acaba beni sevmedinizmi iyi akşamlar diyorum kimseden ses yok
aşkolsun olurmu hiç öyle bişey zamanla daha rahat olacak cnm,ilk başlarda insan böyle hissediyo,bizi tanıdıkça sende daha rahat diyaloglar kuracaksın,
kız olurmu bazan öyle oluyo,kimse konuşmak istemiyo bazanda susturabilene aşkolsun,böyle düşünme cnm
ben yeniyim diye kimse benimle konuşmuyo onun için oysa ben hepinizi çok sevdim
geçmiş olsun yat dinlen canım bu durumda en iyi gelen şey dinlenmek hamileliğin başlarında kasık ağrısı sık oluyo ben hamileyken bir gece ölecektim ağrıdan nerdeyse leke falan olmadığı müddetçe bişey olmaz inş
Ayaklarını yukarıya dik sırt üstü hiç kalkmadan yat canım. Ama sakın kalkma şakası yok bu işin bak. Ya duvara dik yada yastık koy altına ayaklarının. Ve dikkat et kendine lütfen.
yok canım birinde ben hamile iken vermişti
bol boooooooooooool dinleneceksin cnm
aaa aşkolsun konuşuyoruz işte yenile eskiyle ne alakası var canımcım
sağolun kızlar bugün iyice yatayım bakalım.2 gündür yordum kendimi farkındayım.inşallah bişey olmaz allahım sen koru karnımızdakileri amin
merhaba canım bende yeniyim genelde geçmişi okuyorum bende nasılsın ?
Barış hoışgeldin canım nasılsın? Arkadaşşlar merhaba bugün 1 aydır çalıştırdığım tiyatroyu oynattım okula ve öğrencilere ama çokkkk yortuldum üstüne bier de yürüyüş yaptım eve geldim yemeği yiyip bir uyumuşum yeni kalktımHaskena işallah herşey gönlünce olur canım aklımdasın...
bilmiyorum canımya sagol ben çok yannızım sizde olmasanız kafayı yerdim haralde biraz konuşunca iyi geliyo kusuruma bakmayın
sanada mrb iyiyim sen nasılsın çocugun varmı canım
amannnnn alınma boşver bazen oluyor konuya direk dal selam filan vermeden bu kızlar bundan anlar ancak
iyiyim cnm 2 kızım var
amannnnn alınma boşver bazen oluyor konuya direk dal selam filan vermeden bu kızlar bundan anlar ancak
benimde üç kızım var tekrar düşünüyomusun yaşları kaç
benimde üç kızım var tekrar düşünüyomusun yaşları kaç
kızlar ibrahim saraçoğlu bugün foxta bişiler konuşmuş cinsiyet belirlemeyle ilgili ben dinleyemedim yatağın yönünü değiştirsinler filan diyodu cuma günüde bitkisel kür vericekmiş sanırım
kızlar ibrahim saraçoğlu bugün foxta bişiler konuşmuş cinsiyet belirlemeyle ilgili ben dinleyemedim yatağın yönünü değiştirsinler filan diyodu cuma günüde bitkisel kür vericekmiş sanırım
aşkolsun olurmu hiç öyle bişey zamanla daha rahat olacak cnm,ilk başlarda insan böyle hissediyo,bizi tanıdıkça sende daha rahat diyaloglar kuracaksın,