eee kızlar ne var ne yok dün gece gerdek yapanlar çok malum yorgunlar sizde ne var ne yok
kimse yokki canparçam
nıye kız sen varsın ya :elis:
ALLAH ıyı etsın senı kız fantazi yapmaktAn başka bi iş yapmıyomuyumöylede merak ettim herkesi nerdeler diye
sen fantazilerini anlatırsın ben dinlerim
ALLAH ıyı etsın senı kız fantazi yapmaktAn başka bi iş yapmıyomuyumsen kadar olamadım dondurmacı
ay cnm gelır gelmez en mutlu haberı okudum cnm cok sagolasınKızlar ablamlar akşama arkadaşlarına gidecekler. Arkadaşının eşi doktor. Arkadaşı da hamile erkek bebek bekliyorlar. Ablama tembihledim kullandıkları takviye ilaçlar var mı soracak:sirin: Laf arasında sor dedim hem ablamlar da bebek düşünüyorlar kimse niye soruyor demez. Öğrenirse size yazarım akşama inşallah.
kız iş guc yapıyoz sekerım senın gıbı masa basıdamı oturuyoz ah ah dermısımkimse yokki canparçam
valla bu gıdısle bencede yattı kaldı kız bıde hamıs olana denk gelmıyomusselam kızlar bende haskenayı merak ettim dün geceden bu yana hala sağ tarafına yattı kaldı sanırım
ay cnm gelır gelmez en mutlu haberı okudum cnm cok sagolasın
Kızlar ablamlar akşama arkadaşlarına gidecekler. Arkadaşının eşi doktor. Arkadaşı da hamile erkek bebek bekliyorlar. Ablama tembihledim kullandıkları takviye ilaçlar var mı soracak:sirin: Laf arasında sor dedim hem ablamlar da bebek düşünüyorlar kimse niye soruyor demez. Öğrenirse size yazarım akşama inşallah.
kız iş guc yapıyoz sekerım senın gıbı masa basıdamı oturuyoz ah ah dermısım
umutttttt kız bız gelınce sustun hydr bcm kustunmu yoksakımse yok dıye
evettttt:dertli::dertli: