Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
amin canım saol, darısı başına ama oğluş istiyosun, oğlun olsun, benimde 2. oğlan olsun ben de isterim valla Rabbimden

inşaAllah seninde istediğin gibi olur canım ya sayfaya takıl geçmişi takip etmişsin zaten çok şey öğrenmişsindir aktif olursan diyet listesi ve takviyeleride gönderir sana Elara ikinci bebiş denemelerini ona göre yaparsın zaten herşey Allahın taktiri bizimki tedbir inşaAllah gönlündeki gibi olur

OP
E

_eZeL_

Misafir
ekol e geliyorum Mehmet Ali beye. bebek için rutin kontroller tatlım

hıımmm prof.a onun ücreti diğer doktorlara göre daha yüksek değil mi_? bende bir ara berna hanıma gittim hormon tahlili ve yumurta takibi için ama çok kalabalık oluyor hafta sonları çok sıkıldım birde trakya hastanesinde sibel hanım var ona gitmeyi istiyorum yumurta takibi için gerçi clearblue aldım gülen yüz çıkan ovulasyon testinden ama doktora gidip gitmemekte kararsızım

OP
E

_eZeL_

Misafir
evet cnm evde vardı işyerine getirmeliyim

getir tabi ben herşey getiriyorum meyvemide getiriyorum akşam üstüne doğruda meyve yiyorum yoksa akşam eve giitiğimizde bunlar yenmiyor ancak akşam yemeği yiyoruz sonrasında pek bişey istemiyor canımız onun için gün içinde aralarda yemek gerekiyor

OP
O

ORKIDEM

Misafir
gunaydin kizlar nasilsiniz
haskena gelmemis sanirimdaha
karnim fecii agriyo dun bisiyim yoktu sokemiyo regl napsam acaba??:sim3:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar