aybu yoğurdu özelden at bana milk çatlıcam yoksa yawwww
canımm özellik bişey yok yumurta akı yerine yoğurt olcakmış kakule biliyo bunu
aybu yoğurdu özelden at bana milk çatlıcam yoksa yawwww
Havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun şekerimm
ne yapıyım canım kızların 2 side hasta onlarla uğraşıyom küçüğü atlattı derken büyüğü hasta şimdi:dertli:
kızlar ben çıkıyom hepınıze hayırlı geceler belim ağrıyor dayanamıyom
hani topiğin en leri seçilecekti
canımm özellik bişey yok yumurta akı yerine yoğurt olcakmış kakule biliyo bunu
hiç ısrarcı olma senin yerin bellii,En ine razı oll ses cıkarma
sutte var unutmaaa
nasıl yani eşinmi geziniyor burada:böö::böö::böö:yok kuzum beni yok sayin ozaman kiz kim kabullenir deliligi kocis arada goz atiyi nerede bu hatun diye okursa nam salarim
bu kek içindikız ben yoğurdu yapamam derken bide süt mü çıkarttın hatta 15 kilo de tam olsun kız allah iyliğini versin
Valla eğlencenin yanında çok kavga çıkar çok birbirine küsen olur gibime geliyo ama hayırlısı bakalımkızlar en leri sececez aklımda o
ama fırsat bulamadım kac gündür,malum geciken regli beni bunalttı fazlasıylaa
ama eminimki bu enler konusu baya eglenceli bişi olcak
en kısa zamanda katagorileri acıklıcamm
en deli katagorisinde tek kişi olarak orkidem vardır.oylarınız ona olsunn
kız ben yoğurdu yapamam derken bide süt mü çıkarttın hatta 15 kilo de tam olsun kız allah iyliğini versin
nasıl yani eşinmi geziniyor burada:böö::böö::böö:
bu kek içindisanırsam allahım bizi affet........
Haskena hani senin asıl gerdek ne zaman yaw şenlik yapcaktık yoksa sessizce bitirdinmi işi ön çalışmayıda yaptın ama
kizlarr elara cadisi takti bana
aa evet en cadisida sen ol iyi fikir
neyse ben kacar kizlarr optmm hepinizii
elaraaa ruyanda beni goresin emiii delirmis vaziyeteeeeeee:deli:
Valla eğlencenin yanında çok kavga çıkar çok birbirine küsen olur gibime geliyo ama hayırlısı bakalım
Ay bu ayda senin heycanını yaşıyacağız hadi bakalım hayırlısı Allah gönlüne göre versin inşş.Canim en son Carsamba günü ön calisma yaptik ha bugün ha yarin gülen yüz cikar diye adami uzak tutuyom ama hala göremedim sabahta yaptim yok aksamda yaptim yok ama zaten akintilarim dün aksam basladi ondan önce kuruydum Pazar-Pazartesi gülen yüzü görürüm diye düsünüyorum görünce haber vercem beraber karar veririz gerdek gecesine....
Canim en son Carsamba günü ön calisma yaptik ha bugün ha yarin gülen yüz cikar diye adami uzak tutuyom ama hala göremedim sabahta yaptim yok aksamda yaptim yok ama zaten akintilarim dün aksam basladi ondan önce kuruydum Pazar-Pazartesi gülen yüzü görürüm diye düsünüyorum görünce haber vercem beraber karar veririz gerdek gecesine....