Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
yazdıgın mesajlarda hiiiiçççç de böle kastettiginn anlaşılmıyor amaa

valla öyle cnm ya ,bildiğimi yazdımki yanlışsa düzeltin die,siz bunları önceden konuşmuşsunuz zaten ben okudum teferruatlı başka bilgim yok hepsi o :cokkomik:onuda yazdım,zaten biliyosun bilmediğim ve emin olmadığım konularda başının etini yiyorum,

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
selam aleykum ablamm
nee uydurugu kizz sende biliyon yaa sadece sayisi yanlis oda tuttugumm not yuzunden yoksa gercek bu olay hem sordular soyledim buraya takiliyok zaten neyse
guller bahcesi acik mi hala nurgul giremiyom falan demistii

kiz 3 yildir yaklasik seninleyim halada ögrenemedinn heee Allah sana ikiz oglan versin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:cokkomik:

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
gurbetcim bende çok zor giriyorum.inan o sebepten koptum ordan.iki saat sayfa açamıyorum cevabım gözikmi...son sayfada sorun valla çok yoruyordu....
mimosssss bilemiyorum sorunsuz giriyoruz biz

anammmmmmmmm almış ortalığı bir yumurta gidiyor naparsınız bakiiiiiiiiiiimmmmmmmm kambersiz düğün olurmu ben geldim yaw:huri::huri::huri::huri::huri::huri:
sorma anam yatsilik yiyecegiz
ahh canim ablam benim iste senin gibim kollayan yok beni
bidenecik ablammm opuyom senii

kiz ben san 3 yildir destek oluyorum delu karuuuu gelmiyim orayaaa:huhuu:

OP
O

ORKIDEM

Misafir
ayy gurbett ablamm sagolasin valla hep dua ederim sana nurgul ablaya iyi ki varsiniz senin dularinda not edili insallah onlarida uyguluycam
ne diyim ama rabbim hayirlisi ise versin hakkimda hayirli kilar insallah

asidemett cigg yumurta igrenc kokar gercektenn

OP
A

asidemet

Misafir
ayy gurbett ablamm sagolasin valla hep dua ederim sana nurgul ablaya iyi ki varsiniz senin dularinda not edili insallah onlarida uyguluycam
ne diyim ama rabbim hayirlisi ise versin hakkimda hayirli kilar insallah

asidemett cigg yumurta igrenc kokar gercektenn

yalan değil demi sanada geldi kokusu hemde 1 değil 15 tane :cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:sanki yumurta savaşı var çeküluuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar