selammm kızlar
A.S HOOOOŞŞ GELDİN ELOŞ EN CAZİBELİ ÜYE YANİ BEN:cikolata:
selammm kızlar
[sıze="4"]selammm kızlar[/sıze]
tşk ederım sağolun .esımı anlıyorum sureklı aynı seyı dıyor ozurlu olursa onun bı hayatı olmayacak herzaman dıger ınsanların yanında kendını kotu hıssedecek evlenemeyecek yuva kuramıycak belkı sana derdını bıle soylemeyecek onu oyle gormek benı oldurur dıyor he buraya kadar tamam aynı seyler elbette benım ıcınde gecerlı ama ben tek fark dusunuyorum derdı verende Allah yanı o oyle ıstemezse olmaz ıstemısse atılabılırmı hıc.oyle nıce anne babalar var cocuk bakan .rabbım buyuk adım ozlem dua edenlerınızallahım razı olsun ne muradınız varsa gercek eylesın ıns.cok zor durumdayım amnıyosentezden korkuyorum canımı cok yaktılar yok kemık testı yok ılık testı sımdı bu rabbım yardımcım olsn ıns
Selam fistik neler yaptin gelin adayiyla testen gectimi?
haskena ve kablo ile ilgili yazdıgın fantazi hala aklımda,bence en fantazili üye diyelim sanaA.S HOOOOŞŞ GELDİN ELOŞ EN CAZİBELİ ÜYE YANİ BEN:cikolata:
slm cnmmmm
HERKESLERE GUNAYDIN BU ARA
h.b cnm sagol
liste hakkında yorum yapıldımı bilmiyorum daha bakamadım listeye.eger ekleme ve degiştirme olmıcaksa listeyi doldurabilirizz.
herkes burayamı yazsın yoksa özeldenmi atsın siz karar verin???
haskena ve kablo ile ilgili yazdıgın fantazi hala aklımda,bence en fantazili üye diyelim sana
naberrrr.sen bu ay denemicen dimi
Listeyi burada acik acik yayinlayalim canim bizler eglenceli olsun diye yapiyoruz hem sonra güzel yorumlarda yapabiliriz hakkimizda özelde bence cokta keyifli olmaz
haskena ve kablo ile ilgili yazdıgın fantazi hala aklımda,bence en fantazili üye diyelim sana
[sıze="4"]
cnm bende öle düşünüyorum.ama belki rahat yazamayanlar içinde bi secenek sunuyum dedim.
Olması gereken sayfaya yazmak tabiki.[/sıze]
selammm kızlar
gunaydın arkadaslarım nasılsınız ıns herkes ıyıdır.
Ben okadar kotuyumkı anlatamam sızlere.Dr 4 lü test ıstemıstı yaptırmıstık dun sonucu aldık 1/180 cıkmıs downsendromu pozıtıf dıyor.oyle uzqunumkı en cokta neye bılıyormusunuz esım kesınlıkle ıstemıyor.oysa ben her halıyle ona kabulum o benım yavrum.yarın dra gıdıcez buyuk ıhtımal amnıyosentez alıcaklar Allah rızası ıcın yalvarıyorum hepınıze dua edın bebegım ıcın amnıyosentezde sorun cıkmasın cıkarsa esımle ne olucak ne yabıcaz bılemıyorum.hıc uyumadım sabaha kadarruyamda gormedıgım kabus kalmadı .anlamadıgım da daha ılk kemoterapıden sonra testı yabtırmıstık hemen zekada sorunmu oldu neden testım boyle cıktı.yarına kadar ve sonucu alana kadar olmezsem emın olun bırdaha olmem.beynım bı tuhaf cok tuhafım cok opuyorum sızlerı ıı kalın
a.s cnm h.geldın
kardeşimin testten gecmiş cnm.bizde iteleye kakalaya gecirmeye calışıyoruz
şaka bi tarafa ii kız cnm benlik bi sorun yok.bizim aileye göre biraz acık ama onuda kardeşim düşünsün napim.
hoşgeldin Elara bence liste o haliyle güzel kendimizi bişeyler eklemeye kalkarsak tek tek isim bulmaya döner gibi geliyor
hepınıze cok tsk ederım kızlar yarın ne olur benım ıcın dualarınızı beklıyorum hepınızı sevıyorum ıyıkı varsınız kendınıze ıyı bakın gorusmek uzere