Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kiz baksana senin gibi bi deli yanlis okudu yanlis anladi diye msj düzelttik kestirmeden yaziyoz ama sen gec anlayinca mecbr uzun uzun yazdim elimle..... bak tötümle döverim seni....:dill:

Ben senin ne yazdığını değil ama ne anlatmak istediğini anladım. İçindeki o ince espriyi yakalayıp çullandım üstüne:D

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Esim diyorki kabloyu aldigima pisman etme beni hatun gel birazda benim dertlerimi dinle.....Burada dertlestigimi saniyor galiba bi bilse gerdek gecemi anlattigimi gel birdaha sana o zevki tatirayim derdi ....:zuzu: Bak tubby beni yine +18 e baglama git yat....

OP
A

asidemet

Misafir
Esim diyorki kabloyu aldigima pisman etme beni hatun gel birazda benim dertlerimi dinle.....Burada dertlestigimi saniyor galiba bi bilse gerdek gecemi anlattigimi gel birdaha sana o zevki tatirayim derdi ....:zuzu: Bak tubby beni yine +18 e baglama git yat....

çoktan
+18 olduk bile diyordum bemn

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar 11 den beri geçmişi okuyorum,şimdide yatmaya gidiyorum gözlerim yanıyo,herkese hayırlı geceler,elara bence hamile değilsin cnm haptan oldu,takma kafana,gene testini yap,için rahat olsun:dertli:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kızlar 11 den beri geçmişi okuyorum,şimdide yatmaya gidiyorum gözlerim yanıyo,herkese hayırlı geceler,elara bence hamile değilsin cnm haptan oldu,takma kafana,gene testini yap,için rahat olsun:dertli:

Hayirli geceler canim bende cikacam simdi esimin derdi varmis dinleyecem ....:hihi:

haskena hoşgeldin evt ben hamıleyım cnm

Hosbuldum canim cok sevindim hamile olmana insaAllah gönlündekini hayirli ve sagliklisi ile alirsin kucagina....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
bugün ortanca kızım geldi yanıma oturdu tazmanya,ay anne ne tatlı bebek dedi:cokkomik:bide elaranın lacivertli bebeğini beğendi,inş öyle tatlı oğullarımız olur

AMIN INSALLAH.....Biz tatli hatunlariz bizden olanlarda tatli olur ....:sirin:

inş cnm dua ediyorum. sağlıklı olsun bi göreyim şimdilik. hadı sende basla calısmalara

iyi düsün canim her zaman pozitif oldugun sürece hersey daha olumlu olur bende basliyacam calismaya ama daha gülen yüzü görmedim....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar