Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

barış

Aktif Üye
Tepki
155
anneninkiler demekki kendiliğinden olmuş tabiki haklı kadın en başı nasip kısmet allahın dilediği oluyor benim annemde benim oğlum olsun çok istiyor bende istiyorum eşiminde içinden geçiyor biliyorum fark etmez desede bir oğlu bir kızı olsun oda çok istiyor inşaAllah Rabbim gönlümüzdekileri nasip eder

rabbim herkesin göynüne göre versin bizim iki taraftada herkesin oglu var bi benim yok kısmetse olur inşallah ezel senin ilk çocugun olacak diyilmi

Tepki
92
Kizlar ay cekirdeginde ki cinko orani yüksek biliyorsunuz degilmi esi takviye kullanmak istemeyenler koyun aksam önüne bir tabak ay cekirdegi yedirin hem cinko var hemde kalbe faydali benim esim ve ben cinko almamiza ragmen biz aksamlari bir tasse bitiririz...

Aaa ne güzel biz çok yeriz daha doğrusu eşim sıgarayı bıraktıktan sonra her akşam evde varsa mutlaka yer tabi bende dayanamayıp alıyom bir iki ama bırakabilene aşkolsun dibini getiriyoz...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Minietekcim, ben iki kızımdada kullandım parkyatak ve hiç kaldırmadım. Olduğu gibi yatağımın kenarında durdu. Bebecikler 3 aydan sonra kıpır kıpır oluyor, yani dönmeye falan başlıyor. Bu yüzdendirki beşiklerine sığmıyorlar. Park yatak daha geniş olduğundan içinde dolanma şansları oluyor. Tabi sen bilirsin cnm.

barış

Aktif Üye
Tepki
155
Çoklu alıntı yapamıyorum bilmiyorum kusura bakmayın
burdan tebrik eden herkese çok teşekkür ederim Allah tüm isteyenlere nasip etsin.
haskena ve ezel inşallh sizde bu ay hamile kalırsınız

canım öncelikle hayırlı olsun allah hayırlısından kucagına alırsın inşallah kaç çocugun var

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kizlar ay cekirdeginde ki cinko orani yüksek biliyorsunuz degilmi esi takviye kullanmak istemeyenler koyun aksam önüne bir tabak ay cekirdegi yedirin hem cinko var hemde kalbe faydali benim esim ve ben cinko almamiza ragmen biz aksamlari bir tasse bitiririz...
Ohh yarasın, tatlı bir Ömer olarak dönsün size:)

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
gunaydın arkadaslarım nasılsınız ıns herkes ıyıdır.
Ben okadar kotuyumkı anlatamam sızlere.Dr 4 lü test ıstemıstı yaptırmıstık dun sonucu aldık 1/180 cıkmıs downsendromu pozıtıf dıyor.oyle uzqunumkı en cokta neye bılıyormusunuz esım kesınlıkle ıstemıyor.oysa ben her halıyle ona kabulum o benım yavrum.yarın dra gıdıcez buyuk ıhtımal amnıyosentez alıcaklar Allah rızası ıcın yalvarıyorum hepınıze dua edın bebegım ıcın amnıyosentezde sorun cıkmasın cıkarsa esımle ne olucak ne yabıcaz bılemıyorum.hıc uyumadım sabaha kadarruyamda gormedıgım kabus kalmadı .anlamadıgım da daha ılk kemoterapıden sonra testı yabtırmıstık hemen zekada sorunmu oldu neden testım boyle cıktı.yarına kadar ve sonucu alana kadar olmezsem emın olun bırdaha olmem.beynım bı tuhaf cok tuhafım cok opuyorum sızlerı ıı kalın

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
gunaydın arkadaslarım nasılsınız ıns herkes ıyıdır.
Ben okadar kotuyumkı anlatamam sızlere.Dr 4 lü test ıstemıstı yaptırmıstık dun sonucu aldık 1/180 cıkmıs downsendromu pozıtıf dıyor.oyle uzqunumkı en cokta neye bılıyormusunuz esım kesınlıkle ıstemıyor.oysa ben her halıyle ona kabulum o benım yavrum.yarın dra gıdıcez buyuk ıhtımal amnıyosentez alıcaklar Allah rızası ıcın yalvarıyorum hepınıze dua edın bebegım ıcın amnıyosentezde sorun cıkmasın cıkarsa esımle ne olucak ne yabıcaz bılemıyorum.hıc uyumadım sabaha kadarruyamda gormedıgım kabus kalmadı .anlamadıgım da daha ılk kemoterapıden sonra testı yabtırmıstık hemen zekada sorunmu oldu neden testım boyle cıktı.yarına kadar ve sonucu alana kadar olmezsem emın olun bırdaha olmem.beynım bı tuhaf cok tuhafım cok opuyorum sızlerı ıı kalın

Canım hep dualarımızdasın. O test yanlıştır inşallah. Ne bileyim belki kemodan dolayı yüksek çıkmıştır. Benim arkadaşın 1/60 çıkmıştı ama gayet sağlıklı doğdu. Dualarım yavrundan ve senden yana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar