Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
ben yeniyim diye kimse benimle konuşmuyo onun için oysa ben hepinizi çok sevdim

aaa aşkolsun konuşuyoruz işte yenile eskiyle ne alakası var canımcım

geçmiş olsun yat dinlen canım bu durumda en iyi gelen şey dinlenmek hamileliğin başlarında kasık ağrısı sık oluyo ben hamileyken bir gece ölecektim ağrıdan nerdeyse leke falan olmadığı müddetçe bişey olmaz inş

Ayaklarını yukarıya dik sırt üstü hiç kalkmadan yat canım. Ama sakın kalkma şakası yok bu işin bak. Ya duvara dik yada yastık koy altına ayaklarının. Ve dikkat et kendine lütfen.

sağolun kızlar bugün iyice yatayım bakalım.2 gündür yordum kendimi farkındayım.inşallah bişey olmaz allahım sen koru karnımızdakileri amin

egem

Daimi Üye
Tepki
517
kakule kötü düşünme canı geçmiş olsun dikkat et kendine bişeycik olmaz havalar da soğuk üşütmemeye dikkat et özellikle ayaklarını sıcak tut yat dinlen..ama yine de ağrılarını hafife alma dr a git canım iyi düşün iyi olsun

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Barış hoışgeldin canım nasılsın? Arkadaşşlar merhaba bugün 1 aydır çalıştırdığım tiyatroyu oynattım okula ve öğrencilere ama çokkkk yortuldum üstüne bier de yürüyüş yaptım eve geldim yemeği yiyip bir uyumuşum yeni kalktım:)Haskena işallah herşey gönlünce olur canım aklımdasın...

hoşgeldin umut gemisi ,hadi geçmiş olsun,kızının doğum günü ,tiyatro yürüyüş hepsi tamam artık dinlen cnm,keyif zamanı

OP
F

fıstıkım

Misafir
kızlar ibrahim saraçoğlu bugün foxta bişiler konuşmuş cinsiyet belirlemeyle ilgili ben dinleyemedim yatağın yönünü değiştirsinler filan diyodu cuma günüde bitkisel kür vericekmiş sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar