Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
bıde bunu buldum demın af aff valla kafam karıstı neyse yapcak bısey yok umut cok sanslısın cancazım ya massallah deyım.......yurtdısından takvıye verecek arkadasların dıkatıne........

--------------------------------------------------------------------------------

3 - 13.06.2010 tarihli ve 27610 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanununun 3 üncü maddesinin birinci fıkrasının 65 nolu alt bendinde tanımlanan "takviye edici gıdalar" ile 06.12.2003 tarihli ve 25308 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Türk Gıda Kodeksi 2003/42 nolu Sporcu Gıdaları Tebliği'nin 4 üncü maddesinde tanımlanan "sporcu gıdaları"nın posta ve hızlı kargo yoluyla getirilmesi mümkün bulunmamaktadır.

Ancak, bu kapsamdaki ürünleri doktor tavsiyesi ile kullanan kişilerin, hastalıklarına dair resmi hastaneden alınmış bir raporu ve doktorun önerdiğine dair bir reçeteyi, milli sporcuların ise "Milli Sporcu Belgesi"ni ilgili gümrük idaresine ibraz etmeleri halinde söz konusu ürünleri posta ve hızlı kargo yoluyla getirmelerine izin verilir.

geçmiş olsun :(

--------------------------------------------------------------------------------

kız ne şansı :cokkomik::cokkomik:
gelecek seninkide gelecek bekle

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
RÜYANDA ÖMERİNİ GÖR ŞİMDİ UYUYOSUNDUR TATLI UYKULAR ÖMERCİK VE ANNESİNE

Hepimizin rüyalarinin gercek olmasi dilegi ile......

ELOOOOOOŞŞ SENDEMİ KABLOLARA SARDIN HASKENA GİBİ:hihi::hihi:

Ben tek degilmisim:cokkomik:

bilmukabele cnm,duygular karşılıklıdır sen bizim hakkımızda ne düşünüyosan bizde aynını hissediyoruz sana karşı,zaten duygular karşılıklıdır öyle değilmiayrıca duana yürekten amin diyorum hepimiz için

Rabbim hepimizi hayirli zamanda hayirli evladlarla müjdelesin...

günaydın canım hayırlı uğurlu olsunnnn
geçmişe henüz bakmadım ama yattınmı sabaha kadar :cokkomik:

Umut sadece 1 saat kadar yattim sagima sonra kalktim dusumu aldim bi daha yattim sabaha kadar esim dediki isin bitti nasilsa simdide arkani döndün yatiyon.....

günaydın haskenammm hoşgeldin canımmm nasılsın ateşini ölçüyormusun yazsana ateş bilgilerini

Yok Ezel ya ilk 3 gün ölctüm sonra biraktim cünkü nette yataktan kalmadan önce ölcmek lazim diyordu ama ben gece cok kalkiyorum kizimin üstünü örtmeye cok dogru sonuc vermiyecegini düsünüp biraktim....:huhuu:

sanada canım ben yeniyim sizleri tanımaya çalışıyorum ay sende deneme yapmışsın allahım göynündekini verir inşallah

Amin canim hepimizin gönlüdekinin olmasi dilegi ile....

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
tubısım gelmıs gunaydın kız özledım senı nerelerdesın:hihi:
Sağol canım, bende senin takviye gelmemesi hakkında yazdıklarını okuyordum. İnşallah tez ulaşır sana. Emeğin paran gitmez boşa diye dua ediyorum senin için cnm.
Benimde 5 günden beri su gibi (aşırı) akıntım var sizin bahsettiğiniz kıvamda. Ancak ben biliyorumki 4 gün falan sürer (yumurtlama) bu olay yada yanlış biliyorum.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Sağol canım, bende senin takviye gelmemesi hakkında yazdıklarını okuyordum. İnşallah tez ulaşır sana. Emeğin paran gitmez boşa diye dua ediyorum senin için cnm.
Benimde 5 günden beri su gibi (aşırı) akıntım var sizin bahsettiğiniz kıvamda. Ancak ben biliyorumki 4 gün falan sürer (yumurtlama) bu olay yada yanlış biliyorum.
gız gırışseydın işe hemen ne guzel anlamıssında yumurtladıgını:cokkomik::cokkomik:saka bıyana rabbım ıstedıgın zamanda sehzadenı versın cnm...duan ıcında sagol cnm ıns dıyelım artık kısmette varsa gelır heralde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar