Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Nasilsiniz fistiklar ben dün aksam denemeyi kazasiz belasiz yaptim insaAllah yakisikli oglum yola cikmistir bugünde bütün gün disardaydim yeni geldim kizimi biraktiktan sonra kuaföre ugradim saclarimi kestirdim boyattim hamis kalirsam yaptiramam diye sonra kizimi yuvadan alip kuzenime ugradim uzun zamandan sonra sahneli pasta yedim cok tatli geldi :cikolata:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Nasilsiniz fistiklar ben dün aksam denemeyi kazasiz belasiz yaptim insaAllah yakisikli oglum yola cikmistir bugünde bütün gün disardaydim yeni geldim kizimi biraktiktan sonra kuaföre ugradim saclarimi kestirdim boyattim hamis kalirsam yaptiramam diye sonra kizimi yuvadan alip kuzenime ugradim uzun zamandan sonra sahneli pasta yedim cok tatli geldi :cikolata:

hadi hayırlısıyla ömer beramız yola çıkmıştır,bu arada afiyet olsun:cokkomik: yapılacakların hepsini yaptınmı haskena

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
hadi hayırlısıyla ömer beramız yola çıkmıştır,bu arada afiyet olsun:cokkomik: yapılacakların hepsini yaptınmı haskena

Amin canim insaAllah evet canim aklima gelen ve yapilmasi gereken herseyi yaptim .... Dua-namaz,Kahve,vajinal dus,org....,iyon,soguk dus yani tuturursak yinede Rabbim bilir ama Ömer Bera geliyor ...Ben Rabbimden istedim kaderime yazmistir insaAllah....

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Amin canim insaAllah evet canim aklima gelen ve yapilmasi gereken herseyi yaptim .... Dua-namaz,Kahve,vajinal dus,org....,iyon,soguk dus yani tuturursak yinede Rabbim bilir ama Ömer Bera geliyor ...Ben Rabbimden istedim kaderime yazmistir insaAllah....

hadi hayırlısı cnm,maşallah herşeyi yapmışsın,bizim yakışıklı bera çıkmıştır inş yola,çok heyecanlandım ya,rabbim gönlündekini versin inş,amin

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353

Hayırlısı olsun Haskena elinden gelen herşeyi yapmışsın Rabbim dualarını boşa çevirmez gelir inşallah yakışıklı yeğenimiz.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
CANLARIM hepinizin iyi dileklerde bulundugu mesajlarinizi aglayarak okudum hatta zirliyarak esim karsimda bana bakiyor ve dediki hatun dün bir bugün iki ne cabuk hamile kaldinda bu kadar duygusallastin ne var simdi aglayacak can arkadaslarim benim icin iki gündür dualar ediyorlar ben buna aglamayayimda neye aglayayim gözümden akan yaslar sizin gibi arkadaslara sahip oldugum icin duydugum gurur,mutluluk,huzurdan baska ne icin bu kadar anlamli olabilir ...Benim icin ettiginiz dualarin Rabbimin katinda sizler icinde kabul olmasini diliyorum ....Cevremde akrabalarimda herkesle iyi anlasmama ragmen kimseyle paylasamadigim duygularimi paylastim sizlerle,, derdime derman dualarima yandas oldunuz ruhumun hep bir tarafinda sakli tutugum yalnizligima yol arkadasi oldunuz hepinize binlerce defa tesekkür ederim güzel yürekleriniz icin Rabbim hepinizin gönlündekini hakkinizda hayirli kilsin hayirli ve saglikli evladlarla müjdelesin hepinizi iyiki varsiniz ve iyiki sizleri tanidim .....Ve ben artik suna cok inaniyorum ben Rabbimin sevdigi kullardanim ki sizler gibi güzel dostlarla kaderimi birlestirdi.....:huhuu::huhuu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar