kız bu ay korunmasız sakın yapma takvıye kullanıyon ona görecnm pekte tek deneme sayılmaz benimkisi
yum.gününde özellikle deniyoruz ama diğer ilişkilerimde korunmasız benim
kız bu ay korunmasız sakın yapma takvıye kullanıyon ona görecnm pekte tek deneme sayılmaz benimkisi
kız bu ay korunmasız sakın yapma takvıye kullanıyon ona göre
ewet cnm bırakıyosun hamıssen tamam yoksa devamdur kız dün 1 bugün 2
bişey soracam zaten denemeden sonra takviye içmeyi bırakacakmıyız acaba ???
Elara gelince soracam aklımda
cnm pekte tek deneme sayılmaz benimkisi
ewet cnm bırakıyosun hamıssen tamam yoksa devam
elara gelmedı heralde nasıl oldu aacaba ya merak ettım valla....
aradaki zaman benim için boşa geçmiş olacak ama
canım ben 20 nısanda gıdıcem ama o zaman cınsıyet le alakalı bırsey sölylemedı doktorummselam kızlar,
minietekçim ikili testi hangi gün yaptıracaksın belli mi, doktor cinsiyet belli olabilir dedi mi
Cnm ikili testten sonra genelde üçüncüye gerek duyulmaz eğer ikilinin sonucu iyiyse ve inşallah seninkide iyi çıkacak Allahın izniyle...
canım ben 20 nısanda gıdıcem ama o zaman cınsıyet le alakalı bırsey sölylemedı doktorumm
hayırlısı ınsallahh
inşallah canımm gerek kalmaz ama ben yaptırım yınede dıyorummm
Sağol canım, takviyeleri bekleyeceksin 6 haftaya kadar gelir diye sanırım. İnşallah gelir cnm çabucak.gunaydın kızlar nasılsınız ...
tubıscım nnetın yokmus cnm özlemzmıyız senı hıc askolsun
Ben üçlüyü zaten istememiştim, dedimki Allah vermesin eğer birşey çıkarsa ben kocaman çocuğu nasıl aldırayıminşallah canımm gerek kalmaz ama ben yaptırım yınede dıyorummm
cnm benım arkADasın ıkılı testı normal cıktı ama 3lu testı bozuk sımdı 20 .haftasında tam boyutluya sokacak ya doktoru testın sonucu ıyı cıkmadıgından bence ıhmal etme yaptır sende ıns bısey cıkmaz cnm
Sağol canım, takviyeleri bekleyeceksin 6 haftaya kadar gelir diye sanırım. İnşallah gelir cnm çabucak.
Ben üçlüyü zaten istememiştim, dedimki Allah vermesin eğer birşey çıkarsa ben kocaman çocuğu nasıl aldırayım
bende yaptırım dıyorum en azından hazırlıklı olurum herseye lohusalıkta bırde bu şokla uğraşmam inşallahh sağlıklıdır bebeğimm allah ım evlatlarımla sınamasın benıcnm benım arkADasın ıkılı testı normal cıktı ama 3lu testı bozuk sımdı 20 .haftasında tam boyutluya sokacak ya doktoru testın sonucu ıyı cıkmadıgından bence ıhmal etme yaptır sende ıns bısey cıkmaz cnm
yok canım aldırmam zaten koca çocuğu çok büyük bir problem olmadıktan sonra ama kendımızı hazırlarız en azındanSağol canım, takviyeleri bekleyeceksin 6 haftaya kadar gelir diye sanırım. İnşallah gelir cnm çabucak.
Ben üçlüyü zaten istememiştim, dedimki Allah vermesin eğer birşey çıkarsa ben kocaman çocuğu nasıl aldırayım
yok canım ya çin takvımı kız kesedekı konumda sağdaydı ama orda asıl konu kesenın rahımdekı yerıymıs herhaldebencede cnm bende yaptırıcam kısmet olursa ikisinide, zaten eğer doktorun özelse istiyo sanırım 3lüyü.
minicim sen kesedeki konumundan dolayımı kız olacak diye düşünüyorsun? ya hani birşey söylemek de zor allah bilir ama bana seninki erkek gibi geliyo
bende yaptırım dıyorum en azından hazırlıklı olurum herseye lohusalıkta bırde bu şokla uğraşmam inşallahh sağlıklıdır bebeğimm allah ım evlatlarımla sınamasın benı
yok canım aldırmam zaten koca çocuğu çok büyük bir problem olmadıktan sonra ama kendımızı hazırlarız en azından
yok canım ya çin takvımı kız kesedekı konumda sağdaydı ama orda asıl konu kesenın rahımdekı yerıymıs herhalde
aslında bu aralar erkek gelıo çünkü hergez güzellestın erkek senınkı dıyo bırde rahat gecırıyorum ya kusma falan yok ve sınırlıyım ve tüylerım hızla çıkıyoo bacağımda hıc olmayan yerden tüy çıkıyoo eşimde benımle bırlıkte göbek buyutuyo bunlar yüzünden bu aralar erkek mı acaba sı daha ağır basıyorr
nerden anladın kız tam da öle olacağım bencee şimdiden 4,5 aylıkken anneme nasıl bırakırım dıye üzülüyorum onun ihtiyaçlarını karşılamak için nelerden vazgecmeleyım neler yapmalıyım dıye kafayı yıcem annem bizim üstümüze çok tıtredı önce çocuklar sonra ben dedı hep bende annem gıbı çocuklarını herseyden üstün tutan bır anne olucam ınsallahhMini sen çok titiz ve çocuğuna çok düşükün bir anne olacaksın
hadi inşallah mini geliyordur oğluşun,
bendede bulantı yok, idrar rengi diyorlar ya oda açık sarı, dünde şu lavoba açıcıyı denedim valla bişey anlamadım ondan açıldı yada koyulaştı diyemeyeceğim birşey oldu
bebeğin sağ sol olayını bende epey araştırdım. anladığım kadarıyla canım kesenin de bebeğinde konumu değil, gebelik kesesinin kenearında oluşan plesanta uzantılarının (yani anne ile bağlantısının), kesenin ne tarafından rahme tutunduğu.
nerden anladın kız tam da öle olacağım bencee şimdiden 4,5 aylıkken anneme nasıl bırakırım dıye üzülüyorum onun ihtiyaçlarını karşılamak için nelerden vazgecmeleyım neler yapmalıyım dıye kafayı yıcem annem bizim üstümüze çok tıtredı önce çocuklar sonra ben dedı hep bende annem gıbı çocuklarını herseyden üstün tutan bır anne olucam ınsallahh
teyzem önce kocam sonra çocuk derdı hep bana göre de önce allah sonra çocuklarımm onları üzen kıran benden korksun yanı inşallah çocuklarımı sıkacak kadar ağır olmaz bu durum ama insanların su içme şeklıne bıle dıkkat etmesı gerek çocuk ne görürse onu yapıcak çünkü inşallah iyi yetıstırebılırım
bence de ayenne böle demek oluyo ama acaba herkeste tutuyormudur
layds inşallah erkektir bebeklerımızz ve inşallah sağlıklılardır
Günaydin güzeller nasilsiniz.....