Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Minietek canim besik cok seker bende kizimin ilk alti ayina kadar kullandim benzerini sonra degistirdim bunlari en fazla 6 ayina kadar kullaniyorsun eger cok masrafli olur dersen tavsiyem uzun süreli kullanacagin bir besik alman ama yok benim ilk bebegim masraftan kacinmiyorum diyorsan al canim cok pratik vede sirin benim kullandigimin alti tekerlekliydi aksam oturma odasina yanima aliyordum bn uyumaya gidince yatak odasina götürüyordum iyi oluyor....Saglicakla gelsin annesi bak daha neler alisin sen o kuzuya....

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Canim sizdede varmi havalardan mi nedir cok yorgunum ya son bir haftadir sabah aksam uyuyasim var sirf dinc kalmak icin kendimi disarlara atiyorum evde olsam kafami yastiktan kaldirmam herhalde.....Ama deneme gecesinden kalan yorgunluk yok artik....:huhuu:

evet cnm bendede var uyuyamıyorumda yatakta dönmektense kalkmak daha iyi ,bahardan sanırım herkes aynı şikayeti söylüyo

OP
M

minietek

Misafir
minieteeeeeeekkk nerdesin kız sennn dün yazmadın hiç merak ettim çok beşik çok güzelmiş canım ya ama küçük fazla kullanamaz bunu park yataklardan bak bence yada sonra beşiği çıkarılıp yatak olanlardan bak yanında falan çekmeceleri oluyor ya onlarda kullanışlı gerçi biraz ağır koyduğun yerde kalıyor ama senin kendi evin nasılsa bide küçük beşik alırsın daha ucuz bişeyler
canım oda takımı alıncak zaten ben yanımda 5-6 ay yatırıcam sonra kendı odasına koyucam bızım odada kalmıcak bu beşiğe sığmadıgı zaman işte yatağa dönusem karyolalardan almak ıstıyorum bende odasına benım odamad a böle ufak sallanan bırsey ıstıyorum

fiyat olarak bu çok uygun

ama pek güzel gelmedı bana 6ay kullan at için iyi aslında ben park yatak almak ıstemıyorum canım ya eve ben onu kur kaldır 1-2 gece için sökmeye uğrasmam koynuma alırım bebeğimi zaten evdede koca karyola olduktan sonra park yatağı napcam
6 ay böyle br seyle ıdare edıcem evde sonra odasına koycam
inşallah
kız benimkide aynı anlattığın gibi karyola koyduğumuz yerde duruyo :hihi:
bende küçük beşik tarzı bişey istiyom ilk aylarda yanıma alırım oğluşumu :cokkomik::cokkomik:
dıme umut park yatak karyola almayacaklar için mantıklı bence
Merhaba arkadaşlar herkese GÜNAYDIN,
Bende gebelik testi yaptım sonuç Pozitiff çıktı, heyecan yaptım hayırlısı olsun bu ay pek umudum yoktu aslında kısmet
maşallahh canımmm allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsınn ınsallahh

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
canım oda takımı alıncak zaten ben yanımda 5-6 ay yatırıcam sonra kendı odasına koyucam bızım odada kalmıcak bu beşiğe sığmadıgı zaman işte yatağa dönusem karyolalardan almak ıstıyorum bende odasına benım odamad a böle ufak sallanan bırsey ıstıyorum

fiyat olarak bu çok uygun

ama pek güzel gelmedı bana 6ay kullan at için iyi aslında ben park yatak almak ıstemıyorum canım ya eve ben onu kur kaldır 1-2 gece için sökmeye uğrasmam koynuma alırım bebeğimi zaten evdede koca karyola olduktan sonra park yatağı napcam
6 ay böyle br seyle ıdare edıcem evde sonra odasına koycam
inşallah

dıme umut park yatak karyola almayacaklar için mantıklı bence

maşallahh canımmm allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsınn ınsallahh

cnm benim karyolam olduğu için bana böyle pratik bişey lazım zaten ama fiyatı bu kadar varmıymışşş unutmuşum :ilknur::ilknur:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Merhaba arkadaşlar herkese GÜNAYDIN,
Bende gebelik testi yaptım sonuç Pozitiff çıktı, heyecan yaptım hayırlısı olsun bu ay pek umudum yoktu aslında kısmet

Ay bak bu sabah sabah hepimize doping oldu saglicakla alirsin yavrunu kucagina insaAllah Rabbim hepimizin gönlündekini versin insaAllah.....Sen hic umadigin zamanda Rabbim sana emanettini göndermis hayirli zaman simdiymis demekki...

OP
E

_eZeL_

Misafir
yok canım ya burayı yeni buldum inşallah regli olurum burdakileride denerim nasip artık benim annemin üç oglu var bazen şakayla karışık soruyorum aman kısmet kızım diyo ben bir kızım

anneninkiler demekki kendiliğinden olmuş tabiki haklı kadın en başı nasip kısmet allahın dilediği oluyor benim annemde benim oğlum olsun çok istiyor bende istiyorum eşiminde içinden geçiyor biliyorum fark etmez desede bir oğlu bir kızı olsun oda çok istiyor inşaAllah Rabbim gönlümüzdekileri nasip eder

OP
M

minietek

Misafir
cnm benim karyolam olduğu için bana böyle pratik bişey lazım zaten ama fiyatı bu kadar varmıymışşş unutmuşum :ilknur::ilknur:

kız yanlış lınk vermısım

kızlar buna bakınnçok uygun fıyatı ama pek güzel değil 6 ay lık idare eder 2, bebeğim içinde kullanabılırım dımee

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kizlar ay cekirdeginde ki cinko orani yüksek biliyorsunuz degilmi esi takviye kullanmak istemeyenler koyun aksam önüne bir tabak ay cekirdegi yedirin hem cinko var hemde kalbe faydali benim esim ve ben cinko almamiza ragmen biz aksamlari bir tasse bitiririz...

OP
E

_eZeL_

Misafir
kız yanlış lınk vermısım

kızlar buna bakınnçok uygun fıyatı ama pek güzel değil 6 ay lık idare eder 2, bebeğim içinde kullanabılırım dımee

canım bunun aynısından eltimler aldı ikinci bebek yolda olunca iki beşik gerekiyor çok kullanışlı süper bişey evet kumaşı biraz kalitesiz ama çok kullanışlı tam senin istediğin işe yarayacak bişey bu kesinklikle eğer bebek odası alacaksan birde bundan al yatak odana koy ve çok rahatta taşınıyor rahat edersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar