Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
sabahi serifleriniz hayirli olsaun canlarim benimmmmm

Seninde canim kiz niye süphe ediyon bebek sendenmi diye ?:1:

bak herkesin değişik oluyor ben gülen yüzü gördükten sonra yumurta akı kıvamında uzayan akıntı geldi.

Canim benimki tam uzayan akinti degil zaten akintilar yum.cat.4 gün öncesi basliyor diye biliyorum ama gülen yüz cat.24-36 saat öncesi gösteriyor yani gülen yüzden önce akintilar basliyor en azindan bende öyle yani dün sabaha göre daha islakim ama sabah yaptim gülen yüzü görmedim belki aksamki teste yada yarin görürürüm ....

layds

Aktif Üye
Tepki
97
Seninde canim kiz niye süphe ediyon bebek sendenmi diye ?:1:

Canim benimki tam uzayan akinti degil zaten akintilar yum.cat.4 gün öncesi basliyor diye biliyorum ama gülen yüz cat.24-36 saat öncesi gösteriyor yani gülen yüzden önce akintilar basliyor en azindan bende öyle yani dün sabaha göre daha islakim ama sabah yaptim gülen yüzü görmedim belki aksamki teste yada yarin görürürüm ....

tabi tabi ben yumurta akını diyorsun sandım, diğer krem ve süt gibi olanlar önceden başlıyor dediğin gibi. hayırlısı olsun cnm inşallah bu ay kalırsın hamiş.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Umutçum daha kızım yeni öğle uykusuna yattı canım akşama çok var daha:cokkomik:

Elera ne yaptı acaba merak ettim. Regl olmuşsa belki sancılı geçiyordur benim de gecikince ilk gün çok sancılı olmuştu.

Ay canim ben gecen ay gecikmeli oldum sanki dogum sancisi baslangici gibi oldu ya 2 gün kendime gelemedim sancidan :böö:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
tabi tabi ben yumurta akını diyorsun sandım, diğer krem ve süt gibi olanlar önceden başlıyor dediğin gibi. hayırlısı olsun cnm inşallah bu ay kalırsın hamiş.

Amin canim insaAllah sende saglicakla alirsin yavrunu kucagina.....

bende gidiyorum kızlar
görüşmek üzere

Iyi haftasonlari canim bende cikacam birazdan evi toplayip hediye bakmaya gidecem sonra dogumgününe aksama anca gelirim ....

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Hoşgeldin Haskena.
Tubbycim senin ne zamandır sesin soluğun çıkmıyor canım.
Sağol canım:)... Rabbim nasip ettiği sürece yanınızdayım...
Iyiyim canim hala gülen yüzü göremedim ama akintilarim dün gece basladi hafta sonu görürüm herhalde zaten gülen yüzden 36 saat sonra korunmasiz tek iliski deniyecem hayirlisi sen takviyeleri kullanmaya basladin mi ..?
Haskena kız, Orkidenin bahsettiği 3 gülen yüz olayını anlamışmıydın? Benim modem patlayınca takip edemedim.
Tubby canım özledım senı............
Allah razı olsun insan sevdiğini özler. Bende seni seviyorum...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Ay canim ben gecen ay gecikmeli oldum sanki dogum sancisi baslangici gibi oldu ya 2 gün kendime gelemedim sancidan :böö:

Geçmiş olsun haskenacım. Ben de ilk olduğum gün ağrıyla uyandım sonra tuvaletten yatağa kendimi zor attım. Eşime de dedim yanımda dur bayılabilirim:böö: Bir de ben test yaptım çıkmayınca asprin içtim adaçayı ve karışık bitki çayı içtim söktürsün diye. Ama fazla karıştırdım sanırım fazla söküldü:acep:

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353

bakin kim geldi

Hey maşallah doğum yaptı mı ya? Ne kadar çabuk geçiyor zaman. Eceiremnur Allah bağışlasın bebeğini canım analı babalı büyüsün inşallah gözünüzaydın. Darısı bizlere olsun inşallah çok tatlı bir bebiş dudaklarını ısırasım geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar