Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
hiç iyi değilim hastayım diye evdeydim bugün komşular sözzde bana bakmaya gelmişler birinin ikiz bebekleri var hiç durmadılar birinin 4 yaşında oğlu var inanın bi dakka oturamadım.şimdi gittiler kasıklarım ağrıyor biraz uzandım yattığım yerden yazıyorum.eşime söylesem kızacak ama napıyım kapıya geleni geri mi çevireyim onların düşünmesi lazım hasta ve hamile olduğumu biliyorlar misafirlik gibi gelmişler off içim şişmiş size anlatıyorum napıyım.

geçmiş olsun canımyaa evt bole durumlar insanın sinirini bozuyo biraz anlayış eksiklığı var ama naparsın idare edecez

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kızlar kasıklarım çok ağrıyor yaa napıyım sizce
yarın mutlaka doktora gidecem de bu saatte ne yapsam ne etsem canım çok sıkkın

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ALLAH SANADA TATTIRSIN CANIM KIMSE YANLIŞ ANLAMASIN BENI AMA GERÇEKTEN KIZ ÇOCUĞUN YERİ BAŞKA ALLAH HER ANNEYE TATTIRSIN HER İKİ MEYVEDEN

BAYILIRIM AĞZIMIN SUYU AKTI HAMARAT HATUNLAR

EVT CANIM YA İNAN KAFAM ŞİŞTİ 2 GÜNDÜR BİŞEDE DİYEMIYOM YAKIŞIYO ZİLLİYE:huhuu:

canparçam napcaz sizi ya hamilesiniz canınız çekiyo,söylemedende duramıyoruz söyleyincede böyle canınız çekince üzülüyoruz

OP
F

fıstıkım

Misafir

geçmiş olsun yat dinlen canım bu durumda en iyi gelen şey dinlenmek hamileliğin başlarında kasık ağrısı sık oluyo ben hamileyken bir gece ölecektim ağrıdan nerdeyse leke falan olmadığı müddetçe bişey olmaz inş

aybamu

Üye
Tepki
38

Ayaklarını yukarıya dik sırt üstü hiç kalkmadan yat canım. Ama sakın kalkma şakası yok bu işin bak. Ya duvara dik yada yastık koy altına ayaklarının. Ve dikkat et kendine lütfen.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Barış hoışgeldin canım nasılsın? Arkadaşşlar merhaba bugün 1 aydır çalıştırdığım tiyatroyu oynattım okula ve öğrencilere ama çokkkk yortuldum üstüne bier de yürüyüş yaptım eve geldim yemeği yiyip bir uyumuşum yeni kalktım:)Haskena işallah herşey gönlünce olur canım aklımdasın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar