Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
inş cnm sagol
bugün kız eşimin calıştıgı yerde işe başladı.umarım mahcup etmez eşimi.
pazartesi kızın ailesiyle tanışmaya gidilcekk bakalım

cok ilginctirki bende takviyelere başladıgım hafta karın ve kasık agrım olmuştuu.ama yum dönemimmiydi hatırlamıyorum

Kiz benim takviyeler sahtemiydi ucuz olmasindan anlamaliydim....:cokkomik:

Saka bi tarafa ben hic bir zaman hissetmedim yada eskiden bilmedigimden önemsemdim karin agrisi felan sanmis olabilirim ama bu ayda hic hissetmedim....

az önce benimde aklıma geldi.belkide yumun catladı ve bi bi kac gün önceki sperm tarafından dölleniyordurrr umutt :bebecik

afiyet olsun cnmm
bende sebzeli mercimek corbası ve bulgur yicem birazdann.

Dogru diyon bak angel`s beklemedigi zamada hamis haberini aldi....

Afiyet olsun....

Sağol eksik olma, haskena gitsin karnındaki oğluyla ilgilensin. Hamile hamile benim gibi büyük rakiplemi uğraşacak, Allahtan Rabbim ona bir uğraş verecekte önümden çekilecek:3:

Amin insaAllah canim ama oglumada en nazik üye ünvanli anne gururunuda yasatmak isterim ....:huhuu:

senin yalnış yapma şansın az cnm.cünkü ovulasyon testi yaptın.
bu arada ilişkinin oldugu gün tekrar test yaptınmı sen?
gelen akıntılar spermdir.cünkü biizm kaza oldugu ilişkiden sonra 2 gün boyunca sünen akıntı geldi benim ilk aklıma gelen sperm olmuştu.rengide benziyordu zaten:cokkomik:

Canim 17 Nisan aksam yaptim gülen yüz vardi ama 18 aksam yaptim yoktu ama 17 Nisanda sabah yoktu ama aksam 20.45 de vardi ama o gün öglen yapmadigimdan hangi saatten sonra güldü bilmyiorum yani birgün sonra yoktu ben cok umutluyum yani yapilmasi gereken herseyi yaptim bütün bunlara ragmen olmazsa vardir bir hayr derim ama cokta büyük hayal kirikligida yasarim cünkü 3/4 luk herseyi yaptim ....

OP
E

Elara

Misafir
Sağol eksik olma, haskena gitsin karnındaki oğluyla ilgilensin. Hamile hamile benim gibi büyük rakiplemi uğraşacak, Allahtan Rabbim ona bir uğraş verecekte önümden çekilecek:3:

:hihi:
hayırlısı olsun gelin önemli valla
bizim gelinde yarın sabah doğuma alacaklar herhalde

cnm valla bilmiyorum takviyelerdenmi oldu nooldu
kız bize bişey olmasında sonra :cokkomik::cokkomik:

kolay dogumu olur inş gelininizinn.hayırlı olsun şimdidennn.ilk kez mi hala olcan?
erkekti cinsiyeti dimi.

takviyeleri ilk alındıgında bi yan etki yaşanması olabilir ama zararlı olacagını sanmıyorum.
ben cuhayı kullandıgımdan bu yana cildim cok güzelleştii.egzama olurdu ara araa 1 aydır hiç cıkmadı

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Bebeği henüz 6 haftalık pardon bebekleri:)))... Tek yumurta ikizi, yumurta bölünmüş, Kız şokta ama çokta mutlu. İkinci bebek daha ufakmış, onun kalp atışını henüz duyamamışlar, 15 gün sonra bakılacak ona. İkizlerde biri daha ufak olur durumu sanırım. Allah sağlıkla ikisinide taşımasını nasip etsin rabbim..

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Umut saglikla gelsin yigenin insaAllah anam halalik cok güzel bir duygu benim sadece bir erkek kardesim birde ondan olan bir erkek yigenim var ölüyorum onlara hele yigenim basini omuzuma yaslayinca dünya dönmeyi birakiyor .....

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
OP
E

_eZeL_

Misafir
hımm eveeeet sayfalar silinmiş :D

ben görmiyeyim diye sildirdiniz dimi :ilknur::ilknur::ilknur:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
cnm sen folik asidin içinde ekstra dha var yazdın
bende diyomki balık yagının içinde dha ve epa zaten oluyor yeterli derecede.bide ekstra milumanın folik asidindeki dha ya gerek yok

ama balık yagı kullanmıcak olanlar milupanın folik asidi kullanıp dha dan da faydalanabilirler diyomm

Ha simdi anladim evet benim kullandigim hem folik asidde hemde balik yaginda var ama ben son bir aydir +dha li folik asidi kullaniyorum ondan önce sadesini kullanyirodum evet arkadaslar sadesinide kullanabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar