OP
_eZeL_
Misafir
- #25.961
kız nerdeydinnnn hiç kimse gelmedi bugünnnn
ne semineriymiş buu
canım hizmet içi eğitim diye bişey var zorunlu kılıyorlar bu seminerleri kursları falan
kız nerdeydinnnn hiç kimse gelmedi bugünnnn
ne semineriymiş buu
kızlar akşam eşime kullandığı vitaminleri sorduk aklıma gelmişken yazayom..
çinko tablet...
balık yağı tableti..
dr.quik's plusmore multi vitamin kullanıyormuş..
multivitamini her gün bir tablet..
balık yağından hafta da 2 tablet
çinko yu da 2 hafta gün aşırı alıyormuş 2 hafta ara veriyormuş..
Renginn naber canım geçmiş mi okuyorsun?
Kızlar ablamlar akşama arkadaşlarına gidecekler. Arkadaşının eşi doktor. Arkadaşı da hamile erkek bebek bekliyorlar. Ablama tembihledim kullandıkları takviye ilaçlar var mı soracak:sirin: Laf arasında sor dedim hem ablamlar da bebek düşünüyorlar kimse niye soruyor demez. Öğrenirse size yazarım akşama inşallah.
ewet cnm bun yapıyorumda dogunun tepsı kebabı varya patlıcan kofte seklınde dızıyosun onu hıc yapmadım susuz gosterıyo tarıfını bılen varsa anlatsın valla onu yapcam bugun aksama
inşallah rengincim hayırlısı ile hepimizin gönlüne göre versin
kızlar 2 gündür içim dışım düm tek tek oldu benım kız onsuz ödev bile yapmıyo netten açtırıyo bana kendide onun gibi oynamaya çalışıyo beynim ağırdıı:dertli::dertli::dertli:
amin cnm,egem eşin hiç kan verirmi cnm
ALLAH SANADA TATTIRSIN CANIM KIMSE YANLIŞ ANLAMASIN BENI AMA GERÇEKTEN KIZ ÇOCUĞUN YERİ BAŞKA ALLAH HER ANNEYE TATTIRSIN HER İKİ MEYVEDENcanparçam ne tatlıdır şimdi güzel kızınn hayal edebiliyorum
BAYILIRIM AĞZIMIN SUYU AKTI HAMARAT HATUNLARbernil kız var ya içimdeki sessin sankibugün yapacaktım eşim akşam yemeğe gelmeyecekmiş,bende menüyü değiştirdim,çocuklar pek sevmiyolar,bak anlatayım sana,köftenin içi için kıyma karabiber,kırmızı biber,sarımsak ve tuz cnm,patlıcanlarıda doğrama şeklini biliyosundur,patlıcan ve kıymayı dizdikten sonra domates ve biberleride hazırlıyosun mutlaka aynı tepside pişir bernil bazıları ayrı tepside pişiriyo domatesin lezzeti çıkmayınca bi anlamı olmuyo1 su bardağı su cnm bu kadar,bide üzerini kapatarak pişirirsen daha yumuşak oluyo,ben bazan folyoyla bazanda iki tepsiyi birbirine ters kapatıyorum piştikten sonra 5 dakikada açık pişirirsen biraz kızarıyo cnm,afiyet olsun
EVT CANIM YA İNAN KAFAM ŞİŞTİ 2 GÜNDÜR BİŞEDE DİYEMIYOM YAKIŞIYO ZİLLİYEbu kızlar alem maşallah kızına canparçam ne tatlı oluyo dimi
öyle çok düzenli kan vermez ama bikaç sefer vermişti
[sıze="4"]selam kızlar[/sıze]
selam kızlar
haskena nerdesin cnm ya bu kadar heyecan yeter bak merak etmeye başladık bi selam ver bari
hoş geldin kakuş nbr kız