Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Kızlar ablamlar akşama arkadaşlarına gidecekler. Arkadaşının eşi doktor. Arkadaşı da hamile erkek bebek bekliyorlar. Ablama tembihledim kullandıkları takviye ilaçlar var mı soracak:sirin: Laf arasında sor dedim hem ablamlar da bebek düşünüyorlar kimse niye soruyor demez. Öğrenirse size yazarım akşama inşallah.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Kızlar ablamlar akşama arkadaşlarına gidecekler. Arkadaşının eşi doktor. Arkadaşı da hamile erkek bebek bekliyorlar. Ablama tembihledim kullandıkları takviye ilaçlar var mı soracak:sirin: Laf arasında sor dedim hem ablamlar da bebek düşünüyorlar kimse niye soruyor demez. Öğrenirse size yazarım akşama inşallah.
ay cnm gelır gelmez en mutlu haberı okudum cnm cok sagolasın

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
ay cnm gelır gelmez en mutlu haberı okudum cnm cok sagolasın

Ne demek Bernilcim hemen söylicem size de. Egem in yaptıklarını duyunca inan ablamların bu arkadaşları aklıma geldi.Gideceklerini öğrenince inan kaç kere tembihledim en sonunda kızdırdım ablamı:cokkomik: Ablam bebek istediği için niye soruyor da demezler nasılsa. Ben de çok merak ediyorum.

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

ayy evet bekliyoruz cnm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar