Sağlıkla doğursun yavrusunu..
inş cnm sagol
bugün kız eşimin calıştıgı yerde işe başladı.umarım mahcup etmez eşimi.
pazartesi kızın ailesiyle tanışmaya gidilcekk bakalım
cok ilginctirki bende takviyelere başladıgım hafta karın ve kasık agrım olmuştuu.ama yum dönemimmiydi hatırlamıyorum
az önce benimde aklıma geldi.belkide yumun catladı ve bi bi kac gün önceki sperm tarafından dölleniyordurrr umutt :bebecik
afiyet olsun cnmm
bende sebzeli mercimek corbası ve bulgur yicem birazdann.
Sağol eksik olma, haskena gitsin karnındaki oğluyla ilgilensin. Hamile hamile benim gibi büyük rakiplemi uğraşacak, Allahtan Rabbim ona bir uğraş verecekte önümden çekilecek:3:
senin yalnış yapma şansın az cnm.cünkü ovulasyon testi yaptın.
bu arada ilişkinin oldugu gün tekrar test yaptınmı sen?
gelen akıntılar spermdir.cünkü biizm kaza oldugu ilişkiden sonra 2 gün boyunca sünen akıntı geldi benim ilk aklıma gelen sperm olmuştu.rengide benziyordu zaten
Bir arkadaşımın ısrarla 2. çocuğu istememesine rağmen spiralle gebe kaldığından bahsetmiştim, hatırlar mısınız? Hatırlarsanız birşey diyeceğim ama hatırlamazsanız gerek yok:1:
Sağol eksik olma, haskena gitsin karnındaki oğluyla ilgilensin. Hamile hamile benim gibi büyük rakiplemi uğraşacak, Allahtan Rabbim ona bir uğraş verecekte önümden çekilecek:3:
hayırlısı olsun gelin önemli valla
bizim gelinde yarın sabah doğuma alacaklar herhalde
cnm valla bilmiyorum takviyelerdenmi oldu nooldu
kız bize bişey olmasında sonra
neeeeeeee yok cnm daha neler gününde yaptıklarımmm tutmadıda 9. gün yaptığımmı tutacakkkkk
Öğğğğ, renge gerek yok kokusu belli ediyor zaten, iyyyy.
Sende süpriz yumurtam hosgeldin diye ticker yaparsin....
Kiz sen kokluyanlardanmisin?Ben kocami seyinin kokusundan tanirim mi diyon yoksa:böö:
oh afıyet olsun cnmaz önce benimde aklıma geldi.belkide yumun catladı ve bi bi kac gün önceki sperm tarafından dölleniyordurrr umutt :bebecik
afiyet olsun cnmm
bende sebzeli mercimek corbası ve bulgur yicem birazdann.
Hatirladik ne oldu kiz oglumu oluyor....
ezelll burdamısın cnm
senin sayfalarda silinmişmi??? anlamadımm
hangi sayfalar silinmiş mi canım burdayım ama herşey normal
cnm sen folik asidin içinde ekstra dha var yazdın
bende diyomki balık yagının içinde dha ve epa zaten oluyor yeterli derecede.bide ekstra milumanın folik asidindeki dha ya gerek yok
ama balık yagı kullanmıcak olanlar milupanın folik asidi kullanıp dha dan da faydalanabilirler diyomm
hımm eveeeet sayfalar silinmiş
ben görmiyeyim diye sildirdiniz dimi :ilknur::ilknur::ilknur: