Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

barış

Aktif Üye
Tepki
155
barış bernil bana sormuştu sabah bende sana sorayım :cokkomik:senin kızlar kardeş istiyomu söyledinmi kızlarına

yoklar gibi oldum büyük kızım kesinlikle istemiyo ancak biz sıgıyoruz eve diyo yanlış anlamayın ev düblekis 280 mt ortanca iki kardeş yeter diyo küçük bana ilgi kalmaz diyo o da istemiyo bakalım artık ya sizinkiler

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Slmm kızlar nasılsınız ay ben yine kötüyüm yaaa son zamanlarda ne çok kötü hissediyorum kendimi yorgunum halsizim canım hiç bişey istemiyo yemek bile yiyesim yok uzanıyım hiç kalkmayım istiyorum ne mümkün yataktan kalktığımdan beri yeni oturdum daha geçer inş. perşembe günü kontrolüm var bakalım hayırlısı

barış

Aktif Üye
Tepki
155
Slmm kızlar nasılsınız ay ben yine kötüyüm yaaa son zamanlarda ne çok kötü hissediyorum kendimi yorgunum halsizim canım hiç bişey istemiyo yemek bile yiyesim yok uzanıyım hiç kalkmayım istiyorum ne mümkün yataktan kalktığımdan beri yeni oturdum daha geçer inş. perşembe günü kontrolüm var bakalım hayırlısı

hoş geldin canım doguma iki ayın vardı yanlış hatırlamıyorsam ondan yorgun hissede bilirsin bizde bebek yok akşam koltukta uyuya kalıyorum allah hayırlısından kurtarsın boş ver arada dinlen sonra devam et işine

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

hoşgeldin cnm,son aylar böyle oluyo ,yorma kendini cnm

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
hoş geldin canım doguma iki ayın vardı yanlış hatırlamıyorsam ondan yorgun hissede bilirsin bizde bebek yok akşam koltukta uyuya kalıyorum allah hayırlısından kurtarsın boş ver arada dinlen sonra devam et işine
Evet canım iki ay var valla bernile sana rengine imreniyorum maaşallahınız var beni şimdiden korku sardı 3 taneyle nasıl baş edicem nasıl yetişicem diye sizin isteğiniz beni motive ediyo Allah sağlık sıhat versin yetişiriz inşş.

barış

Aktif Üye
Tepki
155
Evet canım iki ay var valla bernile sana rengine imreniyorum maaşallahınız var beni şimdiden korku sardı 3 taneyle nasıl baş edicem nasıl yetişicem diye sizin isteğiniz beni motive ediyo Allah sağlık sıhat versin yetişiriz inşş.

yetişiyosun yaprakçıgım istersen yetişme bütün işler sana bakıyo bir süre kafayı yiyecek gibi oluyosun ama zamanla alışıyosun alışırsın alışırsın

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

amin yaprakçım yetiştirirsin inş,benim 3. doğduğunda ortanca kızım 1. sınıfa gidiyodu cnm,seninde aşağı yukarı aynı olur cnm kızlarında çok yardım ederler,allah bize o gücü veriyo cnm ya ne bileyim bazan korkuyorum tam hep rahata erince eve kapanıyorum:cokkomik: eğer hemen olursa yaşları en yakın olacak çocuklarım bu olacak inş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar