Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
O

ORKIDEM

Misafir
cnm inş hayırlısıyla oğlun olur cnm,ben kızlarımda hep altın gördüm cnm,ama yorumu bilmiyorum öyle öyle oldu,bide kızlar rüyada bebeği emzzirirken görmek bebeğin kız olacağına işaretmiş,ben ilk kızımda hamile kalmadan önce sapsarı bi kız çocuğunu emziriyodum,hep dualarımdaa sarışın yeşil ve mavi gözlü bi kızım olmasını isterdim,bigün eşim dediki inş mavi yada yeşil olmaz dedi ben dua ederken kızım sapsarı ve ela gözlüdür,bide 3. kızımda komşunun erkek çocuğunu emziriyodum daha hamile olduğumu yeni öğrenmiştim,o zaman erkekmi die geçti içimden,ama emzirirken görmek hep tutuyo kızlar çevremdekileride öyle hatırlıyorum

iste bu dogru olabilir bak ben hep emzirdim bide goguslerimden sut akiyoduu

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
inşallah kızlar.inanın yatınca rüya görmeye korkuyoru.bi yol varmı rüya görmemi engelleyecek.
orkidem bende kızımda yumurta görürdüm.kuş kedi ve hep bi kız görürdüm.hiç oğlan görmemiştim rüyamda.bundada henüz hiç bişi görmedim sadece bu günkü ilginç rüyam hariç.bi kere daha görmüştüm o zamanda evlenmiştim:cokkomik:
ay ben rüya görmek istemiyrim.kafama takıp duruyorum sonra:zonk:

bende hamileliklerimde rüyamda hiç erkek görmedim

OP
O

ORKIDEM

Misafir
amaan 21 mii..oyy küçügüm benimmm..
kız aramızda 10 yaş var nerdeyse.ahh senin yaşında olcam şimdi...bizde yaşta geçiyo artık.eşime diyom yapacaksak bir an önce yapayım yaş geçiyo diyom.off..yap yap erkenden bebelirin büyümü our bizim yaşımıza geldiginde rahat olursun..

iste ya bulurum oglani ya bulamam yas gencken baslayayim calismalara 35 e kadar yolum varr abooovvvv:1:

OP
E

Elara

Misafir
elara hadi kız çatlatma nerde çekersen çek.ama beyaz bi zeminde çekki farkedilsin

ütü yapıyordum pantolonumun üstünde cektim
ctmpphpFOjk8P.jpg

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
allah hayırlı etsin elaracım.inşallah allah kalbindekini verirde.hakkaten koyuluğu ii çıkmış.daha öncedendemi kaçak oldu kız.ben zaten kondoma hiç güvenmedim eşim geri kaçsa daha güvenli:zonk:

OP
O

ORKIDEM

Misafir
esiniz iyiyse o konuda geri cekilme yontemi derim 3 yildir o dur bizim yontem :))

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
allah hayırlı etsin elaracım.inşallah allah kalbindekini verirde.hakkaten koyuluğu ii çıkmış.daha öncedendemi kaçak oldu kız.ben zaten kondoma hiç güvenmedim eşim geri kaçsa daha güvenli:zonk:

ewet cnm haklısın benım 3.aynen böle kaldım oyuzden cok korkarım hala

OP
E

Elara

Misafir
aynen bende onu dıyecektım bu songunlerde hamıs kalmaya hıc benzemıyo yaw ..bıde sen bu kafayla utumu yapıyon hayatta ınanmam:cokkomik::cokkomik:

son günlerde hamiş kalsam testte cıkarmı ??
yani bunu bildiginizi bile bile nasıl hamileyim testte cıktı derim yaww
ay benim yerime siz kafayı yediniz :hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar