Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
boncuk merhaba canım...rabbim kimseye kaldıramayacağı dert vermez sakın üzülme ..daima güçlü ve dik dur..allah sana şifa versin..ama bunu sakın unutma her zaman pozitif ol canım...
test sonucuna gelince sakın onu dert etme bu tür testler olasılık testleridir...
benim bi arkadaşımında bu testi 90/1 çıktı ki bu çok yüksek bi olasılık..
o da çok ağladı günlerdir..amniyosentez yapıldı hiç korkma ve sonuç 100% sağlıklı çıktı...
inşallah sende bu sonucu alacaksın ben buna eminim..
aldığın ilaçlar belki yanıltıcı sonuç doğurmuştur canım..
allah yardımcın olsun

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
gunaydın arkadaslarım nasılsınız ıns herkes ıyıdır.
Ben okadar kotuyumkı anlatamam sızlere.Dr 4 lü test ıstemıstı yaptırmıstık dun sonucu aldık 1/180 cıkmıs downsendromu pozıtıf dıyor.oyle uzqunumkı en cokta neye bılıyormusunuz esım kesınlıkle ıstemıyor.oysa ben her halıyle ona kabulum o benım yavrum.yarın dra gıdıcez buyuk ıhtımal amnıyosentez alıcaklar Allah rızası ıcın yalvarıyorum hepınıze dua edın bebegım ıcın amnıyosentezde sorun cıkmasın cıkarsa esımle ne olucak ne yabıcaz bılemıyorum.hıc uyumadım sabaha kadarruyamda gormedıgım kabus kalmadı .anlamadıgım da daha ılk kemoterapıden sonra testı yabtırmıstık hemen zekada sorunmu oldu neden testım boyle cıktı.yarına kadar ve sonucu alana kadar olmezsem emın olun bırdaha olmem.beynım bı tuhaf cok tuhafım cok opuyorum sızlerı ıı kalın

günaydın cnm,hoşgeldin,sen bu bebeği ne kadar istedin bu sana rabbimin emaneti ,ben hiç bebeğinin öyle olacağına inanmıyorum ,inşallah çok çok çok sağlıklıdır bebeğin,dualarımız hep seninle cnm hep dilimizdesin seni ben diğer arkadaşlar kadar tanımıyorum ama kendim için ve sevdiklerim için ettiklerim duanın başındasın,allahın izniyle herşey yoluna girecek inş,o testlerde çok yanılanı duyduk cnm mutlaka testi başka bi hastanede bi daha istemelisin bence inş bebeğini sağsağlim kucağına alacaksın

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
tsk ederım kızlar.bana kalsa bende aldırmam elbette Allahımın taktırı ma esım bu konuda cok sert helekı dunkı sonuclarından sonra.he bende zaten kanser olmusum halsızım bıtkınım yasadıklarım bı yandan bu bı yandan kaldıramıyorumkı. bı saglık sorunum olmasa basıma bugelse bı bunu dusunurdum ama sımdı okadar cok dusunecek seyım varkı.ben amnıyosentezde ıstemıyorum ıstemedıgım hersey basıma gelıyor.hamd olsun rabbıme kesk bırazda gonul rahatlıgı versede rahat nefes alabılsem.amnıyosentezden cok korkuyorum bebegımde cok buyuk canım cok yanarmı acaba yabtıran varmı daha once.

Canim hosgeldin Rabbime ellerimi uzatip her dua edisimde sende varsin dualarimda canim Rabbim yar ve yardimcin olsun seni darda zorda birakmasin hemen pes etme önce bi amn.yapilsin sonuca göre karar verirsiniz hemen ilk k.terapide bebege birsey olurmu o konuda bilgim yok ama Rabbim önce sana sifa sorada bebegine saglik versin ....

yesimm

Üye
Tepki
50
evet benimde aklıma gelmişti haskena bi arkadaşımın eşi her akşam çekirdek yer 2 oğlu var herşey sebepte,ayçakirdeğinde çinko ayçiçeği yağındada e vitamini var,siz kavrulmuşmu yemiştiniz haskena bende çok severim çekirdeği

kızlar siz bahsedince bi bakayım dedim netten;
Hangi vitaminler bulunur? : Ayçekirdeğinin içinde yüksek oranda E vitamini ve B1, B5 vitaminleri bulunur.Faydaları :

Kolesterol miktarını düşürür.

Beden ve zihin yorgunluğunu giderir

Kalp ve sinir hastalıklarında fayda sağlar.

Cinsel gücü artırarak iktidarsızlığı önler.

işe yarıyo demekki zamanı gelince çitlerim artık

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
tsk ederım kızlar.bana kalsa bende aldırmam elbette Allahımın taktırı ma esım bu konuda cok sert helekı dunkı sonuclarından sonra.he bende zaten kanser olmusum halsızım bıtkınım yasadıklarım bı yandan bu bı yandan kaldıramıyorumkı. bı saglık sorunum olmasa basıma bugelse bı bunu dusunurdum ama sımdı okadar cok dusunecek seyım varkı.ben amnıyosentezde ıstemıyorum ıstemedıgım hersey basıma gelıyor.hamd olsun rabbıme kesk bırazda gonul rahatlıgı versede rahat nefes alabılsem.amnıyosentezden cok korkuyorum bebegımde cok buyuk canım cok yanarmı acaba yabtıran varmı daha once.

cnm bu tamamen senin kararın biz sadece fikrimizi söyleyebiliriz,inş herşey güzel olur cnm,

egem

Daimi Üye
Tepki
517
boncuk herşeyi allaha bırak...
rabbim ne taktir ederse o sen bişeye sebep olma..bende 21 haftalık iki tane oğlumu kaybettim...seni çok iyi anlıyorum içim yanıyo..ama sen sağlıkla kavuşacaksın oğluna oğlun da sen de çok iyi olacaksınız

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
tşk ederım sağolun .esımı anlıyorum sureklı aynı seyı dıyor ozurlu olursa onun bı hayatı olmayacak herzaman dıger ınsanların yanında kendını kotu hıssedecek evlenemeyecek yuva kuramıycak belkı sana derdını bıle soylemeyecek onu oyle gormek benı oldurur dıyor he buraya kadar tamam aynı seyler elbette benım ıcınde gecerlı ama ben tek fark dusunuyorum derdı verende Allah yanı o oyle ıstemezse olmaz ıstemısse atılabılırmı hıc.oyle nıce anne babalar var cocuk bakan .rabbım buyuk adım ozlem dua edenlerınızallahım razı olsun ne muradınız varsa gercek eylesın ıns.cok zor durumdayım amnıyosentezden korkuyorum canımı cok yaktılar yok kemık testı yok ılık testı sımdı bu rabbım yardımcım olsn ıns

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
boncuk herşeyi allaha bırak...
rabbim ne taktir ederse o sen bişeye sebep olma..bende 21 haftalık iki tane oğlumu kaybettim...seni çok iyi anlıyorum içim yanıyo..ama sen sağlıkla kavuşacaksın oğluna oğlun da sen de çok iyi olacaksınız

boncuk katılıyorum egeme rabbim sani daha fazla darda koymaz buna inan sadece

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
tşk ederım sağolun .esımı anlıyorum sureklı aynı seyı dıyor ozurlu olursa onun bı hayatı olmayacak herzaman dıger ınsanların yanında kendını kotu hıssedecek evlenemeyecek yuva kuramıycak belkı sana derdını bıle soylemeyecek onu oyle gormek benı oldurur dıyor he buraya kadar tamam aynı seyler elbette benım ıcınde gecerlı ama ben tek fark dusunuyorum derdı verende Allah yanı o oyle ıstemezse olmaz ıstemısse atılabılırmı hıc.oyle nıce anne babalar var cocuk bakan .rabbım buyuk adım ozlem dua edenlerınızallahım razı olsun ne muradınız varsa gercek eylesın ıns.cok zor durumdayım amnıyosentezden korkuyorum canımı cok yaktılar yok kemık testı yok ılık testı sımdı bu rabbım yardımcım olsn ıns

allahım inşaşşallah darda koymayacak siizi bi çıkar yol inşallah çıkacak karşınıza cnm

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

CNM INS BU DAR ZOR GUNLERIN COK COK RAHAT GUNLERINI YASATSIN MEVLAM INS EN YAKIN ZAMANDA CNM NE DESEK BOŞ kelımeler yetmıyo ıcımızdekını anlatmaya tek caremız dua cnm elımızden gelen tek bu rabbım ıns ıcımızden bırının duasını kabul edecek cnm nolur sakın bozma moralını sonuc ne olursa olsun

egem

Daimi Üye
Tepki
517
elara bu gönderdiğin anketi doldurup nereye yolluyacağız canım özeline mi bu sayfada direk paylaşalım mı

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
Merhaba arkadaşlar herkese GÜNAYDIN,
Bende gebelik testi yaptım sonuç Pozitiff çıktı, heyecan yaptım hayırlısı olsun bu ay pek umudum yoktu aslında kısmet
hayırlı olsun ALLAH TAMMAMINA ERDİRSİN
gunaydın arkadaslarım nasılsınız ıns herkes ıyıdır.
Ben okadar kotuyumkı anlatamam sızlere.Dr 4 lü test ıstemıstı yaptırmıstık dun sonucu aldık 1/180 cıkmıs downsendromu pozıtıf dıyor.oyle uzqunumkı en cokta neye bılıyormusunuz esım kesınlıkle ıstemıyor.oysa ben her halıyle ona kabulum o benım yavrum.yarın dra gıdıcez buyuk ıhtımal amnıyosentez alıcaklar Allah rızası ıcın yalvarıyorum hepınıze dua edın bebegım ıcın amnıyosentezde sorun cıkmasın cıkarsa esımle ne olucak ne yabıcaz bılemıyorum.hıc uyumadım sabaha kadarruyamda gormedıgım kabus kalmadı .anlamadıgım da daha ılk kemoterapıden sonra testı yabtırmıstık hemen zekada sorunmu oldu neden testım boyle cıktı.yarına kadar ve sonucu alana kadar olmezsem emın olun bırdaha olmem.beynım bı tuhaf cok tuhafım cok opuyorum sızlerı ıı kalın

CANIM ALLAH ŞİFA VERSİN İNAN HEP DUALARIMDASIN HEP İÇİMDESİN KEŞKE YAPACAK BİŞEYIMIZ OLSA SADECE DUA EDEBİLİYOZ ALLAH BUYUK KESME ALLAHTAN UMUDUNU

OP
E

Elara

Misafir
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar