Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
A evet biz bi dolu yazdik ben kullandigim bütün takviylerin resimini biraktim Elarayla bi dolu önemli bilgi alisverisi yaptik hepsi silinmis niyeki?

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Ay korkmaya basladim üc harflilermi geldi topige kizlar nereye gitti yazilar nereye gitti yasakmiydi yoksa takviye ismi resmi birakmak peki kizlara ne oldu...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kız benden sonraaa noolduuu hemen herkes çıkmış ve yazılar hep silinmiş sen burdamıydın ???

Canim hepimiz buradaydik tubby,cano gurbet ,nillay Elara Bernil takviylere hakkinda sohbet ediyorduk birde cano spiral konusunda soru soruyordu hersey 1 dak yokoldu bende Elaraya cevap msj yzarken bi baktim sok oldum...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Canim hepimiz buradaydik tubby,cano gurbet ,nillay Elara Bernil takviylere hakkinda sohbet ediyorduk birde cano spiral konusunda soru soruyordu hersey 1 dak yokoldu bende Elaraya cevap msj yzarken bi baktim sok oldum...

:gul::gul::gul:
kız bende anlamadım geldim ve herkes yok olmuş
yazılarda silinmiş kızlar gitmişşşşş

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Elara nereye gittin anam tövbe tövbe Allahim sen aklima mukayet ol...Sasirdim simdi sitede bir sorunmu var e peki kizlar ne oldu yazilari silerken kizlaridami sildiler yanlislikla....Acaba ben hamissim diye bana kiyamadilarmi ama Canoda hamis...:zonk:

OP
O

ORKIDEM

Misafir
kizlar takviye deyince biri bana yardim etsin takviye alma konusunda ben cikamiyom isin icinden:lala:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Elara nereye gittin anam tövbe tövbe Allahim sen aklima mukayet ol...Sasirdim simdi sitede bir sorunmu var e peki kizlar ne oldu yazilari silerken kizlaridami sildiler yanlislikla....Acaba ben hamissim diye bana kiyamadilarmi ama Canoda hamis...:zonk:

gelir şimdi kızlar nooldu bende merak ettim valla :acep::acep:

OP
E

_eZeL_

Misafir
Ay korkmaya basladim üc harflilermi geldi topige kizlar nereye gitti yazilar nereye gitti yasakmiydi yoksa takviye ismi resmi birakmak peki kizlara ne oldu...

:gul: :gul:

Allah iyiliğini versin Haskena çok güldürdün beni kız takviye fotosu falanm koyduysan ondan silmişlerdir ben anladım :D

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
:gul: :gul:

Allah iyiliğini versin Haskena çok güldürdün beni kız takviye fotosu falanm koyduysan ondan silmişlerdir ben anladım :D

Iyide kizlari niye sildiler onlar takviyede yoktuki acaba sabahtan aksama buradayim onlaridami takviyeden saydilar ay kiz Canonun kocasinin bi benzetmesi vardi bari onu silmeselerdi cok güzeldi ya...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Iyide kizlari niye sildiler onlar takviyede yoktuki acaba sabahtan aksama buradayim onlaridami takviyeden saydilar ay kiz Canonun kocasinin bi benzetmesi vardi bari onu silmeselerdi cok güzeldi ya...

valla karnım ağrıdııı inanki gülmektennn
kızlar gelir şimdi
sende hiç bişeyden habersiz cvp mı yazıyodun :gul::gul::gul::gul::gul::gul:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar