OP
Elara
Misafir
- #25.101
Valla eğlencenin yanında çok kavga çıkar çok birbirine küsen olur gibime geliyo ama hayırlısı bakalım
üylemi diyorsun olabilir valla
yapmasakmı napsakk
Valla eğlencenin yanında çok kavga çıkar çok birbirine küsen olur gibime geliyo ama hayırlısı bakalım
Öyle tabi ya herşey gırgır şamata ama çok alınganlarda var mesela tubyy kesin küserr aşkolsun size küstüm bidahada gelmem der hemenaa biz isi girgira sariyoruzzz
kusmek olurmu bu isin eglence yani
hos kimseyi kirmadiktan sonra :ilknur:
BEN EN NAZIK ÜYE KONUMUNA ADAY ADAYIYIM ona göre belki 3 defa yazdim kac gün icinde gözden kacmasin diye simdide büyük yazayim dedim....
:1::1::1::1:akıl fikirde versin
ebru yogurdu yenilcek olarak düşündügü için süt de iç demek istedi,ben sana tercüme yapmış olayım
o nu anlamak baya güç cünkü
ebru yogurdu vajilerine sürcekler
bizim yumurtamız varsa onlarında yogurtları var yani
yavrum birakta juriler karar versin bak ben kendime deli dedittirirmiyim hic ama diyolar ne careeeeeeeeBEN EN NAZIK ÜYE KONUMUNA ADAY ADAYIYIM ona göre belki 3 defa yazdim kac gün icinde gözden kacmasin diye simdide büyük yazayim dedim....
Öyle tabi ya herşey gırgır şamata ama çok alınganlarda var mesela tubyy kesin küserr aşkolsun size küstüm bidahada gelmem der hemen
Ay bu ayda senin heycanını yaşıyacağız hadi bakalım hayırlısı Allah gönlüne göre versin inşş.
gülenyüz görünce adamında yüzü gülecek desene
dogumdan sonrada domates ve hıyarcılar olarak devam edecezz yolumuzaevet önce patisciler ve sütçüler
şimdi yumurtacılar ve yoğurtcular
manav ve şarküteri reyonu gibi ne ararsan var valla
Ona biz karar vercez şekerimmmBEN EN NAZIK ÜYE KONUMUNA ADAY ADAYIYIM ona göre belki 3 defa yazdim kac gün icinde gözden kacmasin diye simdide büyük yazayim dedim....
Yapalım yapalım küsenlerin alırız gönlünüüylemi diyorsun olabilir valla
yapmasakmı napsakk
en mıy mıy katagosinde yarışcak tuby de
dogumdan sonrada domates ve hıyarcılar olarak devam edecezz yolumuza
kiz ben yogurdu girgira alisyosunuz sandim ondan sut yazdim aaa bak bunu hic duymadim
hos isime yaramaz ama yine ogrenmis oldum)
daha dur çok şey öğreneceksin
üylemi diyorsun olabilir valla
yapmasakmı napsakk
Öyle tabi ya herşey gırgır şamata ama çok alınganlarda var mesela tubyy kesin küserr aşkolsun size küstüm bidahada gelmem der hemen
kiz ben yogurdu girgira alisyosunuz sandim ondan sut yazdim aaa bak bunu hic duymadim
bakalım eloşşş ne yapacak beniiiiibilmemek ayip degil ogrenmemek ayipmis demi canim
ogreneyim ki ayip olmasin
bu arada profil adin guzel en ler icin
asi misin bilmiyorum tabii
Yapalim kiz eglenceli olur bu grup birbirine küsmez ....
Yok kiz TUBBY döner dolasir yine düser buralara....
iyi iyi bence çok değil bekle gülen yüzü bi doktor benim arkadaşıma 1 hafta ara vererek demişAmin insaAllah......Hepimiz gönlündekini kucagina saglicakla alsin insaAllah....
Ya bizde Carsamba günü en son korunmali birliktelik oldu gülen yüzden 36 saat sonra dsünüyorum ben denemeyi cok uzun olacak gibi geliyor cinsel perhiz siz neler düsünüyorsunuz....
kız doğuranlar domatesci erek doğuranlar hıyarcımı olacak yanidogumdan sonrada domates ve hıyarcılar olarak devam edecezz yolumuza