Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kiz not defterinden baktim allah var sayisi falan aklimda yoktu boyle bi olay oldugunu biliyorum ama kac dk kacti neydi tutamam ya aklimda :)
zamani gelince defterden bakarim dedim zaten sonrada takiplemedim oda matematigin yazili notu idi digerleri dille anlatim
neyse kek olur cikardim artik yataktan :)):cokkomik:

180 derece fırınlamak lazım seni:cokkomik:

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
topigin
delisi gelmis uleyn orkide kizzz ne uyduruk bilgilerle geliyon kizz takil buraya olsun bitsinnn

OP
O

ORKIDEM

Misafir
topigin
delisi gelmis uleyn orkide kizzz ne uyduruk bilgilerle geliyon kizz takil buraya olsun bitsinnn

selam aleykum ablamm
nee uydurugu kizz sende biliyon yaa sadece sayisi yanlis oda tuttugumm not yuzunden yoksa gercek bu olay hem sordular soyledim buraya takiliyok zaten neyse
guller bahcesi acik mi hala nurgul giremiyom falan demistii

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
selam aleykum ablamm
nee uydurugu kizz sende biliyon yaa sadece sayisi yanlis oda tuttugumm not yuzunden yoksa gercek bu olay hem sordular soyledim buraya takiliyok zaten neyse
guller bahcesi acik mi hala nurgul giremiyom falan demistii

kizim bernur nurelif ve ilkim giremiyor yaaaaa neden bulamadik bir turlu

OP
A

asidemet

Misafir
anammmmmmmmm almış ortalığı bir yumurta gidiyor naparsınız bakiiiiiiiiiiimmmmmmmm kambersiz düğün olurmu ben geldim yaw:huri::huri::huri::huri::huri::huri:

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
gurbetcim bende çok zor giriyorum.inan o sebepten koptum ordan.iki saat sayfa açamıyorum cevabım gözikmi...son sayfada sorun valla çok yoruyordu....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar