haskenacım not alda unutma 3 ay sonra bu yaptıklarını ona göreUmut tutarsa hepinizle paylasacam canim tek tek yaptiklarimi ama genel olarak hepinizin bildigi seyler .....ys:
haskenacım not alda unutma 3 ay sonra bu yaptıklarını ona göreUmut tutarsa hepinizle paylasacam canim tek tek yaptiklarimi ama genel olarak hepinizin bildigi seyler .....ys:
cnmıns tutacak ya ıcımdekı cok buyk bır ses tutacak dıyo haskenammıns
kız ben olsam derdımkı yabancı değilsınız bır çay demleyın istersenız derdımm tabii benım ark. dıyebılırdım ya da kızkardesım ya da annem yanımda olurdu herhaldehiç iyi değilim hastayım diye evdeydim bugün komşular sözzde bana bakmaya gelmişler birinin ikiz bebekleri var hiç durmadılar birinin 4 yaşında oğlu var inanın bi dakka oturamadım.şimdi gittiler kasıklarım ağrıyor biraz uzandım yattığım yerden yazıyorum.eşime söylesem kızacak ama napıyım kapıya geleni geri mi çevireyim onların düşünmesi lazım hasta ve hamile olduğumu biliyorlar misafirlik gibi gelmişler off içim şişmiş size anlatıyorum napıyım.
günaydın ezel, rengin,minietek,umut gününüz hayırlı olsun herşey istediginiz gibi olsun
haskenacım not alda unutma 3 ay sonra bu yaptıklarını ona göre
rengın hındıbanı ıctınmıbende yaptım sogumusdur heralde mutfakda
günaydın cnm nasılsın dinlendinmi
Baris sen yumurta takibi catlatma ignesi yaptirdinmi?
Umut tutarsa hepinizle paylasacam canim tek tek yaptiklarimi ama genel olarak hepinizin bildigi seyler .....ys:
Bernilcim benim için henüz erken canım. Sıra sizde ayrıca...
yok canım dr birşey demedi yumurtam 23 mm olmuşdu akşam ilişki oldu o kadar canım
sımdı ıctım cnm aynen valla cocuklarla ugrasırken bıyandanda onu koyuyorum bardagaiçtim bernil,çocuklar çıkarken hazırlıyorum o bi tarafta soğuyo sonra içiyorum,sen içtinmi
Aynen haskenacım ınan böle kendımı ıteklemekle iş yapıyom sureklı yatasım gelıyo havalardan heralde ben artık ona bahane buluyumCanim sizdede varmi havalardan mi nedir cok yorgunum ya son bir haftadir sabah aksam uyuyasim var sirf dinc kalmak icin kendimi disarlara atiyorum evde olsam kafami yastiktan kaldirmam herhalde.....Ama deneme gecesinden kalan yorgunluk yok artik....
hadi inşallah canım
hayırlısı olsun
yok canım dr birşey demedi yumurtam 23 mm olmuşdu akşam ilişki oldu o kadar canım
minieteeeeeeekkk nerdesin kız sennn dün yazmadın hiç merak ettim çok beşik çok güzelmiş canım ya ama küçük fazla kullanamaz bunu park yataklardan bak bence yada sonra beşiği çıkarılıp yatak olanlardan bak yanında falan çekmeceleri oluyor ya onlarda kullanışlı gerçi biraz ağır koyduğun yerde kalıyor ama senin kendi evin nasılsa bide küçük beşik alırsın daha ucuz bişeyler
haskenacım not alda unutma 3 ay sonra bu yaptıklarını ona göre
sımdı ıctım cnm aynen valla cocuklarla ugrasırken bıyandanda onu koyuyorum bardaga
Aynen haskenacım ınan böle kendımı ıteklemekle iş yapıyom sureklı yatasım gelıyo havalardan heralde ben artık ona bahane buluyum
Merhaba arkadaşlar herkese GÜNAYDIN,
Bende gebelik testi yaptım sonuç Pozitiff çıktı, heyecan yaptım hayırlısı olsun bu ay pek umudum yoktu aslında kısmet
Merhaba arkadaşlar herkese GÜNAYDIN,
Bende gebelik testi yaptım sonuç Pozitiff çıktı, heyecan yaptım hayırlısı olsun bu ay pek umudum yoktu aslında kısmet