En tatlı, en şirin, en duygusal, en nazik üye burada
Ayni benden bahsetmissin....
En tatlı, en şirin, en duygusal, en nazik üye burada
kız bu kadar sancılı yumurta çatlıyosa eğer
benim bu güne kadar hiç çatlamadııı ozaman
Canim ins allah bir sey olmaz dualrimiz herdaim seninle Rabbim korktuklarimizdan emin eylesin sevdiginin yuzu hurmetine ikinizede bu imtihandan sag salim cikarsin Amin
Canim hayirli olsun gozun aydin
dunden bu yana cok uzuldum burada cok zor baska bir doktara gitmek maydonuzu arastirp yapicam insAllah doktor hatasi iste Rabbim dermansiz dert vermesin
Ultraschakda bakti canim hatta egrilmis benim tupler yaklasik iki ayda 3 sefer oldu kurtaj ici su dolmus onlar yumurtsnin yuvarlaasina engelmis:ilknur:
heyecandan cnm dıkat etmemıssındır bence ıns ömerın cıktı yola kokulu kokulu oh öpuyom unu bebek kokularını cok sevıyorum cok melekdır onlarYa ben hic agri hissetmedim ne sagda ne solda yoksa erkenmi temel attim birde önceki akintilar harici iki gündür sari akintim var geri kalan spermler olabilirmi? Önce hep takkeyle oldugundan sonraki günler akinti olmuyordu .....
Tamam canım benim ismimin altında yer alabilirsin:3:Ayni benden bahsetmissin....
dunden bu yana cok uzuldum burada cok zor baska bir doktara gitmek maydonuzu arastirp yapicam insAllah doktor hatasi iste Rabbim dermansiz dert vermesin
Ultraschakda bakti canim hatta egrilmis benim tupler yaklasik iki ayda 3 sefer oldu kurtaj ici su dolmus onlar yumurtsnin yuvarlaasina engelmis:ilknur:
kız bu kadar sancılı yumurta çatlıyosa eğer
benim bu güne kadar hiç çatlamadııı ozaman
kızlar benı hangı katogorıye koyacaksınız valla merakla beklıyom
Canim hayirlisi ise olsun hayirsizsa birsey sebep olsun olmasin ben genclerin üzülmesine hic dayanamam....
bi önceki gün çok akıntım vardı ama beyz krem gibi olan
bugün henüz bakmadım
sence takviyelerle alaksı varmı peki???? hissetmemim
sizler böyle sancılımı hissediyodunuz çatladığını yawwww
afiyet olsunkızlar ben yemeğe gidiyorummmm görüşürüzzz
bana göre evet ölesin ama cogunluk ne der bekleyip görcezz.En tatlı, en şirin, en duygusal, en nazik üye burada
heyecandan cnm dıkat etmemıssındır bence ıns ömerın cıktı yola kokulu kokulu oh öpuyom unu bebek kokularını cok sevıyorum cok melekdır onlar
Tamam canım benim ismimin altında yer alabilirsin:3:
benım hissettiğim gün osmancık yola çıktı ağrısı bayaği belirtiliydi
afiyet olsun cnmmoh afıyet olsun bende sımdı kızımla patates kızarttım yedım yarasın ogluma ve kızıma ıns
afiyet olsun
bana göre evet ölesin ama cogunluk ne der bekleyip görcezz.
bu katagorilerde en büyük rakibin haskena.ben olsam geri cekilirdimm
inş cnm sagol
bugün kız eşimin calıştıgı yerde işe başladı.umarım mahcup etmez eşimi.
pazartesi kızın ailesiyle tanışmaya gidilcekk bakalım
cok ilginctirki bende takviyelere başladıgım hafta karın ve kasık agrım olmuştuu.ama yum dönemimmiydi hatırlamıyorum
afiyet olsun
bana göre evet ölesin ama cogunluk ne der bekleyip görcezz.
bu katagorilerde en büyük rakibin haskena.ben olsam geri cekilirdimm
Ya ben hic agri hissetmedim ne sagda ne solda yoksa erkenmi temel attim birde önceki akintilar harici iki gündür sari akintim var geri kalan spermler olabilirmi? Önce hep takkeyle oldugundan sonraki günler akinti olmuyordu .....
hayırlısı olsun gelin önemli valla
bizim gelinde yarın sabah doğuma alacaklar herhalde
cnm valla bilmiyorum takviyelerdenmi oldu nooldu
kız bize bişey olmasında sonra
bekleyip görcez cnmmmkızlar benı hangı katogorıye koyacaksınız valla merakla beklıyom
az önce benimde aklıma geldi.belkide yumun catladı ve bi bi kac gün önceki sperm tarafından dölleniyordurrr umutt :bebecik
afiyet olsun cnmm
bende sebzeli mercimek corbası ve bulgur yicem birazdann.
senin yalnış yapma şansın az cnm.cünkü ovulasyon testi yaptın.
bu arada ilişkinin oldugu gün tekrar test yaptınmı sen?
gelen akıntılar spermdir.cünkü biizm kaza oldugu ilişkiden sonra 2 gün boyunca sünen akıntı geldi benim ilk aklıma gelen sperm olmuştu.rengide benziyordu zaten
eşinin ph sı baya düşük cnm.bu ph ile erkek cocuk olma şansı az gibi
en az 8-8,5 olmalı,daha üstü de olsa fena olmaz
senin eşin takviyede kullanmaya karşıydı dimi
araştırdım düşük ph da hamile kalma şansı az yada kalitesiz sperm oluyormuuş buda düşüge neden oluyomuş v.s dersin ve takviyeleri içirirsin