Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
canim hosgeldin
aslinda gozum seni aramadi degil benimde soyle dusundum sanirim seyrek takiliyo
megerse modemin bozukmus :)

canim o clearblue lh yukselmeden 24 saat oncesini anini ve sonrasini veriyor tek gun degil yani be biliim bende oyle

Sağol orkidem.
Ya bana garip geliyor benim bildiğim 24 saat öncesi sonrası olmaz. Acaba seninki farklı versiyonmu? İki gün gülen yüzmü çıkarıyor yani?
Bu arada matematik harici yumurta deneyen oldumu bildğin? Bana çok garip geliyor bu yumurta olayı...

OP
E

Elara

Misafir
orkide yum akı olayını matematigin anlattıgı şekliyle yazıyorsun ama hata yapıyorsun
mantıken bi düşünürmüsün 15 yumurta akı nasıl vajiye girerr.
yok böle bişi
önce 1 yum akını alırsın vajiye koyarsın 20 dk beklersin ve diger yum akını koyarsın bi 20 dk daha bekelr ilişkiye girersin
15 yumurtayı koycak kadar geniş bi alan ve geniş bi mide ve sabır bulamayabilirsin kendinde :)

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
canim aslinda ilk basta mide buladirici ama matematik yapti ve oglu oldu
dedim ya diger yabanci sitede bunu yapmayani kabul etmiyolar
10 15 kadar pastorize edilmis yumurtalari 2 hafta kadar bekletiyosun buzdolabinda
sonra aklarini ayiriyosun ve ph sini olcuyosun 9.5 10 sa isimize yariyor degilse cope cok daha fazla gun bekletmen gerekicek ozaman
5 dk icinde enema setiyle vajinaya yerlestir
ve esini cagir :)
y leri yolla iceri gerisi yuce yaradana kalmis

canim dogum gununuz kutlu olsun nasil gecti

orkidem karbonatınmı yoksa yumurta akınınmı tutma olasılığı daha yüksek o sitede bi değerlendirme yapabilirmisin,matematik nasıl uyguladı,sanırım yarım saat önce olması gerek,vainadan çıkmazmı onlar o kadar sürede yoksa kalan yeterlimi

OP
O

ORKIDEM

Misafir
Sağol orkidem.
Ya bana garip geliyor benim bildiğim 24 saat öncesi sonrası olmaz. Acaba seninki farklı versiyonmu? İki gün gülen yüzmü çıkarıyor yani?
Bu arada matematik harici yumurta deneyen oldumu bildğin? Bana çok garip geliyor bu yumurta olayı...

canim tanidik olarak matematik ve berra vardi oilk denedi ama gebe kalamadi matematigin aklina cok yatmisti yapti ve oldu
ama yabanci sitede 10 kisi yapiyosa 9 unun tutuyo birinin tutmuyo onunda baya bi eksiklerini buluyorlar soyle yapsaydin falan diye......

clearblude oyle canim ya recetesinde yaziyo hatta senin ki oyle degilmi benimkisimi tuhaf yoksa:zonk:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
orkide yum akı olayını matematigin anlattıgı şekliyle yazıyorsun ama hata yapıyorsun
mantıken bi düşünürmüsün 15 yumurta akı nasıl vajiye girerr.
yok böle bişi
önce 1 yum akını alırsın vajiye koyarsın 20 dk beklersin ve diger yum akını koyarsın bi 20 dk daha bekelr ilişkiye girersin
15 yumurtayı koycak kadar geniş bi alan ve geniş bi mide ve sabır bulamayabilirsin kendinde :)

Şekerim ben en iyisi karbonatı alayım, zaten yumurtanın kokusunu hiçççç sevmem:D

OP
E

Elara

Misafir
buurdaki mantık yum akıyla vajiyi alkali hale getirmektir
15 yumurta koydugunda daha cok alkali yapmış olmazsın ortamı
2 yumurtada işini görür yani
matematik yalnış yazmış 15 yumurta degil 15 dk beklencek yazmış olmalıydı
sen bence gecmiş bilgilerini kafandan sil hiçbişi bilmiyormuş gibi devam et bu topiktee
inan daha cok ve dogru bilgiler ögrenirsinn

matematik yum akını yaptı evet ama 15 yumurtayla degil emin olabilriisn :)

OP
O

ORKIDEM

Misafir
orkidem karbonatınmı yoksa yumurta akınınmı tutma olasılığı daha yüksek o sitede bi değerlendirme yapabilirmisin,matematik nasıl uyguladı,sanırım yarım saat önce olması gerek,vainadan çıkmazmı onlar o kadar sürede yoksa kalan yeterlimi

yumurta akini daha iyi buluyorlar cunku yumurta akini yattigin yerden yapicaksin ve kalkmiycaksin direkt esin uzerine glicek :))
ve o sivinin icinden yuzecek spermler dusunsene x'ler o ortamda yasarmi sence 9 luk bi alkali ortamda

biz matamatikle bu konuyu bayaa konustuk o bana yumurta akini onerdi canim
ama karbonati sadece yikiyosun onlada tutan var ama tutmayanda var yumurta aki genelde olumlu diyolar yinede rabbime kalmis haasaaa

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
canim tanidik olarak matematik ve berra vardi oilk denedi ama gebe kalamadi matematigin aklina cok yatmisti yapti ve oldu
ama yabanci sitede 10 kisi yapiyosa 9 unun tutuyo birinin tutmuyo onunda baya bi eksiklerini buluyorlar soyle yapsaydin falan diye......

clearblude oyle canim ya recetesinde yaziyo hatta senin ki oyle degilmi benimkisimi tuhaf yoksa:zonk:

Ben kullanmıyorum ama burada öğrendiğim kadarıyla iki gün üstüste çıkmıyor. Anlamadım bu işden birşey.

OP
O

ORKIDEM

Misafir
sen bence gecmiş bilgilerini kafandan sil hiçbişi bilmiyormuş gibi devam et bu topiktee

aslinda bende dedim cook o sayi deiye berra 5 yumurtayla yapmisti
matematik 10 yumurta akiyla
zaten sende vardin ya bu bilgileri yazarken ayni yerden gelme yani
sen ne yapmayi dusunuyosun karbonat yumurta ???

OP
E

Elara

Misafir
ebru ayrıca senden bişi rica edecem
diger siteyi sen takip etmiyorsun anladıgım kadarıylaa
o siteden kulaktan dolma bilgilerle buraya yazıyorsunn
cünkü iyon ,yum akı,ve taviyeler hakkında yalnış ve eksik bilgilere sahipsinn
lütfen ondan bundan duydugun şeyleri buraya yazıp arkadaşların kafasını karıştırmaa
gercekten emin oldugun kendinin bizzat okudugun bilgileri bizimle paylaşırsan sevinirim:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

:saskin:ben bi tane yeter die düşünmüştüm,

OP
E

Elara

Misafir
matematik diger tarafta kaldı ve inan onun ne yaptıgı bizi ilgilendirmiyor artık,yada beni deyim.
biz o bilgilerin üstüne cok şeyler koydukkk,onun bilmedikelrini ben ona yolladım msjla
biz artık yöntemler kısmını aştık.bilmedigimiz şey yok inann
sadece yol arkadaşlarımıza destek verip dua ediyoruzz

yeni bilgilere acıgız tabiki ama bildigimiz şeylerin burda yalnış ve eksik yazılması beni rahatsız ediyor
cünkü bu işin sorumlulugu cok fazla

OP
O

ORKIDEM

Misafir
ebru ayrıca senden bişi rica edecem
diger siteyi sen takip etmiyorsun anladıgım kadarıylaa
o siteden kulaktan dolma bilgilerle buraya yazıyorsunn
cünkü iyon ,yum akı,ve taviyeler hakkında yalnış ve eksik bilgilere sahipsinn
lütfen ondan bundan duydugun şeyleri buraya yazıp arkadaşların kafasını karıştırmaa
gercekten emin oldugun kendinin bizzat okudugun bilgileri bizimle paylaşırsan sevinirim:

ingilizcen varsa gir bak istersen sitenin adi
in gender esimin ingilizcesi cok iyi o tercume yapmisti bana ve matematik ve nuray
hepsi mantikli seyleri soylediler
ben aklimda kalanlari yaziyorum o yuzden eksik olabilir ama ayrintisi dedim ya not edili bunlar emin bilgiler
ama uygulayin diye zorlamiyorum kimseyi herkesin kendine kalmis
tabii bilgi ustune bilgi katmak amacim sizden ediniyorum bilgiler ayrintilar ve puf noktalar paylasmak istemistim neyse merak eden girsin baksin ozaman :)

OP
E

Elara

Misafir
ingilizcen varsa gir bak istersen sitenin adi
in gender esimin ingilizcesi cok iyi o tercume yapmisti bana ve matematik ve nuray
hepsi mantikli seyleri soylediler
ben aklimda kalanlari yaziyorum o yuzden eksik olabilir ama ayrintisi dedim ya not edili bunlar emin bilgiler
ama uygulayin diye zorlamiyorum kimseyi herkesin kendine kalmis
tabii bilgi ustune bilgi katmak amacim sizden ediniyorum bilgiler ayrintilar ve puf noktalar paylasmak istemistim neyse merak eden girsin baksin ozaman :)

ama senin anlattıkların o sitede yazılanlar degil
sana ceviri yapanlar yalnış yapmış :)

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
orkişcim benim aldığım clearbluda aynen şu ifade var.hamile kalabileceğiniz 48 saati gösterir diyo.3 gün değil canım.zaten 12+o olayı içinde 3.gün sakıncalı.bende gülen yüz çıktı.ertesi gün çıkmadı.çizgininde bir öncekinden silik olduğu aşikar.aslında hepsinin resmini çekicem saklıyorum çubukları.hele şu bebemle ilgili konu netleşsin.resimleri çekip koycam....

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kkda kadının biri teravete iki gün gülen yüz çıktı yazmış.buda kadında belki hormonel bi problem olduğunu gösterebilir.zira lh ani artıştan ve pik yaptıktan sonra yum çatlar ve lh düşmeye başlar...
bu artış iki gün sürmez.adı üstünde ani artış.....

OP
O

ORKIDEM

Misafir
ama senin anlattıkların o sitede yazılanlar degil
sana ceviri yapanlar yalnış yapmış :)

ilahiii elara guldurdun kiz beni

ucudemi anam bunlar ingilizce bilmiyii o zamann :hihi:
yumurta olayindan bahsettim sadece neyse bosver kapansin o zaman*kimsenin kafasi karismasin
sitenin adini verdim isteyen girer bakar :)

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
şuda var polikistikliler hormon ilaçları kullananlar ve bazı antibiyotiklerde lh artışını etkiler yazıyordu bi yerde okumuştum...
bazı kadınların yum hakkatende geç çatlıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar