OP
ORKIDEM
Misafir
- #25.021
oldumu simdi ben gideyim yatayim diyom herkesler burada
tam sohbet yapacakkennnnn
aynen vallaa gideyim diyom herkes burada neyse kizi uytayim bari kendim uyuyup kalmazssam
oldumu simdi ben gideyim yatayim diyom herkesler burada
tam sohbet yapacakkennnnn
Ay bi yumurta almış gitmiş bende birine yumurta atmak istiyorummkek menemen borek pasta yapiyozz gel gel sende gel canimm
orkidem az biraz safsin kötu niyetli degilsin
sonra kucuksun
sonra meraklisin
bide hemde cok heyecanlasin
hemen olacakmis gibi az sindir icine Allah a tevekkul et Allah hepinizin gonlune gore versin valla anan yasindayim hee bunlari yazdim diye kizma seni tanidigim dan diyorum heeeee:cikolata:
biz zaten isi girgira sardik ve gecti bitti canimebru bu topikte matematigin ismini ve bilgilerini yazmazsan sevinirimm
onun yazdıklarını sorgulamak istiyorsan buraya degil ona mesaj atarakk sorabilriisnn.
ebru bu topikte matematigin ismini ve bilgilerini yazmazsan sevinirimm
onun yazdıklarını sorgulamak istiyorsan buraya degil ona mesaj atarakk sorabilriisnn.
Ben gelince kaçıyor
gel anacım gel biz geç kalmışız
valla yumurta kokuyor burası ıııyyyyyyyyy
hosgeldinn SIKIS SIKIS yer var
hepinize iyi geceler, yolcudur teletubby bağlasan gene gidi...
ahada geldi topigin kahramaniiiiiiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
el sallayin gizlarrrrrky:
biz zaten isi girgira sardik ve gecti bitti canim
kızdırmışlar bacım seni :ilknur::ilknur::ilknur:boşver
Akı boşa gidecek valla :dertli::dertli:ahada geldi topigin kahramaniiiiiiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
el sallayin gizlarrrrrky:
bu sayfaya yazdıgından buyana devamlı matematik matematik diyorsun ebru
inan matematigin bilgileri eskidi.
onun bizimle işi biteli aylar oldu.oglunu buldu bi havalara girdi ,ne kimseye cvp yazdı nede topige ugradı.cokta tınnnn dı.
anlıyacagın bizimde onunla işimiz yok artıkkk
umarım anlatabildim.