Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
H

helenx

Misafir
kızlar bende ikinciye yeni hamileyken rüya görmüytüm.gemi yolculugu ediyorim kacagımda kundakta bi çocuk vardı.denizden sular sıçrıyordu onu koynuma aldım üstüne gelmesin su diye ama bayagı kundaktı yüzünü kapatmışım.az açtım nefes alsın diye.bi açtım kız çocugum var.diyorum kendime aa bu kızmış ya.benim iki kızımmı var şimdi diyordum.o rüyayı asla unutmuyorum.ondan sonra içime bi kurt düşmüştü aceba kızımmı olacakm diyo.bazen rüyalar bi çağrı oluyo yaa..

OP
O

ORKIDEM

Misafir
helencim sende hep kendimi gordum ben duacinim canimm hepp inan bana her namazimda siteyen her kuluna verd iyorum insallahh biz tevekkul edelim gerisi gelir yaradan ne buyukk

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
elara hadi resim yükle cnm,ama bu sakinlik sana ait değil inanamıyorum nedense
kız benımde içimdekı buyuk bır ses öle dıyo ama sakada olsa byere kadar yaw sölerdı dıyom bıde valla duymasın gunahı boynuna öle derler bızım orda :cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:ınanmaya basladım yavas yavas sankı amalar var genede

layds

Aktif Üye
Tepki
97
canım ikiside keseyide bebeğide gördü.mininki kesede sağdaydı.kızım olacak falan diyor.ama kese konumu tutmayan çok kişi var.kakuşunda sağda.onun oğluda sağydaymış.ben sadece keseyi gördüm.pazartesi kalp atışı için gitcem

canım öncelikle rüyan hayırlara çıksın, benide hamile olduğumu bilmeyen çok can diyeceğim bir arkadaşım aradı rüyasında beni görmüş elim kolun altın bilzeziklerle doluymuş, hayırlısı olsun dedim. bende rüyamda kızım olduğunu gördüm:) ama kızım erkek kardeşi olduğunu görnüş:) öğrenene kadar rahat yok bize, bakalım allah ne kısmet etcek.bende önümzüdeki hafta gidicem.

Kızlar bu arada alttan olan ultroson ile karından olanın yorumu farklıymış diye okudum yabancı sitede.mini etek ve kakulenin karından usg ve resim üzerindeki konumu sağda öylemi beişlerinin?

OP
H

helenx

Misafir
neyse şimdi kaçayım.çıkayım dyomm bi türlü çıkalmadım.gelcem en yakiin zamanda..

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ana kız cıdı cıdı hamılemısın sımdı bcm ıns emeklerının karsılıgını alırsın herkes duacın cunku senın rabbım gonlundekı pıpılıden ıns cıft versın cnm

amin cnm,elara gerçekten hamilesen rabbim hayırlısıyla sana erkek evlat versin cnm inş,bizim üzerimizde hakkın çok,en az kendimin olmasını isteddiğim kadar istiyorum cnm

OP
O

ORKIDEM

Misafir
kızlar bende ikinciye yeni hamileyken rüya görmüytüm.gemi yolculugu ediyorim kacagımda kundakta bi çocuk vardı.denizden sular sıçrıyordu onu koynuma aldım üstüne gelmesin su diye ama bayagı kundaktı yüzünü kapatmışım.az açtım nefes alsın diye.bi açtım kız çocugum var.diyorum kendime aa bu kızmış ya.benim iki kızımmı var şimdi diyordum.o rüyayı asla unutmuyorum.ondan sonra içime bi kurt düşmüştü aceba kızımmı olacakm diyo.bazen rüyalar bi çağrı oluyo yaa..

iste bu gece bende ona benzer bi ruya gordm ama hamile degilim o ablayi dusunmustum ondan olabirmi ki aceppp

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
inşallah kızlar.inanın yatınca rüya görmeye korkuyoru.bi yol varmı rüya görmemi engelleyecek.
orkidem bende kızımda yumurta görürdüm.kuş kedi ve hep bi kız görürdüm.hiç oğlan görmemiştim rüyamda.bundada henüz hiç bişi görmedim sadece bu günkü ilginç rüyam hariç.bi kere daha görmüştüm o zamanda evlenmiştim:cokkomik:
ay ben rüya görmek istemiyrim.kafama takıp duruyorum sonra:zonk:

OP
H

helenx

Misafir
helencim sende hep kendimi gordum ben duacinim canimm hepp inan bana her namazimda siteyen her kuluna verd iyorum insallahh biz tevekkul edelim gerisi gelir yaradan ne buyukk

allah razı olsun orkidecim.rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah.başta hayınlarla versin..aminn..
yaş kaçtı senin orkide.kız yap artıkın.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
inşallah kızlar.inanın yatınca rüya görmeye korkuyoru.bi yol varmı rüya görmemi engelleyecek.
orkidem bende kızımda yumurta görürdüm.kuş kedi ve hep bi kız görürdüm.hiç oğlan görmemiştim rüyamda.bundada henüz hiç bişi görmedim sadece bu günkü ilginç rüyam hariç.bi kere daha görmüştüm o zamanda evlenmiştim:cokkomik:
ay ben rüya görmek istemiyrim.kafama takıp duruyorum sonra:zonk:
ben ne gordum bı bılsenız ruyamda ovulosyon testı habıre gulen yuz cıkmıyo ölece uyandım ay dedım ruyalarımada gırıyo beyın neyle yorulursa onu goruyo vallakızlar

OP
H

helenx

Misafir
iste bu gece bende ona benzer bi ruya gordm ama hamile degilim o ablayi dusunmustum ondan olabirmi ki aceppp
muhakkak etkisi vardırbbence ondan olmuşturr..

bekle cekiyorum şimdi
elime mi alıp cekeyip halıdamı koltuktamı parkede mi
hani fotomontaj yapmimmm
elara artık inanmaya başladım.ne diyeyim allah hayırlısıyla bi oğlan nasip etsin saa inşallah..ben çok girmedim ama bu kazara oldu dimi.yani planlı diill.benim bildigim agustos eylül gibi düşünüyordun dimi.
ama sen zaten takviyelere başlamıştın..rabbim istidigini versin

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
canım öncelikle rüyan hayırlara çıksın, benide hamile olduğumu bilmeyen çok can diyeceğim bir arkadaşım aradı rüyasında beni görmüş elim kolun altın bilzeziklerle doluymuş, hayırlısı olsun dedim. bende rüyamda kızım olduğunu gördüm:) ama kızım erkek kardeşi olduğunu görnüş:) öğrenene kadar rahat yok bize, bakalım allah ne kısmet etcek.bende önümzüdeki hafta gidicem.

Kızlar bu arada alttan olan ultroson ile karından olanın yorumu farklıymış diye okudum yabancı sitede.mini etek ve kakulenin karından usg ve resim üzerindeki konumu sağda öylemi beişlerinin?

cnm inş hayırlısıyla oğlun olur cnm,ben kızlarımda hep altın gördüm cnm,ama yorumu bilmiyorum öyle öyle oldu,bide kızlar rüyada bebeği emzzirirken görmek bebeğin kız olacağına işaretmiş,ben ilk kızımda hamile kalmadan önce sapsarı bi kız çocuğunu emziriyodum,hep dualarımdaa sarışın yeşil ve mavi gözlü bi kızım olmasını isterdim,bigün eşim dediki inş mavi yada yeşil olmaz dedi ben dua ederken kızım sapsarı ve ela gözlüdür,bide 3. kızımda komşunun erkek çocuğunu emziriyodum daha hamile olduğumu yeni öğrenmiştim,o zaman erkekmi die geçti içimden,ama emzirirken görmek hep tutuyo kızlar çevremdekileride öyle hatırlıyorum

OP
H

helenx

Misafir
21 yasindayim ablacimmmm :))) yapcam yapcamm dur hele eylul ayi erkek diyo ya onu bekliyomm :))

amaan 21 mii..oyy küçügüm benimmm..
kız aramızda 10 yaş var nerdeyse.ahh senin yaşında olcam şimdi...bizde yaşta geçiyo artık.eşime diyom yapacaksak bir an önce yapayım yaş geçiyo diyom.off..yap yap erkenden bebelirin büyümü our bizim yaşımıza geldiginde rahat olursun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar