gunaydin kizlarrr artik daimi uyelerden biride ben olucam insallahhh nasilsiniz)
günaydın orkidem,hoşgeldin cnm
gunaydin kizlarrr artik daimi uyelerden biride ben olucam insallahhh nasilsiniz)
hosbulduk canimgünaydın orkidem,hoşgeldin cnm
günaydın kızlarrr
gunaydın kızlar...
günaydın kızlar ben geldim,bugün çay yaptım kendime oh mis gibi içtim:dertli:,
hosbulduk canim
bu gece ruyamda hamileymisim doguma gidiyomusum hastanede bi kizim daha oldugunu ogrendim nasil aglamisim yaa benim kabusum oldu rabbim affetsin insallah ikincim benimde erkek olur
inan kafayi bozdum yaa:dertli:
taaaaa kendisiyim helencim sen nasilsin ozledim sizleri yaa kizlarin nasil ucuncuyu dusunuyomusungünaydın canlarımm..
orkide sen şu süper annelerdeki orkidemisin?))
aynen bende öyleydim umut,çok severim sen şekerlimi içiyosun çayıvalla canım içmezsem başım ağrıyo benim :dertli:
günaydınn h.g
1 kızınmı var ???
aynen bende öyleydim umut,çok severim sen şekerlimi içiyosun çayı
taaaaa kendisiyim helencim sen nasilsin ozledim sizleri yaa kizlarin nasil ucuncuyu dusunuyomusun
orkıdem h.geldın bır tanemı kızın var cnm ne zaman dusunuyon hamıslıgı?[/QUOTE
bernilcik bi kizim var kismetse eylul ekim kasim aylarinda sence nasil
yaa yumurta akina kafam cok yatti yapan varmi
evet canim bi kizim var aslinda helen mimoza gurbetguzeli onlar hep bilir ben ilkinede cok ugrastm yani yanlizca babaychoiceye guvendim oda olmadi
insallah nasip ikinciye
evet canim bi kizim var aslinda helen mimoza gurbetguzeli onlar hep bilir ben ilkinede cok ugrastm yani yanlizca babaychoiceye guvendim oda olmadi
insallah nasip ikinciye
hosbulduk canim
bu gece ruyamda hamileymisim doguma gidiyomusum hastanede bi kizim daha oldugunu ogrendim nasil aglamisim yaa benim kabusum oldu rabbim affetsin insallah ikincim benimde erkek olur
inan kafayi bozdum yaa:dertli:
günaydın kızlarrr
test yaptım pozitif cıktıı:uzgun: