Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
O

ORKIDEM

Misafir
rengin hamilemisin hayirli olsn cnm erkek bebek mi istiyosun neler yaptn anlatirmisin

OP
O

ORKIDEM

Misafir
günaydın orkidem,hoşgeldin cnm
hosbulduk canim
bu gece ruyamda hamileymisim doguma gidiyomusum hastanede bi kizim daha oldugunu ogrendim nasil aglamisim yaa benim kabusum oldu rabbim affetsin insallah ikincim benimde erkek olur
inan kafayi bozdum yaa:dertli:

OP
H

helenx

Misafir
OP
H

helenx

Misafir
kim hamile yaa:sok
elara şühheli sanırım okudum.test yapcak..ee başka kimm.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
orkıdem h.geldın bır tanemı kızın var cnm ne zaman dusunuyon hamıslıgı?

OP
H

helenx

Misafir
taaaaa kendisiyim helencim sen nasilsin ozledim sizleri yaa kizlarin nasil ucuncuyu dusunuyomusun

ayy canım yaa.iyiz şükürr.
kızlarımda iyi küçük 15 aylık oldu bile teyzesi.
ya üçüncüyü bana kalsa hemen yaparım.kormuyorum .kız olsada alıştık artık :hihi:ama eşim çok cesaretsiz.korkuyo bi kızı daha olcak diye.erkek olsa ah şimdi isterde..üç kızdan iki kız iyidir bizim oglumu olmaz ben başka kız itemiyorum kalsın diyo.ikna edemiyorum.istemiyo:(
sen ikinciyi ne zaman edcen kız rüyalarına kadar girdiyse tamamdır.bu aralar düşünüyorsundur.ondan bi korku gelmiştir:1:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
evet canim bi kizim var aslinda helen mimoza gurbetguzeli onlar hep bilir ben ilkinede cok ugrastm yani yanlizca babaychoiceye guvendim oda olmadi
insallah nasip ikinciye

ilk olmasınaa rağmen bişeyler yaptın yani bizim ezel gibi :hihi:
hayırlısı olsun cnm
başka bişeylerde yapmışmıydın cnm ?

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
hosbulduk canim
bu gece ruyamda hamileymisim doguma gidiyomusum hastanede bi kizim daha oldugunu ogrendim nasil aglamisim yaa benim kabusum oldu rabbim affetsin insallah ikincim benimde erkek olur
inan kafayi bozdum yaa:dertli:

cnm inş rabbim sağlıklı bi erkek evlat versin,ama takıntı yapma kendini üzersin olur inş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar