Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
H

helenx

Misafir
ahhh hele im sormaa yine deliriyoo orkidee en iyisi tek cocukla kalmakk :((
esinin bi kopyasida benim
benim kocis icin farketmiyo diyo ama onunda bi asln vardir gonlunde sonbaharda dusunuyorum kismetse
orkiodem artık korkmuyorum.ücüncüde kız olsa.üzümmeyecegim.ben üzen hep cevre oldu.çevrem kabul etse rahat olurum bu yüzden ücüncü kız olsada umursamam.ama bana çevre eşimin ailese çok tepki verdi ikinci kızda o yüzden azda olsa bende korkuyorum ama ne yapalım hepimizin bi kaderi var istesekte değiştiremioruz.rabbim bi kızı dha gördüyse ne yaparsam yapayım bu değişmeyecek.o yüzden bi korkum yok.eşimde öyle olsa ah..ben danamalara yaza başlardım..sende korkma kuzum.benim hamilelek iyi geçmidi biliyorsun hep üzütüyle geçti..şimdi üzülürüm neden yaptımki diye.şimdi iyikide olmuş diyorum.:)

fotogrf makinasının pili bitmiş şarj olsun eklicemmm
evimin halısını herkes gördüü
onun üstünde cekcemm
aaa niye inanmıyonuz yaww
bende saglıklı bi kadınım

tabi tabi...kız kazara hamile kalıp bu kadar sakin yazmanı beklemem haa...

layds

Aktif Üye
Tepki
97
mimoza sen ne yaptın canım kese için gittinmi doktora, kakule ve minietekiçinde baktım ama listede göremedim kese için???

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kızlar günaydın hepinize.gece gördüğüm rüyayı paylaşmak istiyorum.çpok etkilendim.dayanamadım sabah uyandım.
gece evimizin sol tarafında yani batısında akşam vakti güneş resmen evimin hizasına inmişti.koyu kızıl renkteydi.ve kocamandı.güya eve geliyorum.rüyamı dedeme anlatıyorum.dedem resmen son cüzü okuyor hepsini dinliyorum.kızın olacak ama sakın sesini çıkarma ay görseydin oğlan güneş kız diyo...
sabahta rüya tabirlerine baktım bakın n e yazıyor...
Günes görmek, bazi kisiler hakkinda rüyayi görenin erkek bir çocugunun dogmasina isarettir. isini gizli tutmak isteyen kimsenin günesi görmesi, o isin meydana çikmasina isaret eder. Eger bu rüyayi gören hasta ise, iyilesecegine gözleri agriyorsa, kör olmayacagina, yolcu ise, yolculuktan dönecegine ve günesin dogdugu yön bilinmiyorsa, bati tarafina yolculuga çikmak isteyen kimse hakkinda hayra isaret eder.
ay şimdi ne bu kızlar......

OP
H

helenx

Misafir
amaan .bende işlerime bakayım.yemet içocuklardı öglene kadar koşuşturmam sürüyo..
kız elara aklım kaldı haa..aslında hamile değilsin gibi geliyo bana am.yinede yaz yaw..
neyse şimdi çıkayım sonra gelcem..

OP
E

Elara

Misafir
bende sağlıklıyım ama
senin zamanı gelmemiş daha demekkii

kızlar selamlar nasılsınız,
ne zamandır giremdim,
ama bir açtım bir açtım, şokkk etti Elara:)
kız ciddimisin hayırlısı olsun
tşklerrr

elara fotomontaj yapma sakın:cokkomik:çok sakinsin be güzelim,hiç hamile havası yok sende:dertli:

şoktayım ondandırr
bi taraftanda ilişki günleirmi hatırlamaya calışıyorrum

ne dıyecegımı sasırdım cnm gercekmı ya gercekse canı gonulden dılıyorum ıns bı oglun olur cnm...amınn

aminn tşkler cnm

OP
O

ORKIDEM

Misafir
helencim inan bana senin kadar bende kotu bi hemilelik sureci gecirdim dia belli etmedim orasi var haa herkes kizardi bana daha ilkin neden takintilisin diye bak ilki olmdi ikinci insallah
ama ben cokkk istiyorum cnm hayirlisi ve sagliklisi en basta bide coookk korkuyorum acaba rabbim bu kadar cani yurekten istememi imtihan edermi diye
offf ne biliyim yaa burda bi abla var 4 kizi var besinciye hamile bugun yarin belli olucak onun kide
dusun yanii kadin pes etmiyoo

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
mimoza sen ne yaptın canım kese için gittinmi doktora, kakule ve minietekiçinde baktım ama listede göremedim kese için???

canım ikiside keseyide bebeğide gördü.mininki kesede sağdaydı.kızım olacak falan diyor.ama kese konumu tutmayan çok kişi var.kakuşunda sağda.onun oğluda sağydaymış.ben sadece keseyi gördüm.pazartesi kalp atışı için gitcem

OP
H

helenx

Misafir
kızlar günaydın hepinize.gece gördüğüm rüyayı paylaşmak istiyorum.çpok etkilendim.dayanamadım sabah uyandım.
gece evimizin sol tarafında yani batısında akşam vakti güneş resmen evimin hizasına inmişti.koyu kızıl renkteydi.ve kocamandı.güya eve geliyorum.rüyamı dedeme anlatıyorum.dedem resmen son cüzü okuyor hepsini dinliyorum.kızın olacak ama sakın sesini çıkarma ay görseydin oğlan güneş kız diyo...
Günes görmek, bazi kisiler hakkinda rüyayi görenin erkek bir çocugunun dogmasina isarettir. isini gizli tutmak isteyen kimsenin günesi görmesi, o isin meydana çikmasina isaret eder. Eger bu rüyayi gören hasta ise, iyilesecegine gözleri agriyorsa, kör olmayacagina, yolcu ise, yolculuktan dönecegine ve günesin dogdugu yön bilinmiyorsa, bati tarafina yolculuga çikmak isteyen kimse hakkinda hayra isaret eder.

ogluşu görmüşsün rüyanda kız işte..:))
ama dedeye lafım yok haa..:hihi:

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
helencim inan bana senin kadar bende kotu bi hemilelik sureci gecirdim dia belli etmedim orasi var haa herkes kizardi bana daha ilkin neden takintilisin diye bak ilki olmdi ikinci insallah
ama ben cokkk istiyorum cnm hayirlisi ve sagliklisi en basta bide coookk korkuyorum acaba rabbim bu kadar cani yurekten istememi imtihan edermi diye
offf ne biliyim yaa burda bi abla var 4 kizi var besinciye hamile bugun yarin belli olucak onun kide

orkiş benim orkiş senmisin ....hoşgeldin canım

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
Gökteki ay adaletli yöneticiye, büyük alime, hayırlı oğlan çocuğuna, Ayı kucaklamak kadın ve erkek için güzel simalı biriyle evlenmeye, Ayı puslu görmek yaşıtı olmayan biriyle evlenmeye, Ayın kendi evinde doğması kadın için erkek çocuğa,
buda ay görmek.ikiside oğlan çocuğuna işaret ediyor diyo.ay kızlar dedem niye öle dei.sabah sabah telefon açıp kızsammı:cokkomik:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
senin zamanı gelmemiş daha demekkii

tşklerrr

şoktayım ondandırr
bi taraftanda ilişki günleirmi hatırlamaya calışıyorrum

aminn tşkler cnm
ana kız cıdı cıdı hamılemısın sımdı bcm ıns emeklerının karsılıgını alırsın herkes duacın cunku senın rabbım gonlundekı pıpılıden ıns cıft versın cnm

OP
O

ORKIDEM

Misafir

oncelikle hayirli olsun mimosummm cook sevindimm

ruyalara gelince bi deli orkide vardi unuttun heralde takma kuzummm
ben her gun farkli ruyalar gorurdum he ayni gordugun bi ruya vardi yumurta toplamak
oda erke cocuga isaret diyoduu sonucc kizim olduuuuuu
birde sabaha karsi gordugun ve coooookk net olcak ruyan adeta ipligin rengini bile hatirliycan misall
o gercek ryaymis

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Gökteki ay adaletli yöneticiye, büyük alime, hayırlı oğlan çocuğuna, Ayı kucaklamak kadın ve erkek için güzel simalı biriyle evlenmeye, Ayı puslu görmek yaşıtı olmayan biriyle evlenmeye, Ayın kendi evinde doğması kadın için erkek çocuğa,
buda ay görmek.ikiside oğlan çocuğuna işaret ediyor diyo.ay kızlar dedem niye öle dei.sabah sabah telefon açıp kızsammı:cokkomik:
cnm ıns oglun olacak ya dedenın dedıgıde tersıne cıkar ıns....

OP
H

helenx

Misafir

kız dur ilkinde böyleysen ikinci ne olcan kim bilir..bende çok istedim ikinciyi bnde kendi çapımda bişeyler yapmıştım.bende bazen derim çok istedim.benide imtihan ettigini düşünüyorum rabbimin.ne yapalım buna şükür evlak sevgisini tattık.rahatol bence kasmakta iyi değil kız.
inşallah o ablada oluna kavuşur.ay üzüldüm şimdi kadına umarım istedigi olur..

OP
O

ORKIDEM

Misafir
elaracimm hayirli olsun canim rabbim gonlune gore veriri insallahh

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

cnm hayırlıyla bi oğlun olur inş karışık bi rüya iki şekilde yorumlanabilir,bence oğlun olacak,ve bu isteğini çevrendekiler öğrenecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar