selam kızlar ben geldim
hoşgeldin cnm bebeğin hayırlı olsun analı babalı büyüsün inş
selam kızlar ben geldim
renginnnn bana cevap yazın yaa
:1::1::1::1:
dinlesinler inşallah kardeşleri olunca ona söylesinler o ninniyi
haskena nerdesin cnm ya öldük meraktan,işlem tamammı
Nasilsiniz fistiklar ben dün aksam denemeyi kazasiz belasiz yaptim insaAllah yakisikli oglum yola cikmistir bugünde bütün gün disardaydim yeni geldim kizimi biraktiktan sonra kuaföre ugradim saclarimi kestirdim boyattim hamis kalirsam yaptiramam diye sonra kizimi yuvadan alip kuzenime ugradim uzun zamandan sonra sahneli pasta yedim cok tatli geldi :cikolata:
HAAAAAAAAASSSSKKKKKEEENNNA ÖLDÜK MERAKTAN SEN GERDEK YAPTIN BİZ BURDA 9 DOĞURDUK ANLAT BACIM İNŞALLAH ÖMER BERAMIZ YOLA ÇIKTI
Evet canim aksam 23:00 deneme yaptim karbonatli su ile vajinal dus yaptim digerler yaptiklarimi tutarsa özelinize yazarim simdiden yazip misafirleri sevindirmeyelim....
hadi hayırlısıyla ömer beramız yola çıkmıştır,bu arada afiyet olsun yapılacakların hepsini yaptınmı haskena
haskena bioritim neydeydi cnm kızdamı erkektemi
Amin canim insaAllah evet canim aklima gelen ve yapilmasi gereken herseyi yaptim .... Dua-namaz,Kahve,vajinal dus,org....,iyon,soguk dus yani tuturursak yinede Rabbim bilir ama Ömer Bera geliyor ...Ben Rabbimden istedim kaderime yazmistir insaAllah....
Canim 19 Nisan erkege yatkin gündeydi buranin saati ile 23:00 de oldu deneme Türkiye saati ile 24:00 de hayirlisi artik....(18 Nisani 19 Nisana bagliyan gece)
Kusura bakma canım bil. açıktı çıkmak zorunda kaldım. Ateş ölçme yöntemini bilmiyorum.aminnnn görmeliydin bi sola bi sağa sabahı sabah ettim ateş ölçmeyle ilgili bilgin var mıyum tarihini öğrenmek için
Amin canim insaAllah evet canim aklima gelen ve yapilmasi gereken herseyi yaptim .... Dua-namaz,Kahve,vajinal dus,org....,iyon,soguk dus yani tuturursak yinede Rabbim bilir ama Ömer Bera geliyor ...Ben Rabbimden istedim kaderime yazmistir insaAllah....