Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Ohh yarasın, tatlı bir Ömer olarak dönsün size:)

Tesekkür ederim canim esim cok heyecanli daha 2 gün oldu sabah diyorki miden bulaniyormu varmi belirtiler dedim git ya isine simdiden baslarmi mide bulantisi yani bizimki görmemisin oglu durumuna gelebilir o bicim yani :cokkomik: asil gercek uzun zamandan sonra bir bebek olsunda kiz erkek artik ne olursa nasip diyecez....

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
gunaydın arkadaslarım nasılsınız ıns herkes ıyıdır.
Ben okadar kotuyumkı anlatamam sızlere.Dr 4 lü test ıstemıstı yaptırmıstık dun sonucu aldık 1/180 cıkmıs downsendromu pozıtıf dıyor.oyle uzqunumkı en cokta neye bılıyormusunuz esım kesınlıkle ıstemıyor.oysa ben her halıyle ona kabulum o benım yavrum.yarın dra gıdıcez buyuk ıhtımal amnıyosentez alıcaklar Allah rızası ıcın yalvarıyorum hepınıze dua edın bebegım ıcın amnıyosentezde sorun cıkmasın cıkarsa esımle ne olucak ne yabıcaz bılemıyorum.hıc uyumadım sabaha kadarruyamda gormedıgım kabus kalmadı .anlamadıgım da daha ılk kemoterapıden sonra testı yabtırmıstık hemen zekada sorunmu oldu neden testım boyle cıktı.yarına kadar ve sonucu alana kadar olmezsem emın olun bırdaha olmem.beynım bı tuhaf cok tuhafım cok opuyorum sızlerı ıı kalın

cnm ya nolur uzulme rabbım ne dılemmısse o olacak nolur sen ılk önce kendı saglıgın yavrun canın ama kurban oldugum gerıde bır yavrun daha var nolur uzulme rabbım ne dılemmıse o olacak zaten hep dualarımdasın cnm arkadasım ıns bısey yokdur bbebısımızde ama ılk önce kendı saglıgın unutma

barış

Aktif Üye
Tepki
155
boncuk üzülme canım inşallah bişey çıkmaz dualarımız seninle bizim bi komşu vardı iki oglu vardı kız istiyodu hamile kaldı kız oldugunu ögrendi teslerde onada dovsendurumu dediler nasıl üzüldük o aldırmadı allahın taktiri dedi kız dogduki sapa saglam canım inşallah senin yavrununda bişeyi yoktur

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Tesekkür ederim canim esim cok heyecanli daha 2 gün oldu sabah diyorki miden bulaniyormu varmi belirtiler dedim git ya isine simdiden baslarmi mide bulantisi yani bizimki görmemisin oglu durumuna gelebilir o bicim yani :cokkomik: asil gercek uzun zamandan sonra bir bebek olsunda kiz erkek artik ne olursa nasip diyecez....
cnm ya kız adamlarında beynıne kazındı valla erkek bebek yontemlerı söleye söleye onlarda ıstemeye basladılar valla zaten belkı ıclerınde vardırda onlar sehzade demeye basladı ıns rabbım bos cıkarmaz ıns

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Ben okadar kotuyumkı anlatamam sızlere.Dr 4 lü test ıstemıstı yaptırmıstık dun sonucu aldık 1/180 cıkmıs downsendromu pozıtıf dıyor.oyle uzqunumkı en cokta neye bılıyormusunuz esım kesınlıkle ıstemıyor.oysa ben her halıyle ona kabulum o benım yavrum.yarın dra gıdıcez buyuk ıhtımal amnıyosentez alıcaklar Allah rızası ıcın yalvarıyorum hepınıze dua edın bebegım ıcın amnıyosentezde sorun cıkmasın cıkarsa esımle ne olucak ne yabıcaz bılemıyorum.hıc uyumadım sabaha kadarruyamda gormedıgım kabus kalmadı .anlamadıgım da daha ılk kemoterapıden sonra testı yabtırmıstık hemen zekada sorunmu oldu neden testım boyle cıktı.yarına kadar ve sonucu alana kadar olmezsem emın olun bırdaha olmem.beynım bı tuhaf cok tuhafım cok opuyorum sızlerı ıı kalın

boncuğummm
mevlam yardımcınız olsun inşallah testin sonucu iyi çıkacakk
üzülme desem anlamsız biliyorum ama kendini bu kadar üzerken hastalığında var , evladın var ....

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013

Allah heyecanınızı hiç yoketmesin arkadaşım.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Kizlar ay cekirdeginde ki cinko orani yüksek biliyorsunuz degilmi esi takviye kullanmak istemeyenler koyun aksam önüne bir tabak ay cekirdegi yedirin hem cinko var hemde kalbe faydali benim esim ve ben cinko almamiza ragmen biz aksamlari bir tasse bitiririz...

evet benimde aklıma gelmişti haskena bi arkadaşımın eşi her akşam çekirdek yer 2 oğlu var herşey sebepte,ayçakirdeğinde çinko ayçiçeği yağındada e vitamini var,siz kavrulmuşmu yemiştiniz haskena bende çok severim çekirdeği

barış

Aktif Üye
Tepki
155
Sağol canım, hepimizin yavrusunu korusun Rabbim.
Allahım bu ay sana minik bir oğulcuk koymuş olsun içine.
Sen doktora yumurta takibi yaptırmak istediğinde doktor sana hiçbirşey önermedi mi veya fikir belirtmedi mi cnm?

amiiin tubuş inşallah bide vacinal duş önerdi başka bişey demedi canım

OP
M

minietek

Misafir
Minietekcim, ben iki kızımdada kullandım parkyatak ve hiç kaldırmadım. Olduğu gibi yatağımın kenarında durdu. Bebecikler 3 aydan sonra kıpır kıpır oluyor, yani dönmeye falan başlıyor. Bu yüzdendirki beşiklerine sığmıyorlar. Park yatak daha geniş olduğundan içinde dolanma şansları oluyor. Tabi sen bilirsin cnm.
canım benım zaten mobılya karyolamolcak allah ın izniyle onun için park yatak almayı düşünmüyorum

canım yaaaa neden yaa gercektenn neden allah ım bu kadarr dayanılırmı bunların hepsınee

ne dicemi biliyorum ağlıyorum şuanda umarım o 180 de bır ıhtımal tutmaz ve bebeğin çok sağlıklıdırr

Allah ım ne olurr boncukta bebeğide sağlıklı olsunlar ne olur yarabbim acılarını dindir sağlıklıca bebeğini kucağına alsınnnn

Tepki
92

Çok Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun amniyosentezde bişey çıkmaz inşallh, risk sonucu yüksek çıkıpta sağlıklı doğan çok bebek var seninkide sağlıklı doğar inşallh

OP
E

_eZeL_

Misafir
boncuk canım hoşgeldin dualarım seninle seni üzmek istemem ama bana biraz eşin haklı gibi geliyor hakkınızda hayırlısı olsun

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
tsk ederım kızlar.bana kalsa bende aldırmam elbette Allahımın taktırı ma esım bu konuda cok sert helekı dunkı sonuclarından sonra.he bende zaten kanser olmusum halsızım bıtkınım yasadıklarım bı yandan bu bı yandan kaldıramıyorumkı. bı saglık sorunum olmasa basıma bugelse bı bunu dusunurdum ama sımdı okadar cok dusunecek seyım varkı.ben amnıyosentezde ıstemıyorum ıstemedıgım hersey basıma gelıyor.hamd olsun rabbıme kesk bırazda gonul rahatlıgı versede rahat nefes alabılsem.amnıyosentezden cok korkuyorum bebegımde cok buyuk canım cok yanarmı acaba yabtıran varmı daha once.

OP
E

_eZeL_

Misafir
tsk ederım kızlar.bana kalsa bende aldırmam elbette Allahımın taktırı ma esım bu konuda cok sert helekı dunkı sonuclarından sonra.he bende zaten kanser olmusum halsızım bıtkınım yasadıklarım bı yandan bu bı yandan kaldıramıyorumkı. bı saglık sorunum olmasa basıma bugelse bı bunu dusunurdum ama sımdı okadar cok dusunecek seyım varkı.ben amnıyosentezde ıstemıyorum ıstemedıgım hersey basıma gelıyor.hamd olsun rabbıme kesk bırazda gonul rahatlıgı versede rahat nefes alabılsem.amnıyosentezden cok korkuyorum bebegımde cok buyuk canım cok yanarmı acaba yabtıran varmı daha once.

boncuk daha ilk kemoterapiden sonra bunlar oldu daha alacağın kemoterapiler var iştahsızlık halsizlik hat safhaya çıkacak yemek yiyemeyecek duruma geliyor insanlar inşaallah sen öyle olmazsın ama olursan bebeğin daha büyük acılar çekicek karnında bilmiyorum bana böyleside bebeğe eziyet gibi geliyor seni üzmeyi hiç istemiyorum ama çok zor bir karar içindesin

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
cnm ya kız adamlarında beynıne kazındı valla erkek bebek yontemlerı söleye söleye onlarda ıstemeye basladılar valla zaten belkı ıclerınde vardırda onlar sehzade demeye basladı ıns rabbım bos cıkarmaz ıns

Canim benimki daha cok ikinci bebek olayindan dolayi heyecanli biz cok badireler atlattik bu yolda olsunda diyor kiz erkek farketmez ama bende yasimiz 35 diye bi kizimiz var birde erkek olsunda ikisninde tadina varalim diyorum cünkü bu son sansimiz olabilir ....

Allah heyecanınızı hiç yoketmesin arkadaşım.

Amin canim insaAllah sizlerede yasatsin bu heyecani....

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
cnm nolur hıcbırsey ıcın uzulme sonucda mevlam her derdı verende o sıfayı verende ama unutm a
ılk önce kendı saglıgın rabbım bebısınıde korusun ama nolur uzulme sen ıyı olman lazım kızın var cnm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar