acaba, bir egem konuşuyor bir haskena birde ben.
Kiz baksana senin gibi bi deli yanlis okudu yanlis anladi diye msj düzelttik kestirmeden yaziyoz ama sen gec anlayinca mecbr uzun uzun yazdim elimle..... bak tötümle döverim seni....:dill:
tubyyi tötünlemi dövücen
Ben senin ne yazdığını değil ama ne anlatmak istediğini anladım. İçindeki o ince espriyi yakalayıp çullandım üstüne
Kızlar bu ne kalabalık hayırdır kutlama falanmı var kayın az bizde varızz
Esim diyorki kabloyu aldigima pisman etme beni hatun gel birazda benim dertlerimi dinle.....Burada dertlestigimi saniyor galiba bi bilse gerdek gecemi anlattigimi gel birdaha sana o zevki tatirayim derdi ....:zuzu: Bak tubby beni yine +18 e baglama git yat....
:djkızlarrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmynaa
ynaa
ynaa
ynaa
ynaa
çoktan
+18 olduk bile diyordum bemn
ben taziye bi cetvel yapıp geleyim
ayy cnm benım cok güzel olmuş ellerine sağlık. çok beğendim
:djyna2
yna2:halay:dj
yna2
yna2
:flut
Kizlar bi gecmise bakayim dedim ilk gördügüm msj bu ay Tazi insaAllah göbisinde hayirli ve saglikli bir erkek evlad vardir cok sevindim....
yatıyorum artık kızlar
kızlar 11 den beri geçmişi okuyorum,şimdide yatmaya gidiyorum gözlerim yanıyo,herkese hayırlı geceler,elara bence hamile değilsin cnm haptan oldu,takma kafana,gene testini yap,için rahat olsun:dertli:
haskena hoşgeldin evt ben hamıleyım cnm
bugün ortanca kızım geldi yanıma oturdu tazmanya,ay anne ne tatlı bebek dedibide elaranın lacivertli bebeğini beğendi,inş öyle tatlı oğullarımız olur
bugün ortanca kızım geldi yanıma oturdu tazmanya,ay anne ne tatlı bebek dedibide elaranın lacivertli bebeğini beğendi,inş öyle tatlı oğullarımız olur
inş cnm dua ediyorum. sağlıklı olsun bi göreyim şimdilik. hadı sende basla calısmalara