Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar akşam eşime kullandığı vitaminleri sorduk aklıma gelmişken yazayom..

çinko tablet...
balık yağı tableti..
dr.quik's plusmore multi vitamin kullanıyormuş..
multivitamini her gün bir tablet..
balık yağından hafta da 2 tablet
çinko yu da 2 hafta gün aşırı alıyormuş 2 hafta ara veriyormuş..

cnm sen bize bu kadar yardımcı oluyosun allahta senin yardımcın olsun inş,kızların olur cnm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Kızlar ablamlar akşama arkadaşlarına gidecekler. Arkadaşının eşi doktor. Arkadaşı da hamile erkek bebek bekliyorlar. Ablama tembihledim kullandıkları takviye ilaçlar var mı soracak:sirin: Laf arasında sor dedim hem ablamlar da bebek düşünüyorlar kimse niye soruyor demez. Öğrenirse size yazarım akşama inşallah.

cnm merakla bekliyoruz seni

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
kızlar 2 gündür içim dışım düm tek tek oldu benım kız onsuz ödev bile yapmıyo netten açtırıyo bana kendide onun gibi oynamaya çalışıyo beynim ağırdıı:dertli::dertli::dertli:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ewet cnm bun yapıyorumda dogunun tepsı kebabı varya patlıcan kofte seklınde dızıyosun onu hıc yapmadım susuz gosterıyo tarıfını bılen varsa anlatsın valla onu yapcam bugun aksama

bernil kız var ya içimdeki sessin sanki:cokkomik:bugün yapacaktım eşim akşam yemeğe gelmeyecekmiş,bende menüyü değiştirdim,çocuklar pek sevmiyolar,bak anlatayım sana,köftenin içi için kıyma karabiber,kırmızı biber,sarımsak ve tuz cnm,patlıcanlarıda doğrama şeklini biliyosundur,patlıcan ve kıymayı dizdikten sonra domates ve biberleride hazırlıyosun mutlaka aynı tepside pişir bernil bazıları ayrı tepside pişiriyo domatesin lezzeti çıkmayınca bi anlamı olmuyo1 su bardağı su cnm bu kadar,bide üzerini kapatarak pişirirsen daha yumuşak oluyo,ben bazan folyoyla bazanda iki tepsiyi birbirine ters kapatıyorum piştikten sonra 5 dakikada açık pişirirsen biraz kızarıyo cnm,afiyet olsun

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
canparçam ne tatlıdır şimdi güzel kızınn hayal edebiliyorum
ALLAH SANADA TATTIRSIN CANIM KIMSE YANLIŞ ANLAMASIN BENI AMA GERÇEKTEN KIZ ÇOCUĞUN YERİ BAŞKA ALLAH HER ANNEYE TATTIRSIN HER İKİ MEYVEDEN
bernil kız var ya içimdeki sessin sanki:cokkomik:bugün yapacaktım eşim akşam yemeğe gelmeyecekmiş,bende menüyü değiştirdim,çocuklar pek sevmiyolar,bak anlatayım sana,köftenin içi için kıyma karabiber,kırmızı biber,sarımsak ve tuz cnm,patlıcanlarıda doğrama şeklini biliyosundur,patlıcan ve kıymayı dizdikten sonra domates ve biberleride hazırlıyosun mutlaka aynı tepside pişir bernil bazıları ayrı tepside pişiriyo domatesin lezzeti çıkmayınca bi anlamı olmuyo1 su bardağı su cnm bu kadar,bide üzerini kapatarak pişirirsen daha yumuşak oluyo,ben bazan folyoyla bazanda iki tepsiyi birbirine ters kapatıyorum piştikten sonra 5 dakikada açık pişirirsen biraz kızarıyo cnm,afiyet olsun
BAYILIRIM AĞZIMIN SUYU AKTI HAMARAT HATUNLAR
bu kızlar alem maşallah kızına canparçam ne tatlı oluyo dimi:cokkomik:
EVT CANIM YA İNAN KAFAM ŞİŞTİ 2 GÜNDÜR BİŞEDE DİYEMIYOM YAKIŞIYO ZİLLİYE:huhuu:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
hoş geldin kakuş nbr kız

hiç iyi değilim hastayım diye evdeydim bugün komşular sözzde bana bakmaya gelmişler birinin ikiz bebekleri var hiç durmadılar birinin 4 yaşında oğlu var inanın bi dakka oturamadım.şimdi gittiler kasıklarım ağrıyor biraz uzandım yattığım yerden yazıyorum.eşime söylesem kızacak ama napıyım kapıya geleni geri mi çevireyim onların düşünmesi lazım hasta ve hamile olduğumu biliyorlar misafirlik gibi gelmişler off içim şişmiş size anlatıyorum napıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar