OP
Elara
Misafir
- #25.041
hayırlı geceler yumurtacılar kız yarıö kolı yumurtayı orama koyupta adama nasıl anlatırım karı senınkı bayağı azmış baksana neka sulanndı hatta su koyverdi havuza dönmüş benım garaj yenılemem lazım der
hayırlı geceler yumurtacılar kız yarıö kolı yumurtayı orama koyupta adama nasıl anlatırım karı senınkı bayağı azmış baksana neka sulanndı hatta su koyverdi havuza dönmüş benım garaj yenılemem lazım der
oglani bulanlarr hep bi havadalar zaten bosverr
matematik kapandi ok sende yazma artik
onumuze bakalim
Valla genelleme yapma istersen burda şuanada oğlanı bulan iki kişi var biri canparçam biride ben havalarda falan değiliz herzamanki havamız neyse yine oyuz yapmaya çalışırken batırma benceoglani bulanlarr hep bi havadalar zaten bosverr
onumuze bakalim
oglani bulanlarr hep bi havadalar zaten bosverr
onumuze bakalim
aa uyuza bak sende yazma artık diyor
biz buraya geleli 2 ay oldu senden başka onu yazan olmadı
hoşgeldin
Valla genelleme yapma istersen burda şuanada oğlanı bulan iki kişi var biri canparçam biride ben havalarda falan değiliz herzamanki havamız neyse yine oyuz yapmaya çalışırken batırma bence
annaaaaaaaaaaaaaa ne oluor kuzum size sakin olun yaw
aa uyuza bak sende yazma artık diyor
biz buraya geleli 2 ay oldu senden başka onu yazan olmadı
Valla genelleme yapma istersen burda şuanada oğlanı bulan iki kişi var biri canparçam biride ben havalarda falan değiliz herzamanki havamız neyse yine oyuz yapmaya çalışırken batırma bence
Orkidem CLEAR BLUE DE YUMURTA CATLAMADAN 24-36 SAAT ÖNCE BIR DEFA GÜLEN YÜZ CIKAR O KADAR 3 GÜN CIKMAZ ::::::Bunu sadece senin sahsina yazmiyorum ama arkadaslarin kafasi karisti senin msj sonra onun icin yaziyorum hem sende dogru bilgi ögren diye.....
Havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun şekerimmYerim ben senin o her zamanki havani bacisinin güzeli...
nihayet sıra bana geldiiiii hoşbuldum canımbacım olan bişi yok sadece normal konuşuyoz yaww
herşeyi niye tartışma var gibi yorumluyonuzz
tartışma nasıl yapılır daha önceki sitede cokkez şahit olmadınızmı
bacım olan bişi yok sadece normal konuşuyoz yaww
herşeyi niye tartışma var gibi yorumluyonuzz
tartışma nasıl yapılır daha önceki sitede cokkez şahit olmadınızmı
Elara canım bişey sorcam .... ben bugün baktımda trarihlerime göre yum için hep26 sı deniliyo ...şimdi diyorum ki ben 24 ünde bırakıyım işi yada bakarım ateşim yükselirse yada çok akıntım olursa bırakıyım ne dersin çünkü sende 27 si
olabilir demiştin ya
replik cevaptı güle güle kullan,mesajımıda oku