Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
buarada slmm kızlar HASKENACIM senin adına çokkkkkk sevindimm inş. kalbindeki oğluş yola çıkmıştır uzunca bi yol alıcak sağlıkla gelsin inşş. hayırlı haberlerini bekliyoruz şekerimm MİLKGRIL seninde inş. kızın çıkmıştır yola herşeyin hayırlısını versin Allahımm ikinizide şimdiden tebrik ederim başarılı bir gerdek yaşadığınız içinn:hihi::hihi::hihi:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Slm ben geldim canlarim kötu haberim var benim tupler tikali ve icinde sivi varmis hamile kalma sansim %99 mus:mendil:
Ancak asimala yolu ile hamile kalabilirim esimde bu ise yanasmaz:uzgun:

Canim vardir bundada bir hikmet hem Rabbim sana 3 tane güzel evlad vermis ,Rabbim hepimizi daha büyük dertlerden korusun....

teşekkürler haskenacım,inşallah herkez kavuşur gönlündekine

Amin canim insaAllah....

yazını okuyunca yazmadan edemedim kendi deneme yaptığım gün geldi aklıma bir kızım vardı ve birde oğlum olsun çok istiyordum ayda bir defa deneme yaptım ve geçen yıl bu zaman hamile olduğumu yeni öğrenmiştim hep hayallerimde dualarımda bir oğlan vardı keseyi gördük kalp atışlarını duyduk sonrasında heyecanlı ve bir o kadarda stresli bir iki ay her anım acaba erkekmi diye düşünmekle geçiyordu cinsiyetini öğrenmeye gittiğim günü ömrüm boyunca unutamam doktor kıza benziyo dediğinde çok büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştım o an sanki dünya durmuş herşey anlamını yitirmişti benim için bebeğim doğdu ve şimdi kucağımda bir mucize tutuyorum bu kadar çok seveceğimi tahmin edemezdim şimdi onun için öl deseler ölürüm ümidimi yitirmedim inşallah 3.de nasip olur canım sen beni tanımazsın ama ben sizi tanıyorum Allahım inşallah gönlündeki oğluşu yola çıkarmıştır hayırlısı olsun

Canim güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim kizimda olsa oglumda olsa basimin üstünde yeri var kizda Can oglanda Can Rabbim hepimize hayirli ve saglikli evladlar versin eger hamile kalirsam ve kizim olursa hic üzülmem inan cünkü ben bir kiz cocugu oldugu icin erkek cocuk sevgiside tatmak isteyen bir bayan olarak tedbirimi aldim taktiri Rabbime biraktim eger kaderimde ikinci kiz cocuk varsa vardir bunda bir hayr der Rabbime sükrederim hayirli zamanda hayirli evladlar versin insaAllah...

Haskenacım Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür ben de çok duygulandım yazdıklarına.

Amin canim insaAllah....

birde kızlar ph tan bahsedilince aklıma geldi gerçi erkekler bu işe pek yanaşmaz belki ama keşke deneme yapılacağı gün erkek meni ph ına bakılabilse ve sperm tahlili yapılabilse daha sağlıklı sonuç olur sanki ..
ama çok zor tabii..

Canim ben gecen ay turnusol kagidi ile bakmistim meni zaten alkali bir sivi ama iste tez su alkali ortamdaki sperm alkali ortama birakilirsa y ler icin daha iyi asidik ortama birakilirsa x ler icin daha iyi ....Alkali ph orani yüksek oluyor asidik ph orani düsük.....

geçmiş olsun canım kız ben senin iki kızın var zannediyodum neyin var kafam karıştı

Yok canim Gurbetin 2 oglu bir kizi var kizina bir kizkardes istiyordu ama Rabbim ona bir prensesi uygun görmüs.... (Tabi daha hicbirsey belli degil belki hamistir).Bahtlari güzel ömürleri uzun olsun hepimizin evladlarinin insaAllah...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Canim benim 3. Cocuktan sonra bebegin esi iicerde kaldi dogumdan sonra 3 defa kurtaj oldum 3.de ancak esin parcasi temizlendi cok kurtaj olunca tupler tikanmis folik asid verdi bir umut olursa diye

Kiz gurbet du bakalim belki dünkü gerdek sonunda hamis kalirsin bellimi olur ne hemen üzülüyon bacim....

buarada slmm kızlar HASKENACIM senin adına çokkkkkk sevindimm inş. kalbindeki oğluş yola çıkmıştır uzunca bi yol alıcak sağlıkla gelsin inşş. hayırlı haberlerini bekliyoruz şekerimm MİLKGRIL seninde inş. kızın çıkmıştır yola herşeyin hayırlısını versin Allahımm ikinizide şimdiden tebrik ederim başarılı bir gerdek yaşadığınız içinn:hihi::hihi::hihi:

Cok tesekkür ederim canim kiz Yaprak ben dün cok heyecanliydim ya ilk defa milli oluyormus gibi....:cokkomik:

Tepki
92
İyi geceler kızlar nasılsınız?
Haskena ve Milkgirl denemeleriniz hayırlı olsun inşallh gönlünüze göre sağlıklı evlatlarınız olur. Gurbet güzeli çok geçmiş olsun canım inşallh olur ümidini yitirme

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
ben kaçtım kızlar hayırlı geceler hepinize öpüyorumm

Iyi geceler canim .....

İyi geceler kızlar nasılsınız?
Haskena ve Milkgirl denemeleriniz hayırlı olsun inşallh gönlünüze göre sağlıklı evlatlarınız olur. Gurbet güzeli çok geçmiş olsun canım inşallh olur ümidini yitirme

Cok tesekkür ederim canim Rabbim seninde gönlündekini versin....

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Kiz gurbet du bakalim belki dünkü gerdek sonunda hamis kalirsin bellimi olur ne hemen üzülüyon bacim....

Cok tesekkür ederim canim kiz Yaprak ben dün cok heyecanliydim ya ilk defa milli oluyormus gibi....:cokkomik:
Valla bizde heycanlıydık sankim yeni gelinle damadı gerdeğe soktuk Allah kalbine göre versin inşş. seviyorum burdaki bu heycanları beee

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Nasilsiniz fistiklar ben dün aksam denemeyi kazasiz belasiz yaptim insaAllah yakisikli oglum yola cikmistir bugünde bütün gün disardaydim yeni geldim kizimi biraktiktan sonra kuaföre ugradim saclarimi kestirdim boyattim hamis kalirsam yaptiramam diye sonra kizimi yuvadan alip kuzenime ugradim uzun zamandan sonra sahneli pasta yedim cok tatli geldi :cikolata:

İnşallah canım inşallah, Allahın izniyle çıkmıştır yola sağlıklı ve hayırlı bir oğul...

OP
O

ORKIDEM

Misafir
haskenaa canim hayirli olsun insallah rabbim gonlune gore verirrr

gurbet ablacim cok uzuldum yaa biseyin yoktu demi neden mis dur gecmisi okumaya devam edeyim birden okuyunca cok sasirdim

OP
O

ORKIDEM

Misafir
bu arada size bahsetmistim ya 4 kizi var 5. ciyi denedi
sadece yum gunu ve namaz dua yaptiii
ogrenmis oglu olucakmis cookk sasirdim kizlar anlatamammm yani kadin oyle takip falan degil direk gun hesabi yumurtlamayi tahmin etti
esiyle erkek cocuk duasini yaptilar

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Slm ben geldim canlarim kötu haberim var benim tupler tikali ve icinde sivi varmis hamile kalma sansim %99 mus:mendil:
Ancak asimala yolu ile hamile kalabilirim esimde bu ise yanasmaz:uzgun:
Hayatım tüpler tıkalıysa aşılama yöntemiyle gebe kalamazsınki! Tüp bebek yöntemi uygun gelir bu durumda... Ayrıca neden oluyormuş bu sıvı birikmesi?

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
yazını okuyunca yazmadan edemedim kendi deneme yaptığım gün geldi aklıma bir kızım vardı ve birde oğlum olsun çok istiyordum ayda bir defa deneme yaptım ve geçen yıl bu zaman hamile olduğumu yeni öğrenmiştim hep hayallerimde dualarımda bir oğlan vardı keseyi gördük kalp atışlarını duyduk sonrasında heyecanlı ve bir o kadarda stresli bir iki ay her anım acaba erkekmi diye düşünmekle geçiyordu cinsiyetini öğrenmeye gittiğim günü ömrüm boyunca unutamam doktor kıza benziyo dediğinde çok büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştım o an sanki dünya durmuş herşey anlamını yitirmişti benim için bebeğim doğdu ve şimdi kucağımda bir mucize tutuyorum bu kadar çok seveceğimi tahmin edemezdim şimdi onun için öl deseler ölürüm ümidimi yitirmedim inşallah 3.de nasip olur canım sen beni tanımazsın ama ben sizi tanıyorum Allahım inşallah gönlündeki oğluşu yola çıkarmıştır hayırlısı olsun
Canım ayda bir neye göre deneme yaptın?
Bu arada seni çok iyi anlıyorum. Üzüntü bebeğimize kavuşur kavuşmaz mutluluğa dönüşüyor. Rabbim duanı kabul etsin...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Egemcim, geçende yazacaktım sana modem tekledi gene:(...
Çok tebrik ediyorum bebeciklerinin sana selam dediğini duymuşsun. Çok sevindim. Allahın izniyle ağlamalarınıda duyacaksın ilk kavuştuğun saniyelerde...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Valla bizde heycanlıydık sankim yeni gelinle damadı gerdeğe soktuk Allah kalbine göre versin inşş. seviyorum burdaki bu heycanları beee

Cok tesekkür ederim fistik önce hamis kalma heyecani sonrada dogum heyecani hepimizde bir heyecan Rabbim eksikligini göstermesin...

İnşallah canım inşallah, Allahın izniyle çıkmıştır yola sağlıklı ve hayırlı bir oğul...

Amin canim hepimize kismet etsin Rabbim insaAllah....

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
bu arada size bahsetmistim ya 4 kizi var 5. ciyi denedi
sadece yum gunu ve namaz dua yaptiii
ogrenmis oglu olucakmis cookk sasirdim kizlar anlatamammm yani kadin oyle takip falan degil direk gun hesabi yumurtlamayi tahmin etti
esiyle erkek cocuk duasini yaptilar
Ohhh çok güzel, Allah sağlıkla kavuşmasını nasip etsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar