Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Kızlar eşim dün muayene olmuştu doktora ve doktoru bir sürü tahlilin yanında idrar pH ı nı da istemiş. Şimdi test sonucunu gördüm 5.5 çıkmış:1: Şok oldum ya. Herşey güzel çıkmış ama pH çok çok düşük. Doktor çok düşük demek ki yeterince sıvı tüketmiyorsun demiş. Ama çok da önem vermemiş doktor her şey güzel çıkınca. Kızlar biz kendimizle uğraşacağımıza öncelikle eşlerimize takviye diyet uygulayalım bence. İdrar pH ı bu kadar düşükse kesin meni pH ı da düşüktür de mi? Ay moralim bozuldu ya. Üstelik eşim içki sigara kullanmaz ve meyveyi bol yer. Sadece suyu az tüketiyor.

eşinin ph sı baya düşük cnm.bu ph ile erkek cocuk olma şansı az gibi
en az 8-8,5 olmalı,daha üstü de olsa fena olmaz
senin eşin takviyede kullanmaya karşıydı dimi
araştırdım düşük ph da hamile kalma şansı az yada kalitesiz sperm oluyormuuş buda düşüge neden oluyomuş v.s dersin ve takviyeleri içirirsin

OP
E

Elara

Misafir
selam kızlar ben geldim
cnm hoşgeldin.derdayı gördük cok şeker maşallahh
darısı bizlere olsun inş.

kızlar merabaa ben dün ilk denemeyi yaptım
varya film gibiydi yok şurubu iç yok adamı sıcak
duşa gönder yok bebek eşyesı at yatağın altına hepsi bittti....sonra uyu uyuuabilirsen niyeeee yaa ben şimdi hangi tarafa yatcam derdi sardı birisi izlese gülmekten ölürdü kızlarrr kız çocuk için sağa mı sola mı yatılıyordu
inşallah bu ay tuıtar çünkü
artıkın süt ürünleri ballar tahinler çok kilo aldımmm:cee:cee:cee:cee

hadi hayırlı olsunn.inşallah hamiş kalırsın ve kızın olurr.kız bebek için sola yatacaksın

OP
F

fıstıkım

Misafir
eşinin ph sı baya düşük cnm.bu ph ile erkek cocuk olma şansı az gibi
en az 8-8,5 olmalı,daha üstü de olsa fena olmaz
senin eşin takviyede kullanmaya karşıydı dimi
araştırdım düşük ph da hamile kalma şansı az yada kalitesiz sperm oluyormuuş buda düşüge neden oluyomuş v.s dersin ve takviyeleri içirirsin

hayırlı geceler elara idrar ph ından anlaşılıyomu benimde idrar testinde 5 çıkıyo acaba düşükmü

OP
E

Elara

Misafir
birde bir sorum daha var
yumurtlama tarihini (ben adetimin başından beri ateşimi öltüm)ateşimiz yükselince mi anlıyoruz

yumdan önce ateş aniden düşer
yumurtlama olduktan sonra ateş yükselir
senin ateş derecelerini yazsana

Nasilsiniz fistiklar ben dün aksam denemeyi kazasiz belasiz yaptim insaAllah yakisikli oglum yola cikmistir bugünde bütün gün disardaydim yeni geldim kizimi biraktiktan sonra kuaföre ugradim saclarimi kestirdim boyattim hamis kalirsam yaptiramam diye sonra kizimi yuvadan alip kuzenime ugradim uzun zamandan sonra sahneli pasta yedim cok tatli geldi :cikolata:

cnm hayırlısı olsun hakkındaa.cok merak ettim seni.Rabbim emeklerinin karşılıgını versinn ,saglıklı hayırlı bi ogluşun olsun inş en kısa zamanda

OP
E

Elara

Misafir
Slm ben geldim canlarim kötu haberim var benim tupler tikali ve icinde sivi varmis hamile kalma sansim %99 mus:mendil:
Ancak asimala yolu ile hamile kalabilirim esimde bu ise yanasmaz:uzgun:
cnm gecmiş olsun.rahim filmi önermedimi doktorun.

birde kızlar ph tan bahsedilince aklıma geldi gerçi erkekler bu işe pek yanaşmaz belki ama keşke deneme yapılacağı gün erkek meni ph ına bakılabilse ve sperm tahlili yapılabilse daha sağlıklı sonuç olur sanki ..
ama çok zor tabii..

zaten ilişkiden bi kac gün önce mutlaka erkegin meni phsı ölcülmelidir.kızların o konuda bilgisi var cnm tşkler

OP
E

Elara

Misafir
haskena ph ölçtün mü keşke deneme yapacağın gün idrar tahlili falan yaptırıp ph a baksaydın canım

idrar ph sı ve mukus ph sı farklı şeyler

yok tubycim be hasta değilim sadece yorgun bitkin zevksiz bi garibim ya neşem falan yok bunun adı hastalıkmı bilmiyorum hastalıksa felaket hastayım valla

son aylar bahsettigin şeyler oluyor genelde cnm.bende son 2 ay kala depresyona girmiştim resmenn. hiç bişiden zevk almıyordum ,sadece yatasım vardı
cok fazla evde kalmamaya calış ,kendine bi program yap hergün rutin yürüyüşlerin olsun mutlaka
hem dogumada faydalı olur.

OP
E

Elara

Misafir
yumurtlama günümü testle belirledim koyu çizgi çıktığı gündü aslında 4 gün öncesindede olmuştu ama o zaman testte ikinci çizgi yok gibiydi o yüzden onu denemeden saymıyorum ama belki ondan oldu bilemiyorum amin hepimizin duası kabul olsun inşallah

ovulasyon testinde iki koyu çizginin cıkması demek 2 gün sonra yumurtlama olacak demektirr
senin ilişki erken olmuş

OP
E

Elara

Misafir
kızlar bende çıkıyorum Elara iysindir inşallah merak ettim yavvv hedi herkese iy geceler

Yaprakcım,sen hastamısın? göremedim geçmişte yazını yada atladımmı ne yaptıysam:(
Bu arada elara nerelerde, hiç görünmüyor.

Elarayi bende merak ettim acaba ani misafirimi geldi....

tşkler kızlarrr.cok işim vardı bugün,temizlik yaptım.odayı silerkende modem kablosunu kopardım :) tekrar takmayada üşendim
akşam eşim gelince taktı. onlar uyududa gelebildimm

OP
E

Elara

Misafir
Arkadaşlar ben netten buldugum katagorielri ekledim.gereksiz olan yada eklemek istediginiz katagoriler varsa söleyinnn degiştireyim yada ekleyimm
şuan enleri yazmayın.önce katagorilerimiz tam belli lsun sonra herkes aşagıdaki listeyi kopy yapıp doldursunn

SAYFAMIZIN ENLERİ

En aktif üye:

En ciddi üye:

En fırlama/deli üye:

En geveze üye:

En kibar üye:

En komik üye:

En paylaşımcı :

En sevimli :

En sinirli :

En sabırlı:

En sakin :

En güzel avatar:

En en güzel imza:

En güzel nick:

En Popüler :

En Yardım Sever :

En Geyik :

En Sempatik :

En Karizmatik :

En Hamarat :

En Neşeli :

En Uykucu :

En Tembel :

En Tanışmak istenilen :

En Olmazsa Olmaz :

En Ciddi :

En Gizemli :

En Meraklı:

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
view-pic-img.html

Kizlar ÖMER BERAm nasil yakisikli degilmi? Aman teyzeleri sizde öpe öpe ne hale getirdiniz yavrumu bari rujlarinizi silseydiniz.....:sila:

RÜYANDA ÖMERİNİ GÖR ŞİMDİ UYUYOSUNDUR TATLI UYKULAR ÖMERCİK VE ANNESİNE

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Canim bende bekledim belki gelirde sohbet ederiz diye ama gelmedi BerniL de yok galiba misafirleri var yada misafirlige gittiler insaAllah yarin karsilasiriz ......Iyi geceler ....
cnm bende cok merak ettım senı ewet cnm aksam yemege anıden mısafırım geldı valla yemek hazırla et yıka cay felan 12 de yolcu ettımondan sonrada namaz kıl az bı hatmımı okudum uykum geldı derken gelemedım cnm ...

Nasilsiniz fistiklar ben dün aksam denemeyi kazasiz belasiz yaptim insaAllah yakisikli oglum yola cikmistir bugünde bütün gün disardaydim yeni geldim kizimi biraktiktan sonra kuaföre ugradim saclarimi kestirdim boyattim hamis kalirsam yaptiramam diye sonra kizimi yuvadan alip kuzenime ugradim uzun zamandan sonra sahneli pasta yedim cok tatli geldi :cikolata:
cnm rabbım ıns kaderıne yazmısdır ömer beranın ıns cıkmısdır yola ınan kacgundur hep duaamdasın cnm

Slm ben geldim canlarim kötu haberim var benim tupler tikali ve icinde sivi varmis hamile kalma sansim %99 mus:mendil:
Ancak asimala yolu ile hamile kalabilirim esimde bu ise yanasmaz:uzgun:
cnm ya üzülme rabbım dıledıyse yuzde yuz kadına sen kısırsın dıyo doktorlar ama rabbım onlara bıle verıyo ıns acılır cnm ...
Slmm kızlar nasılsınız ay ben yine kötüyüm yaaa son zamanlarda ne çok kötü hissediyorum kendimi yorgunum halsizim canım hiç bişey istemiyo yemek bile yiyesim yok uzanıyım hiç kalkmayım istiyorum ne mümkün yataktan kalktığımdan beri yeni oturdum daha geçer inş. perşembe günü kontrolüm var bakalım hayırlısı
cnm ya artık ıyıce agırlastınya onadandır cnm bol bol dınlen ıns gececek az kaldı cnm ...
bernil kız var ya içimdeki sessin sanki:cokkomik:bugün yapacaktım eşim akşam yemeğe gelmeyecekmiş,bende menüyü değiştirdim,çocuklar pek sevmiyolar,bak anlatayım sana,köftenin içi için kıyma karabiber,kırmızı biber,sarımsak ve tuz cnm,patlıcanlarıda doğrama şeklini biliyosundur,patlıcan ve kıymayı dizdikten sonra domates ve biberleride hazırlıyosun mutlaka aynı tepside pişir bernil bazıları ayrı tepside pişiriyo domatesin lezzeti çıkmayınca bi anlamı olmuyo1 su bardağı su cnm bu kadar,bide üzerini kapatarak pişirirsen daha yumuşak oluyo,ben bazan folyoyla bazanda iki tepsiyi birbirine ters kapatıyorum piştikten sonra 5 dakikada açık pişirirsen biraz kızarıyo cnm,afiyet olsun
cnm yaınan dun cok cnm ıstedı ama anı mısafırımden dolayı erteledım sımdı bılmedıgım yemekle ugrasmayım dedım ama sagol en yakın zamanda tekrar yapcam cnm bunu...kader arkadasıyız dıye bosuna demıyoz kız yoksa sen benım ıkızımmmısın :cokkomik:herseyı aynı dusunuyoz
gunaydın cnm..bu arada kızlar hepınıze gunaydın nasılsınız??

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
CANLARIM hepinizin iyi dileklerde bulundugu mesajlarinizi aglayarak okudum hatta zirliyarak esim karsimda bana bakiyor ve dediki hatun dün bir bugün iki ne cabuk hamile kaldinda bu kadar duygusallastin ne var simdi aglayacak can arkadaslarim benim icin iki gündür dualar ediyorlar ben buna aglamayayimda neye aglayayim gözümden akan yaslar sizin gibi arkadaslara sahip oldugum icin duydugum gurur,mutluluk,huzurdan baska ne icin bu kadar anlamli olabilir ...Benim icin ettiginiz dualarin Rabbimin katinda sizler icinde kabul olmasini diliyorum ....Cevremde akrabalarimda herkesle iyi anlasmama ragmen kimseyle paylasamadigim duygularimi paylastim sizlerle,, derdime derman dualarima yandas oldunuz ruhumun hep bir tarafinda sakli tutugum yalnizligima yol arkadasi oldunuz hepinize binlerce defa tesekkür ederim güzel yürekleriniz icin Rabbim hepinizin gönlündekini hakkinizda hayirli kilsin hayirli ve saglikli evladlarla müjdelesin hepinizi iyiki varsiniz ve iyiki sizleri tanidim .....Ve ben artik suna cok inaniyorum ben Rabbimin sevdigi kullardanim ki sizler gibi güzel dostlarla kaderimi birlestirdi.....:huhuu::huhuu:

bilmukabele cnm,duygular karşılıklıdır sen bizim hakkımızda ne düşünüyosan bizde aynını hissediyoruz sana karşı,zaten duygular karşılıklıdır öyle değilmiayrıca duana yürekten amin diyorum hepimiz için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar