Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
amin yaprakçım yetiştirirsin inş,benim 3. doğduğunda ortanca kızım 1. sınıfa gidiyodu cnm,seninde aşağı yukarı aynı olur cnm kızlarında çok yardım ederler,allah bize o gücü veriyo cnm ya ne bileyim bazan korkuyorum tam hep rahata erince eve kapanıyorum:cokkomik: eğer hemen olursa yaşları en yakın olacak çocuklarım bu olacak inş
Ay sizi çok iyi anlıyorum rengincim korku bendede bazen çok oluyo bazende aman iyi olur diyorum çok gelgit yaşıyorum hamile olmasaydım zor karar verirdim heralde benim küçük şuan bire gidiyo buda tatile denk geliyo okul açılana kadar 3 aylık olur inş.ozamana kadarda alışmış oluruz

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Ay sizi çok iyi anlıyorum rengincim korku bendede bazen çok oluyo bazende aman iyi olur diyorum çok gelgit yaşıyorum hamile olmasaydım zor karar verirdim heralde benim küçük şuan bire gidiyo buda tatile denk geliyo okul açılana kadar 3 aylık olur inş.ozamana kadarda alışmış oluruz

senin zamanlaman daha güzel olmuş yaprak 1. sınıf çok zor,benim 2 döneme denk gelmişti,allahtan okumayı falan halletmiştik,benim ortanca kızım çok kıskanmıştı,kardeşi ilk doğduğunda,seni hiç sevmiyorum annemizi bizde aldın diyodu kardeşine

OP
F

fıstıkım

Misafir
Slmm kızlar nasılsınız ay ben yine kötüyüm yaaa son zamanlarda ne çok kötü hissediyorum kendimi yorgunum halsizim canım hiç bişey istemiyo yemek bile yiyesim yok uzanıyım hiç kalkmayım istiyorum ne mümkün yataktan kalktığımdan beri yeni oturdum daha geçer inş. perşembe günü kontrolüm var bakalım hayırlısı

geçer geçer oğluşunu al kucağına hepsini unutursun valla ben o günleri bi görsem sırf milletin dilinden kurtulacam diye katlanırım hepsine

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Kızlar eşim dün muayene olmuştu doktora ve doktoru bir sürü tahlilin yanında idrar pH ı nı da istemiş. Şimdi test sonucunu gördüm 5.5 çıkmış:1: Şok oldum ya. Herşey güzel çıkmış ama pH çok çok düşük. Doktor çok düşük demek ki yeterince sıvı tüketmiyorsun demiş. Ama çok da önem vermemiş doktor her şey güzel çıkınca. Kızlar biz kendimizle uğraşacağımıza öncelikle eşlerimize takviye diyet uygulayalım bence. İdrar pH ı bu kadar düşükse kesin meni pH ı da düşüktür de mi? Ay moralim bozuldu ya. Üstelik eşim içki sigara kullanmaz ve meyveyi bol yer. Sadece suyu az tüketiyor.

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
kızlar merabaa ben dün ilk denemeyi yaptım
varya film gibiydi yok şurubu iç yok adamı sıcak
duşa gönder yok bebek eşyesı at yatağın altına hepsi bittti....sonra uyu uyuuabilirsen niyeeee yaa ben şimdi hangi tarafa yatcam derdi sardı birisi izlese gülmekten ölürdü kızlarrr kız çocuk için sağa mı sola mı yatılıyordu
inşallah bu ay tuıtar çünkü
artıkın süt ürünleri ballar tahinler çok kilo aldımmm:cee:cee:cee:cee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar