OP
ORKIDEM
Misafir
- #25.121
biz sana dogru bildiklerini unutturcaz ebru
pipiliyi buldurda ne yaparsan yap kuzii
biz sana dogru bildiklerini unutturcaz ebru
yaparmı acepppp????????Kiz sakin bunuda yarim yamalak anlayip baska yerde yazip milletin kafasini karistirma....:zonk:
kız doğuranlar domatesci erek doğuranlar hıyarcımı olacak yani
Kiz sakin bunuda yarim yamalak anlayip baska yerde yazip milletin kafasini karistirma....:zonk:
yaparmı acepppp????????
yapar yapar
yaparmı acepppp????????
yapar yapar
sen yerinde belliiii ,hiç boşuna pazarlık yapma
yavrum birakta juriler karar versin bak ben kendime deli dedittirirmiyim hic ama diyolar ne careeeeeeee
Ona biz karar vercez şekerimmm
tubbyi tilki yaptın işte buna küserrrr
Neyseki deli kontenjani doldu ......:deli:
Kiz ne diyonuz bak küserim ha....:cee
O bana küsmez küserse her zaman yaptigim gibi dötümle döverim onu....
yapmaz ablası , burda konuşulanın burda kalacagını ögretcez biz ona hep birlikte ,dimi ebru
-kizgin-kizgin-kizgin
pipiliyi buldurda ne yaparsan yap kuzii
Elara ben çıkışları tutuyom şekerim siz sıkıştırın biraz bakalım yapabiliyomu bidahayapmaz ablası , burda konuşulanın burda kalacagını ögretcez biz ona hep birlikte ,dimi ebru
Aaaaaaa benimde oglum var ne sizi elstirdim ne yadigadim aksine destek oldummmm heeeValla genelleme yapma istersen burda şuanada oğlanı bulan iki kişi var biri canparçam biride ben havalarda falan değiliz herzamanki havamız neyse yine oyuz yapmaya çalışırken batırma bence
herkes ole değil teesüf ederimm:hihh::hihh:
kızlar ben kakuleyi bulup çıkıyorum iy geceler hepinizi öpüyorum
kızlar ben kakuleyi bulup çıkıyorum iy geceler hepinizi öpüyorum
HASKENA canım ben oğlumda tek ilişkiydi diyebiliyorum eşim yanımda değildi arkadaşımında eşi uzaktaydı biz uzun ara ilişkiden oğullarımızı doğurmuştuk bence onu bile yapmasan olurdu korunmalıyı
aaa sende toptan bebek yaptin beni kizz