A evet biz bi dolu yazdik ben kullandigim bütün takviylerin resimini biraktim Elarayla bi dolu önemli bilgi alisverisi yaptik hepsi silinmis niyeki?
Ay korkmaya basladim üc harflilermi geldi topige kizlar nereye gitti yazilar nereye gitti yasakmiydi yoksa takviye ismi ersmi birakmakpeki kizlara ne oldu...
kız benden sonraaa noolduuu hemen herkes çıkmış ve yazılar hep silinmiş sen burdamıydın ???
Sende süpriz yumurtam hosgeldin diye ticker yaparsin....
Kiz sen kokluyanlardanmisin?Ben kocami seyinin kokusundan tanirim mi diyon yoksa:böö:
Canim hepimiz buradaydik tubby,cano gurbet ,nillay Elara Bernil takviylere hakkinda sohbet ediyorduk birde cano spiral konusunda soru soruyordu hersey 1 dak yokoldu bende Elaraya cevap msj yzarken bi baktim sok oldum...
Elara nereye gittin anam tövbe tövbe Allahim sen aklima mukayet ol...Sasirdim simdi sitede bir sorunmu var e peki kizlar ne oldu yazilari silerken kizlaridami sildiler yanlislikla....Acaba ben hamissim diye bana kiyamadilarmi ama Canoda hamis...:zonk:
Elara .................................:iyyyy:
Ay korkmaya basladim üc harflilermi geldi topige kizlar nereye gitti yazilar nereye gitti yasakmiydi yoksa takviye ismi resmi birakmak peki kizlara ne oldu...
:gul: :gul:
Allah iyiliğini versin Haskena çok güldürdün beni kız takviye fotosu falanm koyduysan ondan silmişlerdir ben anladım
:gul: :gul:
Allah iyiliğini versin Haskena çok güldürdün beni kız takviye fotosu falanm koyduysan ondan silmişlerdir ben anladım
Iyide kizlari niye sildiler onlar takviyede yoktuki acaba sabahtan aksama buradayim onlaridami takviyeden saydilar ay kiz Canonun kocasinin bi benzetmesi vardi bari onu silmeselerdi cok güzeldi ya...
Haskena ben yokken o kadar yazışırsan böyle olur işte
valla karnım ağrıdııı inanki gülmektennn
kızlar gelir şimdi
sende hiç bişeyden habersiz cvp mı yazıyodun :gul::gul::gul::gul::gul::gul: