Günaydin güzeller nasilsiniz.....
inşallah cnm öyledir.
çocukları bırakıp işe dönmek çok zor cnm benim kızımda içim sızladı resmen halen de çalışan anne olarak çok vijdan yaparım. eve bitik bir vaziyette geliyorum ama kızımla karşılaştığım an onun temposuna ayak uydurmaya çalışıyorum, bütük gün özlemiş oluyoruz birbirimizi. şimdi neyseki süt izni 3 saat olmuş. ben memur olduğum için ona seviniyorum. ev ve işte yakın sayılır gidip gelicem artık
hadi inşallah mini geliyordur oğluşun,
bendede bulantı yok, idrar rengi diyorlar ya oda açık sarı, dünde şu lavoba açıcıyı denedim valla bişey anlamadım ondan açıldı yada koyulaştı diyemeyeceğim birşey oldu
bebeğin sağ sol olayını bende epey araştırdım. anladığım kadarıyla canım kesenin de bebeğinde konumu değil, gebelik kesesinin kenearında oluşan plesanta uzantılarının (yani anne ile bağlantısının), kesenin ne tarafından rahme tutunduğu.
sen nasılsın anlat bakalım
senın için iyi oldu canım ama ben ne yapıcam 1,5 saatmıydı bızım
neden bızede 3 saat değil yaa bızım bebeişlerr ne olcakkkk
hoş geldınız kızlar
layd s sen karbonat yapmış mıydın canım? Bir de tek ilişki miydi senin?
[sıze="3"]
ıyiyim canim hala gülen yüzü göremedim ama akintilarim dün gece basladi hafta sonu görürüm herhalde zaten gülen yüzden 36 saat sonra korunmasiz tek iliski deniyecem hayirlisi sen takviyeleri kullanmaya basladin mi ..?[/sıze]
Hoşgeldin Haskena.
Tubbycim senin ne zamandır sesin soluğun çıkmıyor canım.
günaydın hoşgeldin cnm
sanada gülaydın nilayy
Iyiyim canim hala gülen yüzü göremedim ama akintilarim dün gece basladi hafta sonu görürüm herhalde zaten gülen yüzden 36 saat sonra korunmasiz tek iliski deniyecem hayirlisi sen takviyeleri kullanmaya basladin mi ..?
cnm evt oldumu bilmiyorum ama sadece parmakla koymaya çalıştım. birde clearblue ile takip yapıp yumurtlam günü denedim. bakalım allah neyi kısmet edecek.
Saol canım seninde.sabahi serifleriniz hayirli olsaun canlarim benimmmmm
cnm evt oldumu bilmiyorum ama sadece parmakla koymaya çalıştım. birde clearblue ile takip yapıp yumurtlam günü denedim. bakalım allah neyi kısmet edecek.
İnşallah gönlüne göre sağlıklı hayırlı bir oğlun olur canım. Elinden geleni yapmışsın.
neyi parnakla kodun kizzzzzzzz:acep: