Bencede...........
bencede açıık seçiik yazalam maksat eğlenmek
Bencede................
Hamis hamis yorulmayayim dedim kisaca yazdim.....:gulbis:
Bencede...........
bencede açıık seçiik yazalam maksat eğlenmek
hepınıze cok tsk ederım kızlar yarın ne olur benım ıcın dualarınızı beklıyorum hepınızı sevıyorum ıyıkı varsınız kendınıze ıyı bakın gorusmek uzere
hepınıze cok tsk ederım kızlar yarın ne olur benım ıcın dualarınızı beklıyorum hepınızı sevıyorum ıyıkı varsınız kendınıze ıyı bakın gorusmek uzere
valla denemiycem inşallah
benim 4.ve 9. gün ilişkim oldu ama onlardan cacık olmazz
ama dün akşam çok sancılandımmm Elara hatta renginede sordum takviyelerden sonra sendede oldumu diye sordum oda yum.çatlamış olmasın dedi
niye bu kadar sancılandım anlamadım valla bu akşam adamdan kaçmam lazım
yumurtlamayı hiç hissetmiyorum diyordunn ,al işte sana belirtii
akıntın filan varmı
h.b ezel
tamam ozaman ben son kez bi gözden geciriyim listeyi sonra doldurursunuzz
bu aradaa aktif katılan üyelerin isimlerini yazmama gerek varmı??
hatırlatma maksatlı yani
Kizlar 13 üye aktif ama hepsi toplu gecmiste galiba yada sadece okuyorlar......
Bencede................
Hamis hamis yorulmayayim dedim kisaca yazdim.....:gulbis:
bi önceki gün çok akıntım vardı ama beyz krem gibi olan
bugün henüz bakmadım
sence takviyelerle alaksı varmı peki???? hissetmemim
sizler böyle sancılımı hissediyodunuz çatladığını yawwww
En tatlı, en şirin, en duygusal, en nazik üye buradasayfadan cıkış yapdan cıkıyorlar nickleri yarım saat sayfada kalıyor cnm
yada sayfayı acıı bırakıp iş yapıyorlar arada okuyorlar sadece
benım hissettiğim gün osmancık yola çıktı ağrısı bayaği belirtiliydi[sıze="3"]
evet ben öyle hissediyorum sancılı oluyor umut adetinin kaçıncı günüydü bugün_?[/sıze]
sayfadan cıkış yapdan cıkıyorlar nickleri yarım saat sayfada kalıyor cnm
yada sayfayı acıı bırakıp iş yapıyorlar arada okuyorlar sadece
SENIN O HAMIŞ HAMİŞ GÖBEĞİNİ ÖPERİM
kızlar ben yemeğe gidiyorummmm görüşürüzzz
kızlar ben yemeğe gidiyorummmm görüşürüzzz
Canim ins allah bir sey olmaz dualrimiz herdaim seninle Rabbim korktuklarimizdan emin eylesin sevdiginin yuzu hurmetine ikinizede bu imtihandan sag salim cikarsin Amintşk ederım sağolun .esımı anlıyorum sureklı aynı seyı dıyor ozurlu olursa onun bı hayatı olmayacak herzaman dıger ınsanların yanında kendını kotu hıssedecek evlenemeyecek yuva kuramıycak belkı sana derdını bıle soylemeyecek onu oyle gormek benı oldurur dıyor he buraya kadar tamam aynı seyler elbette benım ıcınde gecerlı ama ben tek fark dusunuyorum derdı verende Allah yanı o oyle ıstemezse olmaz ıstemısse atılabılırmı hıc.oyle nıce anne babalar var cocuk bakan .rabbım buyuk adım ozlem dua edenlerınızallahım razı olsun ne muradınız varsa gercek eylesın ıns.cok zor durumdayım amnıyosentezden korkuyorum canımı cok yaktılar yok kemık testı yok ılık testı sımdı bu rabbım yardımcım olsn ıns
Canim hayirli olsun gozun aydinMerhaba arkadaşlar herkese GÜNAYDIN,
Bende gebelik testi yaptım sonuç Pozitiff çıktı, heyecan yaptım hayırlısı olsun bu ay pek umudum yoktu aslında kısmet
dunden bu yana cok uzuldum burada cok zor baska bir doktara gitmek maydonuzu arastirp yapicam insAllah doktor hatasi iste Rabbim dermansiz dert vermesincnm geçmiş olsun,sen bu bebeği çok istiyosun bence başka bi dr daha git,ona göre karar ver ,maşallah rabbim sana ikisinide aratmamışinş gönlündeki gibi bi bebeğin hatta 2 bebeğin daha olur sen çok seviyosun çocukları,benim bi arkadaşımın birinci doğumunda rahmini fazla kazımışlar tek kızla kaldı cnm,bence araştırmaya devam gurbet ,şu maydanoz buharı gibi doğal şeyleri bi denesen onları çok duyuyoruz cnm
kızlar hepinize günaydınnnlaarrrrrrr
Haskenacım senin deneme başarıyla sonuçlanmış tebrik ederim arkadaşım hayırlı uğurlu erkek bebişli olsun inşaAllah
Milkgrl canımmm seninde deneme olmuş hadi bakalım tek deneme ile bırakmayacaksınheralde sen sık olacak inşaAllah bu ay gelir bebeğin
Gurbetgüzeli geçmiş olsun arkadaşım peki nasıl anlaşıldı tüplerin tıkalı olduğu ultrasonda belli oluyor mu ki tüpler tıkalı olduğunda_?
benım hissettiğim gün osmancık yola çıktı ağrısı bayaği belirtiliydi
benım hissettiğim gün osmancık yola çıktı ağrısı bayaği belirtiliydi