Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bu mesajı bana degil orkideye yazman gerekirdi
15 yumurtaya gözlerini pörtletmedin 2 yumurtamı sana cok geldi yaw:ilknur:

e ben 15 yumurta olmadığını biliyodum elara, bir yumurta die biliyodum sen 2 yumurta deyince şaşırdım,ayrıca akıl var mantık var 15 yumurta yani ,imkanı varmı öyle bişeyin

OP
O

ORKIDEM

Misafir
kkda kadının biri teravete iki gün gülen yüz çıktı yazmış.buda kadında belki hormonel bi problem olduğunu gösterebilir.zira lh ani artıştan ve pik yaptıktan sonra yum çatlar ve lh düşmeye başlar...
bu artış iki gün sürmez.adı üstünde ani artış.....

adet sancisi hapi bisey yapar mi dersin :)

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
adet sancisi hapi bisey yapar mi dersin :)

ağrı kesiciler veya birçok antibiyotik hatta alkol sigara bile etkilemez.yazıyor canım....sonuçta bu tür testler birçok testten geçip insanların kullanımına sunuluyor.yani öle yapıp piyasaya atılamıyor.birçok yerden onay alması lazım.araştırmalardan çıkan sonuçlar bunların hepsi....

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
e 15 yumurta olamdıgını biliyordun madem niye ebruyu uyarmıyorsun "arkadaşım 15 yumurta degil yalnışın var" demiyorsun rengin.

o sayfada ilk zaten 15 yumurta olarak yazılmış devamında yanlış anlaşılma düzeltilmiş fazladan yani yedek olsun die, ph hangisi yüksek çıkarsa o kullanılacak mış zaten,ben sayfaları okuyarak bunu anladım,o matematikle bunu konuşmuş bende uygulayan kişi ayrıntılı anlatıştır die düşünmüştüm,inan hiç aklıma yanlış anlıcağı gelmedi

OP
O

ORKIDEM

Misafir
o sayfada ilk zaten 15 yumurta olarak yazılmış devamında yanlış anlaşılma düzeltilmiş fazladan yani yedek olsun die, ph hangisi yüksek çıkarsa o kullanılacak mış zaten,ben sayfaları okuyarak bunu anladım,o matematikle bunu konuşmuş bende uygulayan kişi ayrıntılı anlatıştır die düşünmüştüm,inan hiç aklıma yanlış anlıcağı gelmedi

iste bu notu matematikten tuttum digerleri anlatti sadece sonucta alkali ligi onemli bilmiyorum denemedim esim anlarsa beni alir yataktan firlatir zaten ne biliyim nasil olucak

OP
E

Elara

Misafir

işte bu bilgide cok yalnışşş
cünkü 15 yumurtayı kırıp hepsinin phsını ölcecek kadar zamanı bi düşünürmüsün??
ve yum akını kırdıktan sonra cok bekletmeden vajiye koymak gerekiyorrr
15 yumurtayı kırıp tek tek phlarını ölcüp hangiis işine geliyorsa vajiye koymak filann cok uzun iş
kırarsın bi yumurta bakarsın phsına sana uyuyorsa koyarsın uymuyorsa başka kırarsın olur biter

OP
O

ORKIDEM

Misafir
:cokkomik:kız allah iyiliğini versin nerden bilim senin bunu yanlış anladığını

kiz not defterinden baktim allah var sayisi falan aklimda yoktu boyle bi olay oldugunu biliyorum ama kac dk kacti neydi tutamam ya aklimda :)
zamani gelince defterden bakarim dedim zaten sonrada takiplemedim oda matematigin yazili notu idi digerleri dille anlatim
neyse kek olur cikardim artik yataktan :)):cokkomik:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
15 yumurtayı kırıp tek tek phlarını ölcüp hangiis işine geliyorsa vajiye koymak filann cok uzun iş
kırarsın bi yumurta bakarsın phsına sana uyuyorsa koyarsın uymuyorsa başka kırarsın olur biter

tamam cnm bende onu kastetmiştim zaten yoksa 15 yumurta kırmanın bi mantığı yokki:cokkomik:

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330

düşünsenize adam bekli hazır sen yum kırıyon hahaha....:zonk::cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar