Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
Geçmiş olsun haskenacım. Ben de ilk olduğum gün ağrıyla uyandım sonra tuvaletten yatağa kendimi zor attım. Eşime de dedim yanımda dur bayılabilirim:böö: Bir de ben test yaptım çıkmayınca asprin içtim adaçayı ve karışık bitki çayı içtim söktürsün diye. Ama fazla karıştırdım sanırım fazla söküldü:acep:

adacayini severim zaten karisik bitki cayi ney benimkide sokulsun gelsinnn

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
elaraaaa nerdesin insALlah kotu birsey yokturrrr
ben alisverise cikiyorum kizlar bir isteginiz varmii gelirken getiremmm hepinizi öptttt

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
adacayini severim zaten karisik bitki cayi ney benimkide sokulsun gelsinnn

Ben aktardan almıştım canım içinde karabaş otu, adaçayı, civanperçemi, papatya, nane, nergis, kimyon, rezene, anason var. Adet söktürücü bitkisel karışım olarak satılıyordu. Hakikaten 2 gecikmemde de içtikten sonra söküldü benim. Önce test yapıp gebelik olup olmadığına baktım yine de öyle içmekte fayda var.

OP
E

Elara

Misafir
slm kızlar dün akşam teyzemgile gelmiştik ama kızım eve gitmek isteemedi ve burda kaldık mecburen
bize diyorki "siz benim yemegimi ,bebegimi,bide balonumu getirin gidin gelmeyin " ay cok şaşırdımmm ilk kez böle dedii
artık eşimle eve geldik kızımın park yatagını aldık teyzemgilde yattık.
sabah kahvaltıdan sonra teyzem civan percemi ve aslan pencesi içti.adeti söktürüyor diye bende içtim ve az önce regli olduım nihayettt

hepimizin gözü aydın:eek:ky:

OP
M

minietek

Misafir

bakin kim geldi
oyyy maşallahhhh yavruya bakkk sennn
slm kızlar dün akşam teyzemgile gelmiştik ama kızım eve gitmek isteemedi ve burda kaldık mecburen
bize diyorki "siz benim yemegimi ,bebegimi,bide balonumu getirin gidin gelmeyin " ay cok şaşırdımmm ilk kez böle dedii
sabah kahvaltıdan sonra teyzem civan percemi ve aslan pencesi içti.adeti söktürüyor diye bende içtim ve az önce regli olduım nihayettt

hadı gözün aydıınnn

ee senın kızında senın gıbı baskın karakter olcak tabıı lafını gecırcek olsun daha iyi ezılmez işte

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353

Geçmiş olsun canım rahatlamışsındır artık. Kızın pek bir dilli maşallah

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kızlar ben bugün özel bi hastanedeki dra gittim.karından baktı.14mm olmuş kese ama bebek yok ortalıkta henüz:uzgun:.vajinal bakmak istemedi uyuz...
haftaya salıya yani önümüzdeki değil ondan sonraki salıya gün verdi gel diye:deli:
kesemin haftasıyla uyumlu olduğunu söledi.ama kalp atışı için en az bi hafta geçmesi lazım dedi.ama ben tabiki bebemin kalp atışını duyana kadar rahat edemem.önümüzdeki hafta yine bi devlet hastanesine kaçarım.:hihi:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Afiyet olsun rengincim ben de pancar alıp yapıcam canım istedi valla:cikolata: Bizim diyette sarımsak var diye biliyordum ben yüksek alkali hatta yanılıyor muyum? Bir de patlıcan salatası yapıp kızımla yicem bol bol eşim pek sevmez napalım biraz da kendimize yapalım de mi:cokkomik:

sağol cnm sanada afiyet olsun,sarımsak spermleri yavaşlatıyomuş nilay,ama sperm içinde iyiymiş,abartmadan yiycez cnm

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
vajinal neden bakmadı anlamadım.kadındı dr.öğle arası yaklaşıyordu ve birsürü hasta vardı kesin acele etti...
kesem 14mm hemde karından.vajinal baksaydı kesin bişiler görünürdü.bilseydim çişe sıkışık giderdim...
neyse dr kesen gayet güzel dedi.ben drdan daha ii baktım.sol üste yapışık bişi var gibi kızlar.ama haftaya netleşir inşallahhhhh..hemde haftaya aldığım ultrason resmini size koyarım.elara tarif ederse tabi:hihi:

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
neyse kızlar başım çok ağrıyor nedense.ben bebikimi görürüm diye umutlandım ama maaalesef hiç bişi göremeden geldim.
biraz şekerleme yapıyım bari....grşrzzzzz

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar ben bugün özel bi hastanedeki dra gittim.karından baktı.14mm olmuş kese ama bebek yok ortalıkta henüz:uzgun:.vajinal bakmak istemedi uyuz...
haftaya salıya yani önümüzdeki değil ondan sonraki salıya gün verdi gel diye:deli:
kesemin haftasıyla uyumlu olduğunu söledi.ama kalp atışı için en az bi hafta geçmesi lazım dedi.ama ben tabiki bebemin kalp atışını duyana kadar rahat edemem.önümüzdeki hafta yine bi devlet hastanesine kaçarım.:hihi:

hadi hayırlısıyla gönlündeki olsun cnm,sen bencede duramazsın mimoza git bakalım:dertli:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
vajinal neden bakmadı anlamadım.kadındı dr.öğle arası yaklaşıyordu ve birsürü hasta vardı kesin acele etti...
kesem 14mm hemde karından.vajinal baksaydı kesin bişiler görünürdü.bilseydim çişe sıkışık giderdim...
neyse dr kesen gayet güzel dedi.ben drdan daha ii baktım.sol üste yapışık bişi var gibi kızlar.ama haftaya netleşir inşallahhhhh..hemde haftaya aldığım ultrason resmini size koyarım.elara tarif ederse tabi:hihi:

aaaa atlamışım kese solda gibi demişsin hadi inş oğlun geliyodur cnm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

hadi geçmiş olsun cnm,bu ayıda atlattık çok şükür:cokkomik:

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
Kızlar nasılsınız ben bugün dha iyyim şükür Elara canım varya bu yediğimiz hormonlu şeylerden oluyoruz böyle bende 3 gün oldum kesildim adçayı içicem bakalım söktürsün diye ne bu yaaa kadın olmak zor valla haskena canım ayaklarını duvar daya zten tek ilişki yapcaksn tutsun canım bizim yaşlarda ileri zaten bu ay şansımızı kaçırmayalım

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174

Canım kesenin konturlerı düzenliyse sorun yoktur zaten onu dr hemen anlıyo merak etme sen herşey yolundadır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar