OP
fıstıkım
Misafir
- #26.021
neler söyledi acaba dinleyen varmı kızlar
aslında kendisi pek söylemek istemiyo ama programcılar ısrar ediyo galiba ben cuma günü dinlicem belki bişiler söyler
neler söyledi acaba dinleyen varmı kızlar
şimdi hepiniz aile gibi olmuşsunuz haklısın canım regli günüm yakın ondan olsa gerek gerginim noldu ne olacak aaay hiç kolay degilmiş
barış bernil bana sormuştu sabah bende sana sorayım senin kızlar kardeş istiyomu söyledinmi kızlarına
aslında kendisi pek söylemek istemiyo ama programcılar ısrar ediyo galiba ben cuma günü dinlicem belki bişiler söyler
saat kaçta hangi gün ve programın ismi ne cnm bende seyredeyim programı
evet düşünüyorum cnm büyük 6 yaşında küçük 4 aylık
yoklar gibi oldum büyük kızım kesinlikle istemiyo ancak biz sıgıyoruz eve diyo yanlış anlamayın ev düblekis 280 mt ortanca iki kardeş yeter diyo küçük bana ilgi kalmaz diyo o da istemiyo bakalım artık ya sizinkiler
tam saatini bilmiyorum canım ama sabah foxta ömer çelakılla hayatın şifreleri galiba
Slmm kızlar nasılsınız ay ben yine kötüyüm yaaa son zamanlarda ne çok kötü hissediyorum kendimi yorgunum halsizim canım hiç bişey istemiyo yemek bile yiyesim yok uzanıyım hiç kalkmayım istiyorum ne mümkün yataktan kalktığımdan beri yeni oturdum daha geçer inş. perşembe günü kontrolüm var bakalım hayırlısı
Slmm kızlar nasılsınız ay ben yine kötüyüm yaaa son zamanlarda ne çok kötü hissediyorum kendimi yorgunum halsizim canım hiç bişey istemiyo yemek bile yiyesim yok uzanıyım hiç kalkmayım istiyorum ne mümkün yataktan kalktığımdan beri yeni oturdum daha geçer inş. perşembe günü kontrolüm var bakalım hayırlısı
hiç duymadım programın ismini bende seyretmeye çalışayım inş gerçi bişey söyleyeeceğini sanmıyorum nedense
Evet canım iki ay var valla bernile sana rengine imreniyorum maaşallahınız var beni şimdiden korku sardı 3 taneyle nasıl baş edicem nasıl yetişicem diye sizin isteğiniz beni motive ediyo Allah sağlık sıhat versin yetişiriz inşş.hoş geldin canım doguma iki ayın vardı yanlış hatırlamıyorsam ondan yorgun hissede bilirsin bizde bebek yok akşam koltukta uyuya kalıyorum allah hayırlısından kurtarsın boş ver arada dinlen sonra devam et işine
ben yanlış hatırlamıyoosam iki hafta öncede bahsetmişdi yüzde elli şansı arttırdıgını söyledi ama kem küm etti söylemedi canım
Evet canım iki ay var valla bernile sana rengine imreniyorum maaşallahınız var beni şimdiden korku sardı 3 taneyle nasıl baş edicem nasıl yetişicem diye sizin isteğiniz beni motive ediyo Allah sağlık sıhat versin yetişiriz inşş.
kızlar trt çocukta animasyonlu eski çocuk türkülerini seslendiriyolar dinledinizmi,ben çok beğendim
Evet canım iki ay var valla bernile sana rengine imreniyorum maaşallahınız var beni şimdiden korku sardı 3 taneyle nasıl baş edicem nasıl yetişicem diye sizin isteğiniz beni motive ediyo Allah sağlık sıhat versin yetişiriz inşş.
benim küçük kız bakıyodu ay ne güzel söyledi kız