sabahi serifleriniz hayirli olsaun canlarim benimmmmm
bak herkesin değişik oluyor ben gülen yüzü gördükten sonra yumurta akı kıvamında uzayan akıntı geldi.
KIZLAR KAÇTIM BEN
herkese iyi akşamlarrr
Seninde canim kiz niye süphe ediyon bebek sendenmi diye ?:1:
Canim benimki tam uzayan akinti degil zaten akintilar yum.cat.4 gün öncesi basliyor diye biliyorum ama gülen yüz cat.24-36 saat öncesi gösteriyor yani gülen yüzden önce akintilar basliyor en azindan bende öyle yani dün sabaha göre daha islakim ama sabah yaptim gülen yüzü görmedim belki aksamki teste yada yarin görürürüm ....
Kiz nereye kaciyon ne aksami biz daha yeni kalktik...???
aynen cnm sonra keşke dememek için, birde en çok dualarıma güveniyorum. olmazsada allahın takdiri buymuş hayırlısı diyeceğim
Umutçum daha kızım yeni öğle uykusuna yattı canım akşama çok var dahaKIZLAR KAÇTIM BEN
herkese iyi akşamlarrr
anaaaaa hani akşamları giderken yazıyodumya karıştırmışım :gul::gul::gul:
Umutçum daha kızım yeni öğle uykusuna yattı canım akşama çok var daha
Elera ne yaptı acaba merak ettim. Regl olmuşsa belki sancılı geçiyordur benim de gecikince ilk gün çok sancılı olmuştu.
Umutçum daha kızım yeni öğle uykusuna yattı canım akşama çok var daha
Elera ne yaptı acaba merak ettim. Regl olmuşsa belki sancılı geçiyordur benim de gecikince ilk gün çok sancılı olmuştu.
tabi tabi ben yumurta akını diyorsun sandım, diğer krem ve süt gibi olanlar önceden başlıyor dediğin gibi. hayırlısı olsun cnm inşallah bu ay kalırsın hamiş.
bende gidiyorum kızlar
görüşmek üzere
Sağol canımHoşgeldin Haskena.
Tubbycim senin ne zamandır sesin soluğun çıkmıyor canım.
Haskena kız, Orkidenin bahsettiği 3 gülen yüz olayını anlamışmıydın? Benim modem patlayınca takip edemedim.Iyiyim canim hala gülen yüzü göremedim ama akintilarim dün gece basladi hafta sonu görürüm herhalde zaten gülen yüzden 36 saat sonra korunmasiz tek iliski deniyecem hayirlisi sen takviyeleri kullanmaya basladin mi ..?
Allah razı olsun insan sevdiğini özler. Bende seni seviyorum...Tubby canım özledım senı............
Cikiyorum kizlar by yogun bir gün beni bekliyor aksama görüsürüz insaAllah....
Ne zaman akşam olduKIZLAR KAÇTIM BEN
herkese iyi akşamlarrr
:deli::böö:karbonatı :1::1:
Seninde canim kiz niye süphe ediyon bebek sendenmi diye ?:1:
..
Ay canim ben gecen ay gecikmeli oldum sanki dogum sancisi baslangici gibi oldu ya 2 gün kendime gelemedim sancidan :böö: