Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Canim ins allah bir sey olmaz dualrimiz herdaim seninle Rabbim korktuklarimizdan emin eylesin sevdiginin yuzu hurmetine ikinizede bu imtihandan sag salim cikarsin Amin

Canim hayirli olsun gozun aydin

dunden bu yana cok uzuldum burada cok zor baska bir doktara gitmek maydonuzu arastirp yapicam insAllah doktor hatasi iste Rabbim dermansiz dert vermesin

Ultraschakda bakti canim hatta egrilmis benim tupler yaklasik iki ayda 3 sefer oldu kurtaj ici su dolmus onlar yumurtsnin yuvarlaasina engelmis:ilknur:

gurbetim olur inşallah en kısa zamanda hiç belli olmaz biliyosunnn

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Ya ben hic agri hissetmedim ne sagda ne solda yoksa erkenmi temel attim birde önceki akintilar harici iki gündür sari akintim var geri kalan spermler olabilirmi? Önce hep takkeyle oldugundan sonraki günler akinti olmuyordu .....
heyecandan cnm dıkat etmemıssındır bence ıns ömerın cıktı yola kokulu kokulu oh öpuyom unu bebek kokularını cok sevıyorum cok melekdır onlar

egem

Daimi Üye
Tepki
517
gurbetçim ultrasonda tüplerin tıkalı olduğu anlaşılmaz ki bunun için rahim filmi gerekir tüplere tazikli ilaçlı su verilir ve geçiş gözlemlenir görüntüleme cihazıyla...
bende sen can sıkma tüplerin tıkanık olduğu kesinlikle ultrasonda belli olmaz..

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
dunden bu yana cok uzuldum burada cok zor baska bir doktara gitmek maydonuzu arastirp yapicam insAllah doktor hatasi iste Rabbim dermansiz dert vermesin
Ultraschakda bakti canim hatta egrilmis benim tupler yaklasik iki ayda 3 sefer oldu kurtaj ici su dolmus onlar yumurtsnin yuvarlaasina engelmis:ilknur:

Evet ya burada Türkiyedeki gibi degil istedigim zaman istedigim doktora giderim yok en az 3 ay bir doktora gidip sora degistirebiliyorsunuz ben de gecen ay degistirdim simdi bu doktora 3 ay gitmek zorundayim.....

Canim herseyin hayirlisi olsun diyelim...Hic cocugu olmaz denenin bile oluyor Rabbim bilir herseyi...

kız bu kadar sancılı yumurta çatlıyosa eğer
benim bu güne kadar hiç çatlamadııı ozaman :cokkomik::cokkomik:

Ya bende hic hissetmem Umut acaba sanci zamanimi yoksa sonradanmi cat.oluyor kiz yoksa ben gecmi yumurtlayacam hic sanci hissetmedim....

kızlar benı hangı katogorıye koyacaksınız valla merakla beklıyom-kop-kop-kop-kop-kop

5 i bir yerde katagorisine....

OP
E

Elara

Misafir
Canim hayirlisi ise olsun hayirsizsa birsey sebep olsun olmasin ben genclerin üzülmesine hic dayanamam....

inş cnm sagol
bugün kız eşimin calıştıgı yerde işe başladı.umarım mahcup etmez eşimi.
pazartesi kızın ailesiyle tanışmaya gidilcekk bakalım

bi önceki gün çok akıntım vardı ama beyz krem gibi olan
bugün henüz bakmadım :cokkomik:
sence takviyelerle alaksı varmı peki???? hissetmemim
sizler böyle sancılımı hissediyodunuz çatladığını yawwww

cok ilginctirki bende takviyelere başladıgım hafta karın ve kasık agrım olmuştuu.ama yum dönemimmiydi hatırlamıyorum

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
heyecandan cnm dıkat etmemıssındır bence ıns ömerın cıktı yola kokulu kokulu oh öpuyom unu bebek kokularını cok sevıyorum cok melekdır onlar

InsaAllah BerniL ama ben hic hissetmedigimden simdide hisetmedim diye avutayim kendimi....Anyayi Konyayi 2 hafta sonra görecez....

Tamam canım benim ismimin altında yer alabilirsin:3:

Oldu tsekkür ederim gercekten cok nazikmissin ....:zonk:

OP
E

Elara

Misafir
benım hissettiğim gün osmancık yola çıktı ağrısı bayaği belirtiliydi

az önce benimde aklıma geldi.belkide yumun catladı ve bi bi kac gün önceki sperm tarafından dölleniyordurrr umutt :bebecik

oh afıyet olsun bende sımdı kızımla patates kızarttım yedım yarasın ogluma ve kızıma ıns:cokkomik::cokkomik:
afiyet olsun cnmm
bende sebzeli mercimek corbası ve bulgur yicem birazdann.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
afiyet olsun

bana göre evet ölesin ama cogunluk ne der bekleyip görcezz.
bu katagorilerde en büyük rakibin haskena.ben olsam geri cekilirdimm:cokkomik:

Sağol eksik olma, haskena gitsin karnındaki oğluyla ilgilensin. Hamile hamile benim gibi büyük rakiplemi uğraşacak, Allahtan Rabbim ona bir uğraş verecekte önümden çekilecek:3:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
inş cnm sagol
bugün kız eşimin calıştıgı yerde işe başladı.umarım mahcup etmez eşimi.
pazartesi kızın ailesiyle tanışmaya gidilcekk bakalım

cok ilginctirki bende takviyelere başladıgım hafta karın ve kasık agrım olmuştuu.ama yum dönemimmiydi hatırlamıyorum

hayırlısı olsun gelin önemli valla
bizim gelinde yarın sabah doğuma alacaklar herhalde

cnm valla bilmiyorum takviyelerdenmi oldu nooldu
kız bize bişey olmasında sonra :cokkomik::cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
Ya ben hic agri hissetmedim ne sagda ne solda yoksa erkenmi temel attim birde önceki akintilar harici iki gündür sari akintim var geri kalan spermler olabilirmi? Önce hep takkeyle oldugundan sonraki günler akinti olmuyordu .....

senin yalnış yapma şansın az cnm.cünkü ovulasyon testi yaptın.
bu arada ilişkinin oldugu gün tekrar test yaptınmı sen?
gelen akıntılar spermdir.cünkü biizm kaza oldugu ilişkiden sonra 2 gün boyunca sünen akıntı geldi benim ilk aklıma gelen sperm olmuştu.rengide benziyordu zaten:cokkomik:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
az önce benimde aklıma geldi.belkide yumun catladı ve bi bi kac gün önceki sperm tarafından dölleniyordurrr umutt :bebecik

afiyet olsun cnmm
bende sebzeli mercimek corbası ve bulgur yicem birazdann.

neeeeeeee yok cnm daha neler gününde yaptıklarımmm tutmadıda 9. gün yaptığımmı tutacakkkkk :cokkomik::cokkomik:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
senin yalnış yapma şansın az cnm.cünkü ovulasyon testi yaptın.
bu arada ilişkinin oldugu gün tekrar test yaptınmı sen?
gelen akıntılar spermdir.cünkü biizm kaza oldugu ilişkiden sonra 2 gün boyunca sünen akıntı geldi benim ilk aklıma gelen sperm olmuştu.rengide benziyordu zaten:cokkomik:

Öğğğğ, renge gerek yok kokusu belli ediyor zaten, iyyyy.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
eşinin ph sı baya düşük cnm.bu ph ile erkek cocuk olma şansı az gibi
en az 8-8,5 olmalı,daha üstü de olsa fena olmaz
senin eşin takviyede kullanmaya karşıydı dimi
araştırdım düşük ph da hamile kalma şansı az yada kalitesiz sperm oluyormuuş buda düşüge neden oluyomuş v.s dersin ve takviyeleri içirirsin

Saol eleracım ben de öyle düşündüm ve üzüldüm açıkçası bu kadar düşük olmasına. Yani ben ne kadar uğraşsam onun da bişeyler yapması gerek kesinlikle. Evet bu arada erkek çocuklar itici geliyyormuş beyefendiye. Ama geçenlerde sordum kızım olmadan önce çocukları da sevmiyordum şimdi kız çocukları çok seviyorum diyor yani oğlu olursa o zaman onu da çok severmiş. Her neyse işte. Konuştum canım sperm kalitesi için gerekli içeceksin dedim tamam dedi. Doktor da pH ı çok düşük olduğunu söyleyince akıllandı galiba. Zaten vücudun alkali olması sağlıklı bişey içerim diyor.

Kızlar bu arada siz de kocalarınıza kola içirmeyin!! Tüm yaptırdığınız diyet takviye boşa gitmesin. Sevindiğim nokta, deneme yapmadan bunu öğrenmem çok iyi oldu.:ilknur:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar